Ontmoet onze instructeurs: Sheila support ondernemers met Instagram

Meet Sheila! Deze drukke onderneemster helpt andere ondernemers om het ook drukker te krijgen. En wel via Instagram. Zij leert je hoe je via dit platform niet alleen meer volgers, maar ook meer klanten binnenhaalt. Binnenkort is ze ook te vinden op YouTube, dus nu is het hoog tijd om kennis te maken. 

Van kijker naar koper

In haar cursus leer je hoe je op een goede manier meer bereik kunt krijgen op Instagram. Hoe je de juiste volgers kunt aantrekken en deze om kan zetten in klanten. Verder leer je alle ins en outs en krijg je enorm veel tips en tricks. De cursus is helemaal up-to-date. Zo leer je ook reels maken. Ja, er is meer dan alleen een boomerang!

Instagramcursus voor ondernemers

Sheila kreeg veel vragen van ondernemers en andere Instagram gebruikers hoe iets precies werkt, wat ze het beste konden doen om meer bereik te krijgen en hoe ze zelf nou precies alles doe. “Zelf vind ik het supertof om creatief bezig te zijn met foto’s, video’s en teksten. Bovendien haal ik altijd enorme voldoening uit om mensen te helpen. Dus leek het me een goed idee om hier mijn werk van te maken! Ik ben nu al een tijdje bezig met het coachen van ondernemers op Instagram.” Dat is slim inspelen op de vraag die je in de markt ziet! 

Strategie staat voorop

Zomaar posten werkt niet, zelfs als je ontzettend actief bent. Strategisch content maken en plaatsen, dat is waar je resultaten mee behaalt. “Na jaren zelf te ondernemen in verschillende branches, heb ik een goede strategie ontwikkeld dat het beste werkt op Instagram. Hier heb ik zelf verschillende dingen voor uitgeprobeerd, getest en geanalyseerd en daardoor gezien wat wel en niet werkt.”

Door wie wil jij gevolgd worden?

Nee, we hebben het niet over stalkers – maar fans van je bedrijf die maar wat graag klanten willen worden. “Ik denk dat het voor de meeste mensen een echte eye-opener is om goed na te denken wie nou eigenlijk hun ideale volger is en hoe ze hier dan het beste op in kunnen spelen. 

Op Soofos kwam alles samen

Sheila al een tijdje verschillende online trainingen, maar was nog zoekende naar een goed compleet platform waar ze haar cursussen kan aanbieden. Toen ze Soofos tegenkwam, startte ze meteen met het opzetten van een goede cursus om ook hier op Soofos te kunnen geven. Daarvoor gebruikte ze onze gratis cursus ‘Hoe maak ik een cursus’. “Omdat ik ook nog mijn eigen onderneming heb als Instagram coach, heb ik met het maken van deze cursus er ongeveer anderhalve maand over gedaan.”

Aan de slag met Instagram?

Sheila promoot haar cursus – uiteraard – via Instagram. Daar deelt ze ook al ontzettend veel leuke tips en inspiratie waarmee je direct aan de slag kunt voor je eigen Instagram! Je vindt haar op instagram onder @sheiladriemand en haar cursussen op Soofos.

Artikel uit de categorie:

Relevante onderwerpen:

Maak van jouw cursus een succes

Wil jij een echt goede online cursus maken? In onze 2 uur durende gratis cursus delen we al onze tips en tricks om jouw eigen online cursus te lanceren.
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.