Efficiënter werken met ChatGPT – Werk slimmer, niet harder!

Elisa · 8 Mei 2024

Werk slimmer dan je collega's... en je baas ;) Leer hoe je met ChatGPT taken automatiseert en efficiënter werkt. Perfect voor iedereen die productiever wilt werken en tijd wilt besparen!

 • Alle niveaus
 • 43 Lessen
 • 6 Toetsen
 • 3u 6min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Fundamenten van ChatGPT begrijpen
 • Werkzaamheden automatiseren met ChatGPT
 • Workflows efficiënter maken met behulp van kunstmatige intelligentie
 • Ethiek en privacy van AI

Cursus inhoud

Vouw uit

Automatiseren met ChatGPT – Werk slimmer, niet harder!

Ben je klaar om je werkproces revolutionair te veranderen? Ontdek in slechts 2 uur en 54 minuten hoe je ChatGPT efficiënt inzet om tijd te besparen en je output te verhogen. Transformeer alledaagse taken en geef jezelf meer tijd terug.

Wat krijg je door deze cursus te volgen?

Tijd besparen: Leer hoe je uren aan repetitieve werkzaamheden automatisch laat uitvoeren door ChatGPT, waardoor je tijd overhoudt voor jezelf.
Integreer ChatGPT in je workflows: Na afloop van deze cursus ben je in staat om ChatGPT naadloos te integreren in jouw zakelijke workflows, van e-mailbeheer tot contentcreatie en programmeren.

Jouw complete gids voor ChatGPT

De cursus begint bij de basis – wat ChatGPT is en hoe het jouw werk kan verbeteren. We gaan verder in op specifieke uitdagingen binnen je werkproces en bieden oplossingen via ChatGPT. Ontdek welke taken geautomatiseerd kunnen worden, en leer tegelijkertijd over de beperkingen van AI, zodat je met realistische verwachtingen aan de slag gaat.

Voor wie is deze cursus?

Of je nu een startende ondernemer bent die efficiënter wil werken, een marketeer die op zoek is naar nieuwe manieren om content te genereren, een ontwikkelaar die geïnteresseerd is in de integratie van AI in softwareoplossingen, of simpelweg iemand die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van ChatGPT, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden. Met duidelijke uitleg en direct toepasbare tips is het bijzonder geschikt voor diegenen die hun productiviteit willen verhogen, innovatie willen stimuleren in hun vakgebied, en vooraan willen staan in de technologische vooruitgang.

Wat deelnemers zeggen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Erg interessante training. Zeker als je net begint met Chat GPT. Wordt duidelijk uitgelegd welke stappen je moet nemen en waar je op moet letten. Aanrader!” (Tim D.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“Elisa legt de stof over ChatGPT duidelijk uit. De cursus is goed te volgen. Met name de integratie van zakelijke workflows is voor mij een verdieping op mijn bestaande kennis. Daarnaast geeft ze praktische tips die meteen toepasbaar zijn. Ik ben zeer tevreden en heb een hoop nieuwe zaken over ChatGPT tijdens deze cursus geleerd.” (Ashley G.)

Maximaliseer je productiviteit met ChatGPT

Ben je klaar om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen en meer tijd te besteden aan wat echt belangrijk is? Schrijf je dan nu in voor deze cursus. Grijp deze kans om voorop te lopen in de toekomst van efficiënt werken!

Over de instructeur

Elisa

1 Cursus

Elisa is een Artificial Intelligence, Technologie & Business professional en eigenaar van haar eigen bedrijf Baasin. Na het afronden van haar Bachelor ICT & Bedrijfskunde heeft Elisa haar expertise verder aangescherpt. Met deze uitgebreide kennis begrijpt ze nu hoe Artificial Intelligence kan worden toegepast in verschillende domeinen, variërend van IT en business management tot marketing.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

8 Beoordelingen

 • 5
  8
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het was een goede combi van theorie en praktische toepasbaarheid met enkele heel praktische tip & tricks. Fijne basis om zelf verder te leren en onderzoeken.

 2. leerzame cursus, veel geleerd over de mogelijkheden van AI maar ook goede tips en tricks om ChatGPT volledig te benutten.

 3. Fijne cursus Efficienter werken met Chat GPT!, in korte tijd kom je veel te weten. Op een overzichtelijke en heldere wijze uitgelegd met tekst en beeld/mondelinge uitleg. Aanrader ook voor mensen die nog niets met Chat GPT gedaan hebben.

 4. Goede basis uitleg over het starten met en het gebruik van ChatGPT

 5. Het mooiste vind ik dat je korte filmpjes hebt waarin alles duidelijk wordt uitgelegd

 6. Ga eerst even de cursus beginnen met ChatGTP volgen..

 7. Een goeie en leuke cursus voor iemand die nog vrij onbekend is met chatGPT. Mocht je al wat meer ervaring hebben hiermee dan is deze cursus ook interessant, vanwege de vele praktische tips. Aanrader dus!

Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €97.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 94 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.