Gratis Cursus ActiveCampaign

Rachelle Blok · 9 november 2021
In deze gratis online cursus ActiveCampaign leer ik jou de basis van ActiveCampaign. Als je wilt overstappen van een ander e-mail marketingprogramma, of als je wilt beginnen met ActiveCampaign is dit een perfecte cursus. Ik help jou met het inrichten van ActiveCampaign, zodat jij het systeem beter begrijpt en meer resultaat behaalt.
 • 6 Lessen
 • 43min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Gratis introductie tot ActiveCampaign.
 • Kennismaken met e-mailmarketing.
 • Leer de tool kennen en gebruiken.
 • Begin gratis met deze cursus.

Wat houdt deze gratis introductie tot ActiveCampaign in?

Na deze cursus begrijp je de basis van e-mailmarketing. Je kunt onder andere een lijst aanmaken en een automatisering maken met het e-mailprogramma ActiveCampaign. In mijn uitgebreide cursus (bekijk hier de volledige cursus ActiveCampaign) duik ik dieper in op de mogelijkheden van het programma. Zo zal ik je onder andere vertellen over de kracht van automatisering en tags. Benieuwd hoe de cursus in zijn werk gaat? Bekijk dan bovenaan de pagina alvast de introductieles.

 

In deze gratis online cursus leer je onder andere:

Wat het programma is en welke voordelen het heeft

De prijzen en pakketten van ActiveCampaign

Een ActiveCampaign account aanmaken

De eerste basis van van e-mailmarketing: Het aanmaken van lijsten en formulieren en een eerste automatisering maken

 

Waarom deze cursus volgen?

Deze introductie in e-mailmarketing is de ideale manier om kennis te maken met de wondere wereld van e-mailautomatisering. Je leert gratis enkele belangrijke facetten van het programma kennen en je bent dus nergens aan verbonden. Begin dus meteen of kijk een van de proeflessen in het cursusoverzicht. Kan je nog niet kiezen tussen ActiveCampaign en MailChimp? Lees dan eens deze blog over de twee e-mailprogramma’s. E-mailing is nog steeds een van de belangrijkste marketingtools, maak er dus gebruik van!

Over de instructeur

Al jaren hou ik mij bezig met online marketing. Ik heb daarbij veel verschillende marketingtools gebruikt, zoals MailChimp en Aweber. Uiteindelijk ben ik ActiveCampaign tegen gekomen en mij hier in gaan verdiepen. Ondertussen ben ik ActiveCampaign Expert en geef ik veel mensen advies en training in het gebruik van dit programma.

Ratings and Reviews

3.8 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  1
 1. Voor mij was het de perfecte introductie tot Active Campaign, want ik wist niet wat het was. Helder, bondig en to-the-point uitgelegd.

 2. Bedankt Rachelle, ik vond het een prima en informatieve beginnerscursus. Je legt goed uit. Ik heb een leuke indruk opgedaan. Ik ga de trial aanvragen. Groet, Judith

 3. Een duidelijke en heldere uitleg. Nuttig voor ondernemers die klanten willen benaderen en niet willen overspoelen. Handige tool.

 4. Een ontzettend interessant onderwerp. Ik vond het echter afgeraffeld, te snel en monotoon gepresenteerd. Alsof het vlot van een papiertje werd afgelezen. Erg jammer. Het heeft mij ertoe aangezet op zoek te gaan naar een andere aanbieder.

 5. In korte tijd stoom je door je mogelijkheden van ActiveCampaign heen. Handig als je twijfelt of nog nooit eerder een dergelijk pakket gebruikt hebt. Prima gedaan!

Gratis Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 28 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →