Online Cursus Snellezen

De Hoofdzaken · 28 Mei 2024

Wil jij jouw leesnelheid verhogen? Tegelijkertijd óók de teksten beter begrijpen? In deze Online Cursus Snellezen leer je in 22 lessen snellezen. Vergroot je leessnelheid makkelijk en direct via deze handige online cursus.

 • 21 Lessen
 • 1 Toets
 • 2u 0min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over de MaxaM snelleesmethode
 • De geheimen van snellezen kennen
 • Sneller complex leeswerk lezen én begrijpen
 • Leer snellezen in ene relatief korte tijd

Leer effectief snellezen met deze online cursus

Moet jij veel complexe stukken lezen en begrijpen? En wil je hier twee tot drie keer zo snel doorheen kunnen lezen? Dan is deze online cursus snellezen perfect voor jou! In deze cursus laat ik (Frans Duijts, van De Hoofdzaken) jou kennis maken met de MaxaM-methode. Dankzij deze methode en de vele praktische tips kun jij veel sneller complex leeswerk lezen én begrijpen. Het is zowel geschikt voor studenten, het bedrijfsleven en overheden, omdat de techniek van snellezen universeel ingezet kan worden, zowel voor simpele als complexe stukken.

 

Leer sneller lezen in een relatief korte tijd

In deze cursus snellezen leer ik jou aan de hand van vijf simpele stappen een nieuwe manier om razendsnel informatie te absorberen. In deze online training ga je met verschillende informatie aan de slag om in korte tijd te leren snellezen. Je leert onder andere:

Jouw eigen geheugen en brein te begrijpen.

Snel en grondig doorlezen van complexe materialen.

De MaxaM methode, waarbij begrijpen en onthouden centraal staat.

Technieken die je kunt toepassen op meer dan alleen lezen.

Na het volgen van deze cursus snellezen kun jij sneller en beter informatie analyseren. Je leest daardoor sneller en onthoud de informatie die je gelezen hebt ook beter.

 

Voor wie is deze cursus snellezen bedoeld?

Deze online cursus snellezen is bedoeld voor iedereen die sneller en beter wilt leren lezen. Daarbij is de methode uitermate geschikt voor studenten, managers, rechters, advocaten en nog veel meer soorten beroepen of activiteiten. Eigenlijk voor iedereen dus die complexe teksten snel en goed willen lezen. Heb je nog nooit iets gedaan met je leesvaardigheid, maar denk je dat het nu toch wel tijd is? Dan kan je zelfs als volwassenen aan de slag met sneller leren lezen. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de ervaringen van andere cursisten die de cursus met succes gevolgd hebben.

 

Leer vandaag nog snellezen met deze praktische online cursus!

Over de instructeur

De Hoofdzaken

3 Cursussen

Ik ben Cor, een coach gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit. Als bedrijfskunde student ontdekte ik dat het bedrijfsleven niet voor mij was. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om hun mentale en fysieke vaardigheden te verbeteren. In 2012 begon ik mijn eigen coachingbedrijf, waarin ik me toelegde op snellezen en geheugentraining. Dankzij de kennis die ik van Frans Duijts leerde, kon ik deze trainingen verder ontwikkelen. Met mijn team geef ik workshops en individuele sessies door het hele land, waarbij we mensen helpen hun potentieel te maximaliseren en effectiever te werken.

Wil je meer weten? → Bekijk dan mijn website: De Hoofdzaken.

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

20 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  10
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een goede cursus waar je veel tijd mee kunt winnen. Het betekent wel even flink trainen in het snellezen.

 2. Handige cursus, het tempo is soms net te langzaam, de oefeningen zijn goed, de uitleg is kort en krachtig, wel bijzonder dat je een review moet invullen voor een certificaat.

 3. Leerzame cursus en ook nuttig. Wel langzaam gesproken, zou wat vlotter mogen (zelf maar de snelheid op 1.5x a 2x gezet).
  En ben wel benieuwd naar de mogelijkheden voor mensen met dyslexie.

 4. Door de Maxam methode is mijn leessnelheid echt omhoog geschoten. Ik ben er erg blij mee en vind het fijn op een relatief makkelijke manier toch zo”n grote sprong te hebben gemaakt.

 5. De uitleg is helder en er is genoeg informatie om aan de slag te gaan

 6. Een hele leerzame cursus, met veel informatie en oefeningen. Mijn leestempo is tijdens het volgen van de training naar 170% gestegen en ik ga dan ook zeker door met oefenen. Ook fijn dat er veel aandacht besteed wordt aan het onthouden van teksten.

 7. Interresante cursus waar ik zeker wat mee kan.

 8. Duidelijke cursus met goede oefeningen en uitleg over hoe het brein werkt, heel herkenbaar.
  Ik heb er echt iets aan gehad. Wel even wennen, maar het gaat mij zeker helpen.

 9. Deze cursus was echt een aangename verrassing. Ik was al wel bekend met snellezen, maar was wel benieuwd wat ze hier over zeiden. Ik raakte meteen geboeid door de levendige filmpjes en alle achtergrondkennis over het brein. Eigenlijk was snellezen maar een klein onderdeel van deze onthoudcursus! Dat het lange termijngeheugen zo beeldend werd voorgesteld als een grote opslagruimte, zal ik waarschijnlijk nooit meer vergeten…
  Ik heb heel veel op zitten schrijven, maar had het wel fijn gevonden als er nog meer informatie op schrift had gestaan om later na te lezen.
  Hartelijk dank voor deze boeiende cursus!

 10. Duidelijke cursus en leuke boost tips

Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €89.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 297 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.