Vectorworks Cursussen

Ontdek de wereld van Vectorworks met onze cursussen en til je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau. Gratis te volgen met een abonnement op Soofos Plus.

 • Bouw aan verdiepingen in Vectorworks

  75
  0
  10

  Leer georganiseerd werken met ontwerplagen en verdiepingen in Vectorworks, zodat je grotere gebouwen kunt ontwerpen, inrichten en presenteren.

 • Renderen met Vectorworks

  75
  0
  6

  Maak waanzinnige visuals en blaas je klant omver. Met deze renderkennis til je jouw interieurontwerp naar een hoger plan!

 • Interieur design met Vectorworks voor gevorderden

  75
  0
  15

  Leer jouw unieke inrichting en design ideeën sneller en efficiënter omzetten in 2D en 3D ontwerpen in Vectorworks.

 • Interieurdesign met Vectorworks

  75
  2
  56

  Wil jij serieus aan de slag met interieurontwerp? Dan kun je niet om de gereedschappen, opties en mogelijkheden van Vectorworks heen. In deze cursus leer ik je de basis van het programma zodat jij binnen no-time jouw interieuridee kunt omzetten in een presenteerbaar ontwerp voor jouw klant!

 • 3D Animaties met Vectorworks

  49
  0
  9

  Breng je interieurontwerp tot leven! Leer met Vectorworks hoe je boeiende 3D-animaties maakt om je klanten mee te nemen door jouw ontwerp. Visualiseer je ideeën als nooit tevoren.

Opleidingen over Vectorworks

In deze opleiding die je online via Soofos volgt, leer je hoe je jouw interieurontwerpen in Vectorworks zet.png

Interieurdesigner

Alle niveaus
60 uur
2

Leer hoe je jouw ideeën kunt omzetten in de prachtigste interieurontwerpen met Vectorworks.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Vectorworks cursussen - Online leren

Wil je graag meer leren over Vectorworks? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Vectorworks kunt vergroten. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met de software, er is altijd een cursus die bij jou past.

Vectorworks cursus: Leer alles over de software

Met onze Vectorworks cursussen leer je alles wat je moet weten over deze krachtige ontwerpsoftware. Of je nu wilt leren hoe je 2D-tekeningen maakt of juist geavanceerde 3D-modellen wilt ontwerpen, onze cursussen bieden de juiste kennis en vaardigheden. Stap voor stap word je begeleid door ervaren docenten die je alle ins en outs van Vectorworks bijbrengen.

Vectorworks training: Word een expert in ontwerpen

Wil je jouw ontwerpkwaliteiten naar een hoger niveau tillen? Dan is een Vectorworks training perfect voor jou. Tijdens deze training leer je niet alleen hoe je de software optimaal kunt gebruiken, maar ook hoe je jouw ontwerpen naar een hoger niveau kunt tillen. Leer hoe je jouw ideeën omzet in prachtige ontwerpen en maak indruk op je klanten met jouw creativiteit en professionaliteit.

Of je nu een architect, interieurontwerper of landschapsarchitect bent, onze Vectorworks trainingen bieden de juiste kennis en vaardigheden voor jouw vakgebied. Leer hoe je efficiënt kunt werken met de software en ontdek handige tips en tricks die je helpen om sneller en beter te ontwerpen.

Wil jij ook jouw kennis en vaardigheden op het gebied van Vectorworks vergroten? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar het worden van een Vectorworks expert.

Deze instructeurs geven les over Vectorworks

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.