Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

Petry · 1 Mei 2024
In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.
 • Alle niveaus
 • 12 Lessen
 • 1u 18min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe je de gezichtsspieren traint
 • Leer hoe je hangende wangen en een onderkin voorkomt met gezichtsfitness
 • Leer hoe je de rimpels in je gezicht vermindert
 • Leer hoe je huid van binnenuit mooi en stralend wordt

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Rimpels voorkomen met gezichtsfitness

Heb jij dat ook? Kijk je ‘s morgens in de spiegel en zie je tot je schrik dat er ‘s nachts zomaar weer een rimpel bij is gekomen! Door de spieren in je gezicht te trainen kun je dit voorkomen.

Gezichtsspieren trainen

In de cursus Gezichtsfitness leer je hoe je je gezichtsspieren kunt trainen. Net zoals de spieren in je lichaam, kun je ook de gezichtsspieren trainen en dat ga je leren in deze cursus. Hoe je de afzonderlijke spieren traint en ook wat dat kan doen voor je rimpels.

Alle grote spiergroepen komen aan bod

In deze cursus leer je, zoals eerder gezegd, de spieren in het gezicht te trainen. Je krijgt een volledig programma, waarbij alle grote spiergroepen aan bod komen. Daarnaast krijg je ook tips & tricks hoe je de huid van binnenuit gezond en mooi houdt. Deze combinatie maakt deze cursus uniek.

Wat ga je leren?

1. De Gezichtsfitness oefeningen

2. Welke spieren belangrijk zijn om te trainen

3. Wat je kunt doen om je huid van binnenuit mooi te houden

4. Hoe krijg je een positief zelfbeeld

5. Wat is de beste ademhaling voor een mooie huid

Voor wie is deze cursus?

Als je 40 bent en de eerste rimpels worden zichtbaar, dan wil je daar iets aan doen.Je kunt botox of fillers laten spuiten of je kunt zelf Gezichtsfitness doen en je leefstijl aanpassen. Wil je zelf geen moeite doen dan is deze cursus niet voor jou!

Wat bereik je met Gezichtsfitness?

Je spiermassa in je gezicht verhoogt door de oefeningen, de spieren worden korter en dikker en daardoor wordt de huid opgevuld en worden de rimpels minder zichtbaar. Je weet waarschijnlijk wel dat ‘alles’ gaat hangen als je ouder wordt. Met deze oefeningen wordt dit voorkomen. Zoals de 60-jarige Marianne het zegt op mijn website: ‘Ik heb nu een ritme gevonden en doe mijn oefeningen dagelijks. Mijn gezicht ziet er veel beter uit en mijn huid straalt. Dankjewel Petry!

Waarom leren van Petry van Superstralend?

Jarenlang geef ik nu les in Gezichtsfitness en ik word daar een heel blij mens van. Ik heb er plezier in en dat zie je in de video’s. Zoals de 55-jarige Petra zegt op mijn website: ‘Petry spreekt heel rustig en legt de oefeningen goed uit’. 

Dus… als jij wilt leren om je Gezichtsspieren te trainen om je rimpels te verminderen en er ‘Jong en Stralend’ uit te blijven zien schrijf je dan nu in voor deze cursus, zodat je vandaag nog kunt beginnen.

Over de instructeur

Petry

1 Cursus

Mijn naam is Petry Huisman, ik ben 63 jaar en al heel lang getrouwd met de liefde van mijn leven. Wij hebben 2 zoons mogen krijgen, die al een poosje op eigen benen kunnen staan. Toen de zoons het huis uit gingen werd het een beetje stil in huis, dus toen hebben wij ons hondje Jip geadopteerd uit Portugal. Ik maak graag lange wandelingen met Jip in het bos als we thuis in Rosmalen zijn of langs het strand als we in Spanje zijn.

Toen bij mij de eerste serieuze rimpels verschenen, ben ik op zoek gegaan naar iets wat je zelf kunt doen om de rimpels te verminderen. Ik ben vroeger erg ziek geweest, dus iets spuiten in mijn lichaam, zoals botox, zonder dat ik weet wat de gevolgen daarvan zijn op de lange termijn, is voor mij een 'no-go'.

Ik kwam toen uit bij een dame in Amersfoort die cursussen gaf in Gezichtsgymnastiek. Ik heb bij haar eerst een workshop gedaan en daarna aan de slag gegaan met de oefeningen om te kijken of het ook echt werkt. Toen ik na 3 maanden overtuigd was dat  het werkte, ben ik terug gegaan en heb ik bij haar de opleiding gedaan en daarna ben ik zelf de workshops gaan geven.

Nu heb ik mijn eigen methode Gezichtsfitness gemaakt en geef live workshops voor groepen door het hele land, maar ook 1 op 1. Ik wil graag dat steeds meer mensen weten dat het bestaat en dat ze het ook kunnen doen. Daarvoor post ik veel op social media en heb ik ook in veel tijdschriften gestaan. Zoals bijvoorbeeld de Libelle, Margriet en zelfs de Panorama, zodat ook mannen er kennis mee kunnen maken. Online ook bij de Vrouw van de Telegraaf en op NU.nl en zelfs op de radio bij Frank Dane op 538.

En nu dus een online cursus Gezichtsfitness, zodat nog veel meer mensen er kennis mee kunnen maken en ermee aan de slag kunnen om rimpels te verminderen en er jong en stralend uit kunnen blijven zien.

 

 

 

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

7 Beoordelingen

 • 5
  7
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Goede cursus, hele goede gezichtsoefeningen die je op elke moment van de dag kunt doen. Het trainen van je gezichtsspieren helpt rimpels te verminderen. Ook de tips die Petry aan het einde van elke les geeft vind ik heel waardevol! Kortom een goede en leerzame cursus!

 2. Wat een fijne cursus, heel informatief ook! Ik dacht altijd dat rimpels bij het leven hoorden, dat is maar ten dele waar, merkte ik. Je kunt wel degelijk het proces van rimpelvorming vertragen door de oefeningen die Petry met haar bekende enthousiasme geeft! Een dikke 10 dus!

 3. Wat een fantastische cursus en het toffe is dat je je leven lang toegang hebt, dus iedere keer weer opnieuw kunt terugkeren naar de oefeningen. Wat ik heel fijn vind, is dat Petry ook duidelijk uitlegt hoe je spieren werken, zodat je ook weet wat je doet en waarom. Het allertofste: je ziet echt resultaat als je iedere dag een paar minuten oefent. Wat mij betreft een absolute aanrader. Ik ben fan!

 4. Super makkelijke cursus om te volgen en zelf te doen. Ik had zelf nooit bedacht om aan gezichtsfitness te doen maar je ziet zo snel al resultaat dat ik het veel eerder had willen ontdekken. De fijne lijntjes in mijn gezicht zijn al zichtbaar verminderd.

 5. Super Stralend heeft een super gezichtstraining ontwikkeld. Uniek! Wist niet dat je gezicht ook echt trainbaar was. Met name de halslijn als de oogleden training ga ik zeker extra herhalen. Heel heldere uitleg van de oefeningen incl fijne tips!

 6. Leuk en soms grappig om te doen maar zeker ook effectief voor het behoud van een stralend en fris gezicht. Duidelijke en enthousiaste uitleg, top Petry!

Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 35 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.