Ontmoet onze online instructeurs: Jody

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ook als je een online cursus volgt, is het fijn om je instructeurs een beetje beter te leren kennen. Soofos werkt samen met meer dan 60 experts die hun cursussen via ons platform aanbieden. Een van hen is Jody van Get The Lead. Haar cursus maakt marketing makkelijker!

Meetbaar en makkelijk

Jody maakte de switch van allround online marketeer naar SEO-copywriter. Dankzij haar achtergrond en huidige beroep, weet ze hoe belangrijk het is om zaken meetbaar en ook gemakkelijker te maken. Daar is ze ook goed in, en die kennis deelt ze graag met anderen. Zo ontstond de cursus Automatiseren Zonder Programmeren voor e-mail en marketing automation. 

Veel ondernemers komen tijd en handen te kort. En wie zich bezig houdt met online marketing, weet dat sommige taken vaker terugkomen dan je zou willen. In haar cursus leer je deze veelvoorkomende, dagelijkse handelingen gemakkelijker maken. “Juist de vele mogelijkheden die je kan automatiseren, maken het leuk. En er kan echt meer dan je denkt!”

Perfect voor startende ondernemers met een website dus, die wel al wat bezoekers hebben, of ondernemers die net online gaan en willen starten met het automatiseren van simpele handelingen. De cursus is daarmee laagdrempelig en voor iedereen te volgen: kennis van programmeren is niet nodig.

Automatiseren kun je leren

Van Jody, welteverstaan. Tijdens de coronacrisis zit Jody thuis, maar normaal ontmoet ze als digital nomad continue andere ondernemers die ook minder tijd achter hun laptop willen doorbrengen, en meer van de wereld willen zien.

Hoe kun je via je eigen site gemakkelijk leads verzamelen en vervolgens een geautomatiseerde mail eruit sturen? Hoe zorg je ervoor dat offertes die goed worden gekeurd een automatische bevestiging sturen? Hoe kun je alle lezers van je blog updaten per mail als er een nieuw artikel online is? Maar bovendien: hoe doe je dit zo efficiënt mogelijk? Jody helpt je tijd en energie besparen. Zo kun jij je focussen op de echt belangrijke zaken.

Jody werkt dagelijks met tools als Active Campaign, Zapier en de Google Tag Manager: populair onder veel online ondernemers. In haar werk is ze altijd op zoek naar manieren om zaken te automatiseren. Hoe meer ze er ontdekt, hoe meer ze deelt met haar cursisten.

Het is niet de eerste keer dat Jody haar kennis deelt. In de vijf jaar dat ze als online marketeer werkte, gaf ze als trainer ook verschillende online marketing trainingen. Ook heeft ze een van die trainingen destijds gedigitaliseerd. De stap naar Soofos en online was dus snel gemaakt: de kennis en de middelen waren er al.

Werken met Soofos: simpeler, snel en effectief

En daar houdt Jody van. Ze was al bekend met het platform en wist dus alles meteen te vinden. Het meeste werk was dan ook het maken van de video’s, al deed ze dat in recordtempo. In 2 weken stond alles op beeld. Over efficiëntie gesproken. Maar dat was dan ook hard werken: “De grootste uitdaging is het maken en editen van de video’s, dat moet je niet onderschatten.” Haar tip? “Zorg voor goede edit-tools en neem de tijd voor het maken van een script.”

Tijd om tijd te besparen

Nog meer weten van Jody? Jody deelt dagelijks tips en nieuwtjes via haar LinkedIn en website. En ook handig: ze heeft een gratis whitepaper met de basis van automatiseren zonder programmeren. Hiermee kun je alvast ontdekken of de cursus iets voor jou is. Spoiler alert: vast wel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Artikel uit de categorie:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.