Dit ga je leren:

Leer verder groeien als ondernemer.
Aan de hand van duidelijke videolessen.

Hoe kun je met je bedrijf en als ondernemer verder groeien?

Ik ben in 2011 voor mijzelf begonnen en in 2013 werd mijn boek ‘Ondernemen is net reizen’ gepubliceerd. Ruim een jaar later  richtte ik De Starters Academie op. Ik help ondernemers met ‘het vak’ ondernemen. Maar ik ben niet altijd ondernemer geweest. Na ongeveer 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt, was het tijd om het roer om te gooien. Dit was een moeilijke, maar ook een hele logische stap voor mij.

Nu je al even bezig bent met je bedrijf is het tijd om verder te groeien. De Starters Academie helpt daarbij! Aan de hand van 11 modules geef ik jou waardevolle kennis over het groeien van jouw bedrijf. Door het volgen van deze modules zorg jij ervoor dat je in drie maanden krachtige strategieën in handen hebt om jezelf als persoon en ondernemer verder te laten groeien!

Deze cursus is een vervolgcursus op mijn cursus “Succesvol je eigen bedrijf starten“. In deze online cursus neem ik jou aan de hand van video’s, teksten en opdrachten mee door de reis die het ondernemen is. Ik zorg er voor dat jij beter kan starten en een aantal van de eerste valkuilen al kunt voorkomen! De video’s zijn opgenomen op bijzondere locaties en vaak met speciale thema’s. Zo is bijvoorbeeld een van de video’s opgenomen op Corsica. Op een creatieve wijze neem ik jou mee en help ik jou goed voorbereid te starten.

 

Maar wist je al dat:

 70% van de startende ondernemers stopt er weer mee naar drie jaar, omdat het ze niet lukt succesvol hun bedrijf op te bouwen. In de meeste gevallen heeft dit niets te maken met de kwaliteit van hun producten of hun vakkennis. Het heeft alles te maken met de mate waarin zij hun diensten hebben afgestemd op de behoeften van de markt. De kern van ondernemen: hoe voorzie ik mijn doelgroep van toegevoegde waarde. Dit is een eenvoudige vraag, maar over het antwoord moet je goed nadenken. Doe je er te lang over of lukt het je niet alleen, dan loop je grote kans bij de 70% te gaan horen.

 Het is altijd goed om hulp te vragen. Daarin schuilt ook een gevaar. Net als bij voetballen heeft ‘iedereen’ er verstand van. Iedereen weet wel wat het beste voor jou en jouw bedrijf is. Maar het is jouw brood op de plank. Of een lege broodtrommel. Vraag dus hulp aan mensen die er verstand van hebben en die jou zijn voorgegaan.

 Juist omdat je al zoveel kosten hebt, is het essentieel dat je leert hoe je als ondernemer met je geld omgaat. Je kunt beter € 500,- investeren in een goede training, dan € 500,- in een website, waarvan je niet precies weet wat je erop moet zetten om business te genereren.

In deze online cursus neem ik jou aan de hand van video’s, teksten en opdrachten mee door de reis die het ondernemen is. Ik zorg er voor dat jij beter kan starten en een aantal van de eerste valkuilen al kunt voorkomen! De video’s zijn opgenomen op bijzondere locaties en vaak met speciale thema’s. Zo is bijvoorbeeld een van de video’s opgenomen bij de Explosieve Opruimings Dienst. Op een creatieve wijze neem ik jou mee en help ik jou goed voorbereid te starten.

 

Veel gestelde vragen over deze ondernemingscursus

Q: Ik ben nog niet gestart met mijn bedrijf. Heeft het al zin om De Starters Academie te volgen?

A: Zeker! De Starters Academie is ook bedoeld voor die mensen die op het punt staan om te beginnen en met de vraag zitten of een eigen bedrijf wel iets voor hen is.

 

Q: Is De Starters Academie een gecertificeerde opleiding?

A: De opleiding is niet gecertificeerd, je ontvangt na afloop wel een deelname certificaat dat bevestigt dat je de opleiding hebt doorlopen (dit is bijvoorbeeld van belang voor 50+ -ers die de opleiding via het UWV vergoed krijgen. (zie elders op deze website) Het hele proces van certificering duurt namelijk erg lang en maakt een opleiding onnodig duur. Wij geloven dat je als startend ondernemer prima in staat bent om zelf te bepalen of je een bepaalde opleiding goed of niet goed vindt.

 

Q: Wat als ik niet tevreden ben?

A: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze trainingen. Bevalt de cursus toch niet? Dan kun je binnen 14 dagen na aanschaf de cursus weer annuleren! Je ontvangt dan je volledige betaling retour.

 

Q: Wat kan ik doen als ik vastloop of hulp nodig heb?

A: Wij zijn er om jou te ondersteunen waar we kunnen. Loop je vast, dan kun je je vraag altijd stellen op het forum of tijdens de webinars. Kom je naar de live-trainingen dan is daar natuurlijk ook alle gelegenheid voor. Wil je individuele coaching, neem dan contact met ons op.

 

Start vandaag nog met deze cursus ondernemen!

Over de Instructeur

Profielfoto
Oscar Bulthuis
Oscar is de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Hij helpt graag mensen op een heldere en toegankelijke manier om voor zichzelf te beginnen. Zijn motivatie om dit te doen: de wereld wordt een stuk leuker, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Tevens is hij auteur van onder meer 'Ondernemen is net reizen', maakte twee wereldreizen en bezocht inmiddels meer dan 50 landen. Hij is na een carrière in het marktonderzoek voor zichzelf gestart als business coach. In de loop van de jaren is hij zich gaan specialiseren op starters en maakt hiervoor krachtige en succesvolle online en offline trainingen. De Starters Academie onderscheidt zich door het leren over ondernemerschap op een leuke, laagdrempelige en avontuurlijke manier aan te bieden. Geen droge kost, maar mooie films en helder geschreven e-books met opdrachten. Voor de starter die zichzelf op de kaart wil zetten. Ben jij zo'n starter? Volg dan onze trainingen en start succesvol je eigen bedrijf!

Bekijk meer cursussen van Oscar Bulthuis →

Cursusoverzicht

Verder groeien als ondernemer
Module 14: De start van het avontuur! 00:06:00
Module 15: Cultuurshock en strategie 00:06:00
Module 16: Kansen zien en omzet genereren 00:05:00
Module 17: Omgaan met verleidingen 00:04:00
Module 18: Tijd voor jezelf overhouden 00:04:00
Module 19: Klanttevredenheidsonderzoek en omgaan met feedback 00:03:00
Module 20: Omgaan met tegenslag 00:04:00
Module 21: Onzekerheid en doorzetten 00:04:00
Module 22: Het bereiken van je doel! 00:07:00
Module 23: Het vieren van je succes! 00:04:00
Module 24: Souvenirs en evaluatie 00:06:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2019 - Soofos B.V.