Online Cursus Photoshop CS5 / CS6

Leer in deze online cursus Photoshop alles dat je moet weten over het programma van Adobe. Deze cursus is geschikt voor de varianten CS5 en CS6.
 • 18 Hoofdstukken
 • 170 Lessen
 • 14u 12min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over Adobe Photoshop
 • De geheimen van fotobewerking kennen.
 • Leer Photoshop kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Wat leer je in deze online cursus Photoshop?

Na deze online cursus ken je Adobe Photoshop van binnen en van buiten. Je leert dus meer dan alleen de basis van Photoshop in deze cursus. Van het bewerken van foto’s tot het vormgeven van tekst tot het werken met de krachtige 3D-functies van dit fotobewerkingsprogramma: alle aspecten van Photoshop komen aan bod. In 14 uur aan videomateriaal leidt de instructeur, Photoshop Certified Expert Martijn van Weeghel, je door het uitgebreide programma heen met leuke, creatieve oefeningen die inhaken op zijn dagelijks werk als opleider in de grafische sector.

 

Wat is Adobe Photoshop?

Adobe Photoshop is een fotobewerkingsprogramma ontwikkeld door Adobe gericht op het bewerken van foto’s en ander digitaal beeldmateriaal op de computer. Hiermee kan je bijvoorbeeld foto’s bewerken om ze mooier te maken of afbeeldingen vanaf niks opbouwen. Veel designers, ontwerpers en andere grafisch professionals gebruiken dit bij hun werkzaamheden, maar je kunt het ook voor persoonlijk gebruik inzetten.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

 

In de cursus fotobewerking leer je onder andere:

Foto’s bewerken.

Tekst vormgeven.

Werken met de verschillende filters.

 Werken met Brushes en de Brush tool.

De gehele interface kennen.

Alles over het werken met lagen.

 3D-objecten voor beeld en print.

Benieuwd hoe deze cursus gegeven wordt? Bekijk dan de gratis introductieles bovenaan de pagina of scroll door het cursusoverzicht en bekijk een van de gratis lessen. Na aankoop kun je direct van start met de cursus. Is de cursus toch niks voor jou? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je de cursus kosteloos retourneren.

 

Wat biedt deze complete online cursus Photoshop?

Leer zowel foto’s bewerken als het maken van designs in Photoshop.

Onbeperkte toegang.

Les van de beste opleider van 2015 en 2016.

14 uur aan videomateriaal.

Inclusief oefenbestanden.

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kan je gewoon je geld terugkrijgen.

 

Waarom deze cursus over Photoshop volgen?

Leer in deze online cursus Photoshop alles over het bewerken van foto’s en afbeeldingen in het fotobewerkingsprogramma van Adobe. Je leert alles dat je nodig hebt om foto’s tot in de puntjes te bewerken en leert zelf afbeeldingen op te bouwen vanaf nul. Deze cursus is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde cursist. Je gaat niet alleen aan de slag met de basis van Photoshop, maar je gaat ook verder in specifieke taken en functies. Zo kan je bijvoorbeeld als fan van grafisch werk of zelfs als fotograaf of hobbyist veel leren over het bewerken van afbeeldingen.

 

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

 

Start en leer vandaag nog over fotobewerking!

Cursus Inhoud

Alles uitklappen

Over de instructeur

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Beoordelingen en Recensies

4.4 Gemiddelde beoordeling

112 Ratings

 • 5
  51
 • 4
  56
 • 3
  3
 • 2
  2
 • 1
  0
 1. Deze cursus was voor mij de eerste ervaring met Soofos, welke mij positief heeft verrast.
  In tegenstelling tot veel dure en langdradige alternatieven, worden de basics tijdens deze cursus kort en bondig uitgelegd.
  Daarnaast ontvang je bij de cursus praktisch oefenmateriaal, waardoor je gelijk leert om de theorie toe te passen in de praktijk.
  Ik zou deze cursus dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die zich verder wil verdiepen in Photoshop!

 2. deze cursus is erg leerzaam
  op zeer deskundige wijze uitgelegd ook met de proeflessen

 3. Heel veel van opgestoken en heel duidelijk uitgelegd! Zeker een aanrader wanneer je Photoshop wil leren.

 4. Goede cursus, maar ik vond hem wel lang. Nu heb ik erg veel geleerd, maar ook dingen die voor mij onnodig zijn.

 5. als je nog helemaal geen ervaring hebt met photoshop, is dit een hele duidelijke cursus waarin alles heel rustig en in details wordt uitgelegd.

 6. Goede cursus voor mensen die net beginnen, maar ook voor mensen die al wat meer ervaren zijn.

 7. In deze cursus leer je de fijne kneepjes van photoshop. De instructeur maakt vaak gebruik van herhaling, zodat je automatisch informatie in je op neemt. Dit is een fijne manier van leren.
  Het feit dat je de cursus op je eigen tempo kan afronden is erg fijn. Dit geeft rust en hierdoor kun je op een relaxte manier door de cursus komen.

 8. Prima, cursus. Alles wordt erg duidelijk uitgelegd en handig dat je alles op eigen tempo kunt terug kijken.

 9. Tjonge wat een werk om te maken en te volgen. Leuk en ik heb soms echt uit moeten vinden waarom ik iets niet voor elkaar kreeg of waarom sommige functies niet te vinden waren, maar wellicht door nieuwere uitvoering.
  Er zijn nog dingen zoals van elke letter in een 3D woord apart bewerkbaar letters te maken. Bij mij blijft er maar 1 letter over en de rest van het woord is eenvoudigweg verdwenen. Deze puzzel heb ik nog niet kunnen oplossen.
  Ik werkte al wat met PhS, beetje proberen en dat maakt wel dat ik een en ander daardoor gemakkelijker kon begrijpen dan iemand die vers start.
  Bedankt en hartelijke groet,
  Suzanne

 10. De cursus is erg duidelijk, alles wordt tot in detail uitgelegd. Nu gaan we er zelf mee aan de slag.

 11. Voordat ik aan deze cursus begon, wist ik nog helemaal niets over Photoshop. Nadat ik alle lessen gevolgd heb, vind ik gemakkelijk mijn weg in dit programma van Adobe en kan ik meer dan ik ooit had durven dromen!

 12. Martijn heeft een fijne stem, waar lang naar geluisterd kan worden. Hij legt zo wat heel photoshop uit in filmpjes van 4 tot 10 minuten. Dit was voor mij de perfecte cursus om Photoshop beter te leren kennen!

 13. prima cursus met allemaal korte filmpjes die je achteraf als je ze nodig hebt nog kunt bekijken.

 14. Goede cursus waarbij heel veel aspecten van PS geraakt worden. Geen enkele ervaring en weet nu prima mijn weg te vinden. Aanrader om mee te starten!

 15. Mijn eerste cursus gevolgd hier en alles is super duidelijk uitgelegd! Echt een aanrader!!

 16. Ik heb deze cursus al lang aangeschaft, heb veel van geleerd, nu gebruik ik het als naslag werk.
  Bedankt Martijn

  Groet

  LIa

 17. Fijne cursus maar jammer dat het vaak op een windows computer werd uitgelegd.

 18. Duidelijke cursus. Ik had helemaal geen kennis van Photoshop en wou dit graag leren.
  Het wordt duidelijk uitgelegd.

 19. Als toekomstige manager heb ik erg veel opgestoken van deze online cursus. Het doel voor mij persoonlijk was het leren van de basisprincipes van Adobe Photoshop. Ik heb nooit de intentie gehad om met dit programma te gaan werken, dit heb ik uiteindelijk wel gedaan voor de afronding van mijn Minor. Ik heb het totale Photoshop pakket ook samen met deze cursus gekocht. Door deze basis uitleg van het programma ben ik nu in staat om in een toekomstige manager functie nieuwsbrieven, uitnodigingen en zakelijke advertenties te maken. Dit is daarom een hele waardevolle toevoeging geweest voor het ontwikkelen van mijn competenties.

 20. Soms denk je “ik weet het nu wel”, maar bij het zelf proberen merk je dan dat kort herhaling van zaken wel erg goed werkt. En dan bedoel ik m.n. de zaken die je elke keer toch weer moet zoeken. Dit wordt met regelmaat door de trainer kort en bondig herhaald, zodat je ze echt wel weet te vinden na verloop van tijd. Verder is de cursus erg compleet. Alle aspecten die je als beginner (maar ik denk ook gebruiker) nodig hebt om goed op gang te komen passeren de revue. Als de andere trainingen van hetzelfde kaliber zijn, ga ik er zeker nog een aantal volgen.

 21. Alles wordt tot in de puntjes goed uitgelegd. Ik heb veel bijgeleerd en merk dat ik veel meer van photoshop onder de knie heb.

 22. Ik heb enorm veel geleerd van deze cursus terwijl ik eerst nog niets met Photoshop kon. Wel jammer dat sommige updates niet helemaal besproken worden van recentere versies van photoshop.

 23. na afronding van de cursus, is er geen mogelijkheid om een cerfiticaat aan te vragen. Na meerdere malen geprobeerd te hebben, is er geen voortgang geboekt.

  verder is de cursus van kwaliteit, veel diepgaande informatie voor diegene die geen verstand hebben van Photoshop.

 24. Zeer plezierig en duidelijk uitgelegd! Bepaalde handelingen laten herhalen in de uitleg doet ook goed. Heb net meerdere cursussen aangeschaft waarvan Martijn ook de instructeur is. Aanrader!

 25. Duidelijke uitleg, af en toe wat eentonig maar leerzaam. Mis alleen items als opslaan als zonder achtergrond, plaatjes combineren met andere plaatjes etc.

 26. Hele interessante cursus. Veel geleerd over het programma photoshop en wat ik er allemaal mee kan doen. Nu kunnen we aan de slag!

 27. Duidelijke uitleg van de onderdelen die Photoshop bevat en goed bij te houden. Als je CS6 gebruikt zijn alleen niet alle behandelde bewerkingen mogelijk.

 28. Online Cursus Photoshop CS5 / CS6 / CC is een uitstekende cursus voor beginners. Het is erg leerzaam en je werkt op je eigen tempo.

 29. Voor beginners is dit een geweldige cursus. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en de leraar herhaalt alle snelkoppelingen elke keer als hij het gebruikt, dus als je even niet op let is er geen man overboord. Als je al wat gevorderd bent en deze snelkoppelingen al kent kan dit een beetje vervelend zijn.

 30. Mooie cursus, met duidelijke uitleg. Elk aspect van photoshop wordt meegenomen. Useful voor de rest van je leven

 31. De cursus heeft mij erg goed geholpen met het beheersen van het programma Photoshop. Ik heb t programma nu goed onder de knie, raad het zeker aan!

 32. De trainer legt het goed uit. Sommige hoofdstukken ontbreken bij de downloads…….

 33. Er is veel behandeld in deze cursus. Ik wist al een klein beetje van hoe photoshop werkte, maar na deze cursus ben ik achter zoveel nieuwe dingen gekomen waar ik zelf nooit achter was gekomen. Pluspunt is de certificaat!

 34. Ik heb met deze cursus alle vaardigheden kunnen leren die ik nodig heb. Het is een duidelijke cursus en alles wordt rustig uitgelegd.

 35. Heel veel van geleerd. Veel informatie, maar daarom is het fijn dat je levenslang toegang hebt tot deze cursus zodat je altijd terug kan kijken. Wel vond ik het lastig dat in de cursus de engelse versie van Photoshop werd gebruikt. Ik zelf gebruik de Nederlandse, maar alsnog goed te volgen.

 36. + Met deze goed opgebouwde cursus heb ik veel geleerd.
  + Begint bij de basis en gedurende de cursus worden sommige functies/sneltoetsen/tools herhaald.
  +/- Er zijn oefenbestanden beschikbaar. (Bij mij misten hier een aantal van en klopte deze niet helemaal. Geen reactie van de instructeur gekregen, later contact opgenomen met soofos, kreeg vervolgens (dezelfde) verkeerde bestanden opgestuurd. Hierdoor jammer genoeg enige vertraging opgelopen.)
  +/- Misschien goed om te weten dat in deze cursus de Engelse versie van Photoshop wordt gebruikt. Hij noemt tijdens het uitvoeren soms de Nederlandse vertaling van een tool of functie, maar soms is het onduidelijk of moet je wat langer kijken mocht je (zoals ik) de Nederlandse versie gebruiken.
  – Nu Photoshop een aantal jaar verder is, zijn er een aantal sneltoetsen veranderd in vergelijking met deze cursus. Hier heb je niet veel last van.
  – Toen ik de cursus kocht was ineens de prijs met ongeveer 30 euro verhoogd, soofos vertelde dat dit kwam omdat hun actieprijs/actieperiode afliep. Alleen werd er bij de actieprijs dus geen einddatum genoemd waarop deze verliep.

 37. Enthousiast begonnen met de cursus en heb veel geleerd. Lastig was soms wel, dat de leraar met een Engelse versie werkte en ik met de Nederlandse versie. En mijn computer is niet geschikt voor de 3D opdrachten. Maar dat verwacht ik in de toekomst toch niet nodig te hebben. Al met al een goede start om te gaan werken met Photoshop.

 38. De cursus was prima voor mij. Ik had alleen al wat ervaring met photoshop waardoor sommige video’s erg overbodig waren. Als je een beginner bent lijkt mij dit wel een goede cursus. Wel had ik was meer verwacht te leren over design, dit leer je niet, dus daar hoef je de cursus niet voor aan te schaffen.

 39. De cursus is erg leerzaam en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik kan nu prima overweg met Photoshop en wanneer ik in de toekomst iets niet meer weer kan ik het altijd nog terugkijken.

 40. Heldere uitleg , prettige stem en behoorlijk uitgebreide cursus. Fijn dat je altijd terug kan kijken en dat de cursus dus niet verloopt.
  Helemaal compleet vind ik hem echter niet. Ik mis dingen over bv. kleurbeheer Ook had ik graag een hoofdstukje gehad over hoe een collage op te bouwen. Hoop dat dit nog toegevoegd wordt. En ja, wat anderen ook al aangaven, engelse begrippen in een nederlandse versie is af en toe lastig. Verder ben ik zeer tevreden!

 41. Ik heb dit gedaan als vrije uren voor mijn opleiding. Alles wordt duidelijk uitgelegd en is simpel te volgen. Sommige hoofdstukken waren minder interessant dan de andere maar dat hoort erbij. vooral in het begin vroeg ik mij af wanneer er in photoshop gewerkt ging worden.

 42. En hele fijne cursus, heel duidelijke uitleg en een prettige stem.
  Ik ben al jaren met Photoshop bezig maar ik had nog niet met Bridge gewerkt, ik wist niet dat dit eigenlijk onmisbaar is in combinatie met mijn werk.
  Ik ga er lekker mee bezig in de vrije uurtjes en ik wil ook graag After Effects gaan kopen, ik ben er helemaal gelukkig mee!
  Echt een aanrader!

 43. Een super leerzame cursus die je rustig in je vrije tijd kan volgen. Ideaal dat als ik iets ben vergeten ik altijd terug kan naar de cursus om te kijken hoe ik bepaalde handelingen moet uitvoeren.

  Echt perfect!

 44. Fijne, duidelijke uitleg bij de video’s. Soms wel wat verwarring bij het vinden van sommige oefenbestanden. Ik heb tijdens het volgen van deze cursus wel voldoende basiskennis van het programma gekregen.

 45. van het kijken en het maken van de opdrachten heb ik erg veel geleerd.
  ik was al een half jaar bezig met photoshop voor dat ik aan de cursus begon, het is een goede uitbreiding van de kennis die ik al had

  Mvg Ronald

 46. Fijne cursus met veel informatie, duidelijke uitleg en goed dat er ook wat herhaling in zit in sommige hoofdstukken. Ook vind ik het top dat je altijd toegang blijft hebben tot de videos.

 47. Duidelijk uitgelegd en goed te volgen. Alleen jammer dat niet de Nederlandse versie van Photoshop als voorbeeld is gebruikt.

 48. Ik heb De Photoshop in verleden aantal keer gedownload op mijn laptop met hoop om het te leren. Adobe Photoshop leek iedere keer een onbegrijpelijke doolhof en ik gaf de hoop iedere keer weer op. Het is me nooit gelukt tot ik Soofos tegenkwam tijdens surfen op internet. Dankzij Soofos kan ik nu goed overweg met het programma.
  Echter twee dingen: ik zou de cursus graag met Nederlandse versie van PS willen volgen en ik vind dat leraar de “r” onnodig vaak slikte 🙂 Een erg prettig en erg leerzaam cursus gehad. Alle betrokkenen hartelijk dank.

 49. Prima cursus, heel uitgebreid. Ook fijn dat je toegang blijft houden zodat je bepaalde filmpjes opnieuw kan bekijken

 50. Super cursus. Zeer helder en rustig uitgelegd
  Door het herhalen van de meest voorkomende stappen, blijven zaken ook beter hangen.
  Kleine kanttekening. De cursus is in het Nederlands, maar de instructeur werkt met een Engelstalige versie. Dit kan hier en daar wat verwarring opleveren.
  Ander punt. Het laatste hoofdstuk over de mogelijkheden van 3D is alleen mogelijk binnen Photoshop, als je minimaal onder 64 bit je Windows (7, 8 of 10) hebt draaien.
  En ondanks het misschien al een iets verouderde versie is, 90% procent is nu (2018) nog steeds van toepassing.

  Nogmaals TOP cursus!!
  Een echte aanrader voor iedereen die graag meer wilt weten van en over Photoshop!

 51. Prima cursus, heeft mij zeer geholpen met de basis van photoshop. Ik kijk regelmatig filmpjes terug als ik vergeten ben hoe het ook al weer zat. Top!

 52. Makkelijk te volgen en zeer duidelijke uitleg. Heel fijn dat de lessen niet al te lang zijn. Een aanrader voor mensen die beginners zijn met photoshop!

 53. Het begin is even door de zure appel bijten, aangezien je voor photoshop erin gaat en je bij bridge begint. Ondanks dat legt deze cursus wel tot in de puntjes uit hoe het werkt. Met mooie voorbeeld bestanden die je erbij krijgt. Bovendien werken de bestanden ook zodanig dat je de acties erop kan toepassen. Kan niets anders zeggen dan een mooie cursus.

 54. prima cursus die alles behandelt wat je wil weten.
  bij mij werkte het zo dat ik nu begrijp wat ik doe in Photoshop in plaats van dat ik maar wat probeer.
  de cursus behandelt alles, voor fotografen en dtp

 55. Ik werkte voor het eerst met Photoshop en heb de cursus prima kunnen volgen. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon altijd nog even terugspoelen of iets opnieuw bekijken wat ik er erg handig vond.

 56. Je leert alles over de interface van Photoshop. Alles word duidelijk en meerdere malen uitgelegd.
  Als je iets vergeten bent kun je het ook zo weer opzoeken. Zeker een aanrader!

 57. Een duidelijke en aangenaam te volgen cursus.
  Ben al een tijd bezig met Photoshop, maar ik heb hier ook weer veel bijgeleerd.
  Top!

 58. Echt een hele prettige cursus. Veel mogelijkheden die Photoshop biedt zijn mij nu duidelijk. Misschien, of eigenlijk wel zeker, lukt nu niet alles in één keer maar ik weet wat er kan en kan dit per onderdeel verder uitzoeken.

 59. De vele functies van Photoshop worden in deze goed opgebouwde cursus op een rustige, begrijpelijke en overzichtelijke manier door Martijn uitgelegd. Martijn heeft bovendien een prettige stem om naar te luisteren. De lessen zijn gestructureerd en duidelijk opgezet. Martijn vertelt vooraf wat hij in de les gaat behandelen en aan het einde resumeert hij het geleerde. Alles wat hij tijdens een les doet wordt goed uitgelegd ook al zijn er handelingen die eerder aan bod zijn gekomen. Dit is heel fijn omdat er zoveel functies/handelingen in Photoshop bestaan dat alleen door herhaling en zelf oefenen je deze eigen kan maken. En wat helemaal fijn is dat je alles in je eigen tempo kan leren en dat je onbeperkt de lessen terug kan zien.

 60. Deze cursus is een ideale manier om op een snelle en goede manier photoshop te leren kennen.
  Naast de basis leer je ook goed de fijne kneepjes van het programma.
  Daarbij is het prettig dat alle lessen onbeperkt bekeken kunnen worden.

 61. Goede cursus, heel overzichtelijk en alles is duidelijk uitgelegd. Voor mijn gevoel moet alleen op sommige plekken de volgorde van de filmpjes anders, maar ondanks dat is de cursus goed te volgen.

 62. Martijn,
  Kan niets anders zeggen TOP, zeer duidelijk uitleg en gesproken en de juiste snelheid erin.
  Het was een genot om deze cursus te volgen, ik ga zeker meer van je cursussen volgen.

  Greetz Griedo

 63. Jammer van de vele Engelstalige termen en benamingen als je een Nederlandstalige versie gebruikt.
  Leert nogal wat kneepjes en trucjes.

 64. Door de vele lossen stukjes is hij goed te volgen en als naslagwerk te gebruiken.
  Wel vraag ik mij af hoe recent hij is omdat steeds wordt gesproken over de 2014 versie.
  Dit is echter geen bezwaar want alle basiselementen zijn nog steeds toepasbaar.
  het enige wat ik miste was het vormen van elementen met de optie Pespectiefpunt

 65. Ik heb de cursus photoshop doorgenomen en het bevalt me uitstekend ,ik ben beginneling in photoshop
  en kan nu al beter overweg met dit programma al zal ik wel nog veel moeten oefenen maar dit is leuk.
  Hopelijk loopt de cursus met de nieuwste photoshop 18 nog wat evenredig
  voor de prijs alvast prima cursus

 66. Ik ben op het gebied van Photoshop een echte beginner, maar met behulp van deze cursus heb ik het idee gekregen dat ik er een stuk meer van begrijp en er meer uit kan halen dan toen ik er net mee begonnen was. Als iemand interesse heeft in Photoshop zal ik deze cursus zeker aanraden, vooral omdat je het op je eigen tempo kan volgen en het zeer duidelijk uitgelegd wordt.

 67. Wat een mogelijkheden zijn er allemaal, niet alleen foto’s bewerken of manipuleren maar ook tekenen.
  Alles bijzonder goed uitgelegd en heel fijn met de oefenbestanden erbij!!!!
  Veel van geleerd en nu geen angst meer om met Photoshop aan de gang te gaan. Weet ik iets niet meer, dan pak ik gewoon nog een les erbij.

 68. de cursus is niet meer geheel actueel. ik werk met CC abonnement en bij PS is de toolbar aan de linkerkant al een tijd veranderd. in de les over layers moet je al flink zoeken naar de elipstool. is dat de ovaal? sneltoets U doet het niet of doe ik iets verkeerd? ik krijg ook met de genoemde toetsen de cirkel niet correct weergegeven. graag dus aanpassen resp aanvullen of reageren dat ik het niet goed doe

 69. Een zeer prettige cursus. Luistert makkelijker weg en leert je alle in’s en out’s die je in basis nodig hebt bij het programma Photoshop.

 70. Cursus photoshop online is voor iemand die echt iets verder wil gaan met zijn foto’;s is dit de beste betaalbare cursus. dus een echte aanrader.
  Daarnaast word je op een vriendelijk en nette wijze benaderd en van de juiste hulp voorzien.

  Mvg Gerard Klunder

 71. Zeer duidelijke en uitgebreide cursus. Alles wordt op een fijne en prettige manier door Martijn uitglegd. Regelmatig worden er opties en functies herhaald wat heel fijn is of je nu wel of geen ervaring met Photoshop hebt. Op geen enkel moment vond ik de cursus onduidelijk of langdradig. Heeft zeker aan mijn volwachtingen voldaan!

 72. Helaas is dit geen CC2017 en in het engels.
  Verder is de uitleg redelijk

 73. Alles is duidelijk uitgelegd maar een Nederlandstalige cursus met een Engelstalige versie is niet ideaal.
  Ik beschik over een Nederlandstalige versie en soms zijn de gebruikte termen in de cursus niet in overeenstemming, dit is verwarrend. Soms wordt de uitleg een soort Nederengels. Niet zo mooi!!
  Ik verwachtte dat een Nederlandstalige cursus gebaseerd zou zijn op een Nederlandstalige versie.
  Nederlanders moeten fierder zijn op hun eigen taal, zo iets zal je in Frankrijk of Duitsland niet zien.

 74. Wat ik fijn vind is dat de docent na einde uitleg , kort de stappen herhaald. Je kunt terugkijken’ hoe was het ook alweer’ als je iets vergeten bent. De uitleg is duidelijk en rustig van opbouw. Ik leer als nieuweling binnen PS meer dan voldoende, om het straks ruim in praktijk te kunnen brengen.

 75. Ik ben die eigenlijk aan ‘t volgen als herhaling. Het is een verfrissing van het al geleerde. Alles wordt zeer goed uitgelegd – en het voordeel is natuurlijk dat men steeds terug kan schakelen – nog een herbekijken. Prima !

 76. De cursus behandelt stap voor stap de basiselementen van Photoshop. Duidelijk uitgelegd en met voldoende oefenmateriaal. Aanrader voor de starter als ikzelf.

 77. De cursus is heel goed te volgen. Wat ik zelf heel prettig vind is dat je een les altijd weer terug kan kijken. Dat je de cursus kunt volgen wanneer het je uitkomt is echt ideaal.

 78. Ik wist al wel het een en ander van Photoshop, maar deze cursus heeft er voor gezorgd dat ik nog veel meer kan met Photoshop. Aanrader!

29Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+1748 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.