Verder Groeien met je bedrijf en als ondernemer

Je bent inmiddels gestart als zelfstandig ondernemer/ZZP-er en je zoekt krachtige strategieën om verder te groeien, zowel persoonlijk als met je bedrijf. Leer in deze cursus hoe je werkt aan je bedrijf in plaats van alleen maar in je bedrijf: Groei zelf mee met je bedrijf! Haal daarmee gelijk een hogere omzet en geniet volop van het ondernemers avontuur! Deze cursus is een vervolg op onze eerste cursus: Succesvol je eigen bedrijf starten.
  • 1 Hoofdstuk
  • 11 Lessen
  • 5u 30min
  • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

  • Processen plannen en eenvoudig optimaliseren en automatiseren
  • Strategieën voor meer klanten en omzet
  • Mindset in orde houden: omgaan met tegenslag èn kansen
  • Klanttevredenheidsonderzoek toepassen en gebruiken als marketingtool.

Hoe kun je met je bedrijf en als ondernemer verder groeien?

Je bent gestart met je bedrijf, je ‘winkel’ is open, de kop is eraf. Ondanks je goede voorbereiding, loop je tegen dingen aan en vraag je je af hoe je nu verder moet doorpakken om te groeien. Door het volgen van deze cursus zorg jij ervoor dat je steeds meer doet wat jij belangrijk en leuk vindt en steeds minder wat je niet zo belangrijk en leuk vindt!

 

Waarom deze cursus?

Deze cursus is een vervolgcursus op mijn cursus “Succesvol je eigen bedrijf starten“. Het is overigens niet per se nodig dat je eerst die cursus hebt gevolgd.

In deze cursus neem ik jou aan de hand van prachtige films, E-books en opdrachten mee door de reis die het ondernemen is. De video’s zijn opgenomen op bijzondere locaties en met speciale thema’s. Zo wordt de ‘reis’ die jij maakt als ondernemer figuurlijk in beeld gebracht en dat zorgt ervoor dat je de cursus veel beter begrijpt en er meer van leert.

Ik heb de cursus gemaakt omdat ik in mijn werk zie ondernemers na hun start moeite hebben om te groeien en de positieve vibe vast te houden. Juist de eerste vijf jaar zijn cruciaal voor een ondernemer. Daarin leer je pas echt jezelf en je klanten kennen. Een goede voorbereiding (met bijvoorbeeld een ondernemingsplan) is heel belangrijk, maar sommige zaken zullen in de praktijk altijd anders uitpakken. Je voorbereiding is daarmee zeker niet voor niets geweest, want daardoor kun je beter anticiperen en reageren om de werkelijkheid.

 

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is bedoeld voor (zelfstandig) ondernemers of ondernemers met enkele mensen personeel in dienst, die de afgelopen 5 jaar gestart zijn. Je hebt behoefte aan kennis om verder te groeien, die je ook meteen praktisch kunt vertalen naar je eigen situatie. Je vindt het leuk om een betere ondernemer te worden. Of misschien ben je er achter gekomen dat je een betere ondernemer moet worden.

 

Wat ga je leren in deze cursus?

Deze cursus gaat een stuk verder dan wat snelle tips en trics. Je leert veel over jezelf en je bedrijf en over hoe je beide kunt groeien. Immers, je bedrijf kan net zo groot zijn als jij zelf bent! Je krijgt originele en toepasbare strategieën aangereikt om je doelgroep beter te vinden en te benaderen. Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat klanten op jou afkomen en dat je niet steeds zelf achter klanten aan moet. Je leer hoe je je klanten tevreden houdt, zodat ze terugkomen en ook andere klanten aandragen. En, misschien wel het belangrijkste: je leert hoe jij regie kunt houden over jouw bedrijf. zodat jij de baas bent en blijft. 🙂 .

De cursus is avontuurlijk en bevat humor. Het is geen droge kost en als je jezelf ervoor open stelt, maak je grote stappen als ondernemer!

Veel succes en geniet van je ondernemersavontuur!

Groet, Oscar Bulthuis

Over de instructeur

Wat leuk dat je interesse hebt in een van mijn trainingen. Laat ik mij even voorstellen. Ik ben ondernemer en auteur en als parttime docent 'Ondernemerschap' verbonden aan een Hogeschool. Ik ben tevens de oprichter en drijvende kracht achter De Startersacademie. Ik help graag mensen op een heldere en toegankelijke manier met ondernemen en alles wat erbij komt kijken.Mijn missie: zoveel mogelijk mensen helpen om succesvol zelfstandig te ondernemen. : de wereld wordt een stuk leuker, als meer mensen doen waar hun hart ligt. Ik ben auteur van onder meer 'Ondernemen is net reizen' (2013) en 'Nooit meer voor een baas je bed uit!" (2019), boeken waarvan inmiddels respectievelijk de vijfde en derde druk zijn verschenen.Na heel veel gereisd te hebben en een een carrière in het marktonderzoek ben ik in 2011 voor mijzelf begonnen als business mentor en trainer en sinds 2018 geef ik ook parttime les in Ondernemerschap op Hogeschool Windesheim. Ik vind het leuk om bij studenten 'het luikje' ondernemen in hun hoofd te openen.Mijn lessen en trainingen staan bekend als hoogwaardig, toegankelijk en leuk. Geen droge kost, maar dynamische content, die jij meteen kunt toepassen. Lessen die nu ook voor jou beschikbaar zijn!Maak kennis met een van de proeflessen en als je meer over mij wil weten.. Google gerust! :-)Veel succes !Oscar

147Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+4 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.