Profielfoto van
Instructeur

Gilles van der Meij

Web ontwikkeling, Wordpress, HTML, CSS, PHP, JavaScript, JQuery, SEO, Adwords

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Gilles

Gilles is een expert op het gebied van Wordpress. Zijn eigen web ontwikkeling bureau heet "Meij Design & Survey". Met dit bedrijf verzorgt Gilles mooie en goedvindbare websites. Benieuwd? Kijk dan even op zijn website, https://meijwebdesign.nl/. Daarnaast heeft Gilles een online cursus Wordpress gemaakt waarin iedereen de basis van Wordpress onder de knie kan krijgen en een eigen website kan maken.

Gilles geeft les over deze onderwerpen

Programmeren Web Design Webdevelopment Website Maken WordPress

Cursussen

  • Cursus WordPress Website Maken – A tot Z

    99
    19
    295

    WordPress voor iedereen die zelf een website wilt maken. Je krijgt hier de basis van WordPress inclusief de nieuwe editor Gutenburg en de gratis page builder Elementor. Alles opgenomen in 2021. Met het thema Astra en de plugin Elementor wordt snel een website gebouwd. Alle onderdelen van uploaden thema's, instellen menu's worden besproken. Elementor is een uitgebreide plugin en deze komt helemaal in hoofdstuk 4 ter sprake. Dus alle gratis elementen en wat je ermee kunt , laat ik daar zien. Na het onderhoud hoofdstuk staan nog alle video's die in 2016 zijn opgenomen. Daar staan de gevorderde onderwerpen komen aan bod. Zoals: Webwinkel maken | HTML en CSS | Template's maken | Kind thema's maken. Je kunt dit als achtergrond info zien. De principes in 2021 zijn nog hetzelfde als in 2016. Alleen nu bouwt iedereen met een pagebuilder en heb je niet veel achtergrond kennis meer nodig.

Blogs

Lees meer over de Soofos instructeur Gilles van der meij en waarom hij een online cursus heeft gemaakt

Instructeur Interview: Gilles van der Meij

Op Soofos zijn meer dan 60 verschillende instructeurs actief, waaronder Gilles van der Meij. Dankzij een aantal vragen zijn we meer over Gilles en het…

22 december 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.