Verder Groeien met je bedrijf en als ondernemer

Oscar Bulthuis · 16 Augustus 2023
Net gestart als zelfstandige? Leer in deze cursus groeistrategieën voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Werk aan je bedrijf, vergroot omzet en ondernemingsplezier. Dit is een vervolg op de cursus 'Succesvol je eigen bedrijf starten'.
  • Beginner
  • 11 Lessen
  • 5u 30min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Processen plannen, optimaliseren en automatiseren.
  • Strategieën opzetten voor meer klanten en omzet.
  • Leren omgaan met kansen én tegenslagen.
  • Klanttevredenheidsonderzoek toepassen en gebruiken als marketingtool.

Verder groeien met je bedrijf en als ondernemer

Je bent gestart met je bedrijf, je ‘winkel’ is open, de kop is eraf. Je voorbereiding was goed en nu ben je op een punt waarop je wilt doorpakken en verder wilt groeien, als bedrijf en als ondernemer. In deze cursus leer je o.a. hoe jij kunt focussen op wat jij leuk en belangrijk vindt en dit inzet om een stap verder te gaan met jouw onderneming.

Waarom deze cursus?

Deze cursus is een vervolgcursus op mijn cursus “Succesvol je eigen bedrijf starten”. Heb je deze cursus niet gevolgd maar wil je meer weten over hoe je met jouw bedrijf kunt groeien? Ook dan is deze cursus interessant om te volgen.

In deze cursus neem ik jou aan de hand van video’s, e-books en opdrachten mee door jouw reis als ondernemer. De video’s zijn opgenomen op bijzondere locaties en hebben allen een speciaal thema. Zo wordt de ‘reis’ die jij maakt als ondernemer figuurlijk in beeld gebracht. Dit maakt deze cursus uniek en zorgt ervoor dat je de cursus beter begrijpt en er meer van leert.

Ik heb de cursus gemaakt omdat ik in mijn werk weleens ondernemers tegenkom die na hun start moeite hebben om te groeien en positief te blijven. Herken jij je hierin? De eerste vijf jaar zijn cruciaal voor een ondernemer. Daarin leer je jezelf en jouw klanten pas écht kennen. Ondanks een goede voorbereiding en sterk ondernemersplan, kunnen zaken in de praktijk anders uitpakken. Jouw goede voorbereiding zal er in ieder geval bij helpen dat je hier beter op kunt anticiperen en reageren.

De cursus is avontuurlijk en bevat humor. Het is geen droge kost en als je jezelf ervoor open stelt, maak je grote stappen als ondernemer!

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor (zelfstandig) ondernemers of ondernemers met enkele mensen personeel in dienst, die in de afgelopen 5 jaar gestart zijn. Je hebt behoefte aan kennis om verder te groeien, die je ook meteen kunt vertalen naar je eigen situatie. Je vindt het leuk om een betere ondernemer te worden en te groeien als persoon.

Wat ga je leren in deze cursus?

Deze cursus gaat een stuk verder dan slechts snelle tips en tricks. Je krijgt originele en toepasbare strategieën aangereikt om jouw doelgroep beter te vinden en te benaderen. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat klanten jou vinden in plaats van andersom. Je leert hoe je je klanten tevreden maakt, zodat ze terugkomen en ook andere klanten aandragen. En, misschien wel het belangrijkste: je leert hoe jij regie kunt houden over jouw bedrijf.

Veel succes en geniet van je ondernemersavontuur!

Over de instructeur

Wat leuk dat je interesse hebt in een van mijn trainingen. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben ondernemer en auteur en als parttime docent 'Ondernemerschap' verbonden aan een Hogeschool. Ik ben tevens de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Ik help graag mensen op een heldere en toegankelijke manier met ondernemen en alles wat erbij komt kijken.

Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om succesvol zelfstandig te ondernemen. : de wereld wordt een stuk leuker, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Ik ben auteur van onder meer 'Ondernemen is net reizen' (2013) en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!" (2019), boeken waarvan inmiddels respectievelijk de vijfde en derde druk zijn verschenen.

Na heel veel gereisd te hebben en een een carrière in het marktonderzoek ben ik in 2011 voor mijzelf begonnen als business mentor en trainer en sinds 2018 geef ik ook parttime les in Ondernemerschap op Hogeschool Windesheim. Ik vind het leuk om bij studenten 'het luikje' ondernemen in hun hoofd te openen.

Mijn lessen en trainingen staan bekend als hoogwaardig, toegankelijk en leuk. Geen droge kost, maar dynamische content, die jij meteen kunt toepassen. Lessen die nu ook voor jou beschikbaar zijn!

Maak kennis met een van de proeflessen en als je meer over mij wil weten.. Google gerust! :-)

Veel succes !

Oscar

Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €147.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 15 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.