Profielfoto van

Peter

Smartphone verslaving

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Peter

Ik ben Peter Vlam, 32 jaar en vader van 2 kinderen. In 2017 afgestudeerd aan de Radboud universiteit als psycholoog en vervolgens na een mooie wereldreis in het sociale domein aan de slag gegaan.

In mijn professionele én persoonlijke leven merkte ik dat mobiele telefoons steeds vaker een bron van negatieve gevoelens zijn. Hier wilde ik van af. Na een aantal afkick pogingen merkte ik dat dit moeilijker ging dan verwacht. Ik  besloot het grondiger aan te pakken en las veel over de invloed van (overmatig) smartphone gebruik. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog had ik de kennis over verslavingen in het algemeen al. Door deze kennis te combineren zette ik de volgende stap.

Ik besloot een uitgebreid plan te maken hoe ik systematisch af kon kicken van mijn smartphone verslaving en hoe ik vervolgens mijn gebruik onder controle kon krijgen, en dit lukte! In mijn omgeving kreeg ik veel positieve reacties hierop en veel mensen die dit ook zouden willen, maar niet wisten hoe. Ik deelde mijn methode en merkte dat anderen hier enthousiast van werden en ook hun smartphone gebruik onder controle kregen.

Deze ervaringen gaven mij het idee om het plan nog verder uit te werken tot een volwaardige cursus. Eerst ben ik die cursus als onderdeel van een coaching traject gaan geven waarbij ik de deelnemers ook coaching gaf. Dit was heel leuk en de resultaten waren zeer positief, maar het koste me te veel tijd. Na wat aanpassingen is de cursus nu volledig zelfstandig te volgen. Voor vragen en/of opmerkingen blijf ik altijd bereikbaar. Enjoy!

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →