Uniek Vaderdag cadeau: een cursus voor iemand die alles al weet!

De heer des huizes wordt op 18 juni weer in het zonnetje gezet. Tijd om je dit jaar goed voor te bereiden en nu alvast een origineel cadeau voor Vaderdag uit te zoeken. Heeft ‘ie genoeg sokken, draagt hij toch geen stropdassen en wil je niet nog een bierpakket kopen? Onze Vaderdag cadeautip: doe je allerliefste pa, opa, stiefvader of vaderfiguur een cursus cadeau!

Waarom een cursus het Vaderdag cadeau is:

  • Het is origineel, toch?
  • Hij zegt wel dat ‘ie alles al weet, maar je weet stiekem dat dat niet echt zo is
  • Hij kan er op z’n eigen tempo van genieten
  • We hebben hartstikke veel keuze: voor elke vader wat wils!

Originele cursussen om cadeau te doen met Vaderdag (met korting)

Ben je op zoek naar een kado voor Vaderdag waar hij echt iets aan heeft, en wat hij deze keer echt niet aan ziet komen? Dit is wat we zelf cadeau zouden geven!

Start je eigen moestuin – Nu van €59 voor €39

Een cadeau voor Vaderdag waar pa (en de rest van de familie) nog jaren plezier van gaat hebben: leren hoe je zelf een moestuin start! Ook leuk om met het hele gezin in te duiken.

Fotobewerking van zwart-wit naar kleur – Nu van €19,50 voor €15

Heeft jouw pa of opa allerlei geweldige foto’s van vroeger, maar zijn ze allemaal in zwart-wit? Met deze cursus leert hij hoe hij ze tot leven brengt met kleur! Een geweldige trip down memory lane.

Je boek schrijven en schrijver worden 📚 + BONUS handboek & schrijftool – Nu van €125,99 voor €70

Vertelt jouw vader de meest fantastische verhalen? Zorg ervoor dat ze nooit verloren gaan en geef hem deze cursus cadeau waarin hij leert zijn eigen boek te schrijven.

Vlechten voor vaders

Een beetje bonding: hoe tof is het als je vader eindelijk leert hoe hij met lange lokken om moet gaan, en er vlechten in kan maken? Leuk voor vaders van kids met lang haar, of voor vaders die zelf een lange coupe rocken 😉

Schets je tuin

Het gras is gemaaid, de heg staat er haarscherp bij en de bloemen bloeien vanzelf – maar vader hoeft zich nu niet te vervelen in de tuin! Geef hem een cursus cadeau waarin hij dat meesterwerk leert schetsen. Zo heeft ‘ie dubbel plezier van de tuin!

Cursus iPhone fotografie

Vraag je je vader regelmatig om een foto van je te maken, maar draait ‘ie standaard de telefoon een klokslag, of legt ‘ie per ongeluk een selfie vast? Dan is een cursus iPhone fotografie meer dan welkom. Een Vaderdag cadeau geschikt voor alle niveaus!

Basiscursus Fotografie – Werken met Spiegelreflexcamera – Van €75 voor €45

Wil jouw vader het professioneler aanpakken en met een spiegelreflex aan de slag? Deze cursus van expert Peter van Veen is nu met een flinke korting te krijgen.

Cursus tekenen

Geniet jouw vader er echt van als hij met de kleinkinderen kan tekenen? Take the hint: geef hem een basiscursus tekenen cadeau! Creatief bezig zijn en blijven is belangrijk voor alle leeftijden, en bovendien ontzettend leuk.

Basiscursus Spaans: A0 naar A1

Papa betekent aardappel in het Spaans. Papá betekent vader. Verwarrend? Dankzij de basiscursus Spaans, wordt het allemaal een stuk makkelijker te begrijpen. Hiermee leert jouw vader binnen de kortste keren zijn favoriete pilsje bestellen voor die volgende trip naar de Costa del Sol!

Ontwerp je eigen tiny house

Tuinhuisjes, move over: de vaders van nu bouwen eigenhandig een tiny house! Met deze cursus leert ‘ie hoe hij zijn eigen tiny house kan ontwerpen. Wie weet wat er binnenkort in de tuin staat dus.

Human Design | Breng meer flow in je leven

Een Vaderdag cadeau waar iedereen wat aan heeft: erachter komen wat je kwaliteiten en valkuilen zijn. Is jouw vader fan van persoonlijke ontwikkeling? Dan is Human Design een geweldig cadeau!

Zo werkt een cursus cadeau doen via Soofos

  1. Je koopt met je eigen account een cursus 
  2. Mail naar [email protected] met je bestellingsnummer en vermeld dat het om een cadeau gaat
  3. Je kunt zelf twee regels tekst aanleveren als je dat wilt, voor een lieve of grappige boodschap 
  4. Wij maken er een leuke cadeaubon van, die je via de mail ontvangt
  5. Je kunt hem uitprinten of digitaal aan je vader overhandigen
  6. Hij kan de cadeaubon verzilveren wanneer hij wil!

En aan alle vaders…Stuur dit gerust door als inspiratie voor een origineel Vaderdag cadeau 😉

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
Krijg de beste Learning & Development tips in jouw inbox
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.