Profielfoto van

Gilles

Web ontwikkeling, Wordpress, HTML, CSS, PHP, JavaScript, JQuery, SEO, Adwords

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Over Gilles

Gilles is een expert op het gebied van Wordpress. Zijn eigen web ontwikkeling bureau heet "Meij Design & Survey". Met dit bedrijf verzorgt Gilles mooie en goedvindbare websites. Benieuwd? Kijk dan even op zijn website, https://meijwebdesign.nl/. Daarnaast heeft Gilles een online cursus Wordpress gemaakt waarin iedereen de basis van Wordpress onder de knie kan krijgen en een eigen website kan maken.

Gilles geeft les over deze onderwerpen

Programmeren Web Ontwikkeling Website Maken WordPress

Cursussen

  • 9 Hoofdstukken

    Cursus WordPress Website Maken – A tot Z

    18
    WordPress voor iedereen die zelf een website wilt maken. Je krijgt hier de basis van WordPress inclusief de nieuwe editor Gutenburg en de gratis page builder Elementor. Alles opgenomen in 2021.Met het thema Astra en de plugin Elementor wordt snel een website gebouwd. Alle onderdelen van uploaden thema's, instellen menu's worden besproken.Elementor is een uitgebreide plugin en deze komt helemaal in hoofdstuk 4 ter sprake. Dus alle gratis elementen en wat je ermee kunt , laat ik daar zien.Na het onderhoud hoofdstuk staan nog alle video's die in 2016 zijn opgenomen. Daar staan de gevorderde onderwerpen komen aan bod. Zoals: Webwinkel maken | HTML en CSS | Template's maken | Kind thema's maken. Je kunt dit als achtergrond info zien. De principes in 2021 zijn nog hetzelfde als in 2016. Alleen nu bouwt iedereen met een pagebuilder en heb je niet veel achtergrond kennis meer nodig.

Blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.