De leukste cursussen voor deze herfst!

Met een warme kop thee op de bank, terwijl de regen zachtjes tegen de ruiten tikt. De deken is precies zacht genoeg, en je hoeft nergens meer heen vandaag. Heerlijk!

Met een beetje omdenken kan de herfst een heerlijk seizoen zijn, waar je lekker binnen kunt genieten. En er valt veel meer te doen dan Netflixen.

Want: wat als je deze herfst die regenachtige avonden op de bank aan een cursus besteedt? Dat kan gewoon via je laptop of iPad, of zelfs via je telefoon. Gewoon comfy dus.

Voor de mensen die dit seizoen willen ontspannen maar toch iets nieuws willen leren, gewoon lekker vanuit thuis, hebben we een aantal herfstige cursussen op een rijtje gezet. Wij hebben er nu al zin in. 

1. Leer een boek schrijven

Wat is er nou idyllischer dan op een herfstige avond je eigen boek te schrijven? Kaarsen aan, jazz op de achtergrond en wegtikken maar. De inspiratie, die komt haast vanzelf.

En mocht het nou niet zo 1, 2, 3 lukken dan is deze cursus “Je boek schrijven en schrijver worden 📚” ideaal. Je krijgt er ook nog een bonus handboek en schrijftool bij. Je krijgt les van een echte schrijver die jou door alle facetten van het vak heen sleept, writer’s block of niet.

2. Creatieve cursussen: van portretten tot olieverf

Picture this: je zit in je eentje, met je partner of gezellig met je huisgenoten aan de keukentafel. Koekjes en thee in het midden, en vellen papier voor jullie neus. Jullie tekenen elkaar (romantisch!) of laten jullie creativiteit de vrije loop met kleuren. 

Wij raden je van harte aan om dit seizoen eens te kijken of je een goede portrettekenaar bent. Met deze cursus Portrettekenen voor Beginners, moet dat zeker wel lukken. 

Pak je het liever wat groter aan en wil je een langer project om aan te werken? Werk richting je eigen olieverfschilderij met deze cursus Schilderen met Olieverf. De herfst zal omvliegen!

3. Selfcare seizoen! Leer je eigen verzorgingsproducten maken

Als je dan toch de rest van de avond binnen blijft, dan kan dat gezichtsmasker er wel op en dat haarmasker er wel in. En dat is allemaal nog veel lekkerder als je je eigen verzorgingsproducten hebt gemaakt!

In deze cursus “Zelf natuurlijke verzorgingsproducten voor je gezicht maken” kan iedereen, met ieder huidtype, leren hoe je lekker je eigen producten maakt en weet wat erin zit! 

4. Blijf warm met een salsa cursus

Ben je echt warmbloedig en staat het idee van de herfst je enorm tegen? Haal dan de zomer terug in huis met een cursus Salsa Dansen! Nu oefen je nog in je warme pyjama en sloffen, maar aankomende zomer sta je te shinen in je beste jurk of hemd, en dan ken je de passen al. Vamos! 

Waar kijk jij naar uit dit seizoen?

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

Blijf op de hoogte​

We willen je graag inspireren om nog meer uit jezelf te halen. Kom op onze e-mail lijst om op de hoogte te blijven over online leren, nieuwe cursussen en toffe acties.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.