Profielfoto van
Instructeur

Geri van den Boom

Ik heb een Esthetisch/Grafische opleiding gehad waar ik mijn gevoel voor esthetiek heb ontwikkeld. Reportage fotografie gevolgd aan de Fotovakschool. Ervaren met analoge en digitale fotoprocessen.

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Geri

Ik ben ruim 40 jaar beroeps- en hobbymatig met fotografie bezig. In het analoge tijdperk zelfstandig fotografe geweest, en werkzaam geweest in de winkels en het vaklaboratorium van Capi-Lux. Ondertussen zeer bekwaam op diverse fotobewerkingsprogramma's als Photoshop en Lightroom. Het bedrijf Digidoka gestart voor creatieve fotobewerkingen en fotorestauratie.

Cursussen

 • Fotobewerking van zwart-wit naar kleur

  Oorspronkelijke prijs was: €19,50.Huidige prijs is: €15.
  3
  43

  Het inkleuren van zwart-witfoto's is al zo oud als het begin van de zwart-wit fotografie. Tegenwoordig kunnen we dit met Photoshop prachtig doen. Het is leuk, ontspannend, leerzaam en je verrast iedereen met het resultaat.

 • Schilderachtige Portretbewerking

  37,50
  7
  83

  Een aantal fotografen zijn zeer bekend geworden met het maken van foto's die de sfeer van een schilderij uitstralen. In deze cursus leer je hoe je dit kunt bereiken in Photoshop en je leert (be)werken als een professional. De methoden die voorbij komen zijn ook toepasbaar op andere soorten foto's. De tutorial wordt gegeven op een PC.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.