ActiveCampaign E-mailmarketing – Meer klanten uit je mailinglijst (vernieuwd 2024)

Rachelle Blok · 31 Maart 2024

In deze cursus ActiveCampaign ontdek je hoe je ActiveCampaign succesvol kunt inzetten in jouw bedrijf zodat je meer leads, klanten en omzet krijgt met e-mailmarketing.

 • 44 Lessen
 • 5u 13min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over ActiveCampaign.
 • De geheimen van e-mailmarketing ontdekken.
 • Leer hoe je automatiseringen toepast.
 • Stap voor stap videolessen.

Cursus inhoud

Vouw uit

Wat houdt de cursus ActiveCampaign in?

Ik ben Rachelle, expert in het gebruiken van ActiveCampaign. In het verleden heb ik met veel verschillende e-mailmarketingsystemen gewerkt, zoals met MailChimp en Aweber. Maar naar mijn idee zijn de mogelijkheden die je hebt met dit programma veel uitgebreider! Dankzij deze basiscursus ActiveCampaign leer jij jouw klanten beter begrijpen. Je kunt met deze nieuwe kennis jouw klanten op het juiste moment gerichte campagnes sturen.

In deze online cursus leer je stap voor stap hoe jij de e-mailmarketingtool kunt inzetten om meer uit jouw e-maillijsten te halen. Alles wat je moet weten komt aan bod en na aankoop heb je direct en levenslange toegang tot de gehele cursus! Benieuwd hoe een les eruit ziet? Bekijk dan hier onder de gratis les of volg een van de gratis lessen vanuit het cursusoverzicht onderaan de pagina.

Waarom deze cursus ActiveCampaign iets voor jou is

Leer alles over dit veelzijdige e-mailprogramma.

Maak effectieve e-mailcampagnes met ActiveCampaign.

Automatiseer jouw e-mailmarketing en maak van onbekenden klanten.

Onbeperkt toegang tot de cursus.

Waarom ActiveCampaign leren gebruiken?

ActiveCampaign is een enorm veelzijdige e-mailmarketingtool. Het is dus zeker de moeite waard om met deze basiscursus het te leren gebruiken, als je meer uit jouw e-mailmarketing wilt halen. Binnen de e-mailing zijn er twee programma’s die bekend zijn, namelijk: ActiveCampaign en MailChimp.

Ben je er nog niet over uit welke geschikt is voor jou? Lees dan de vergelijking van ActiveCampaign en MailChimp. Een ding is zeker, het is in ieder geval heel nuttig om meer te leren over e-mailmarketing en dit programma. Hiermee haal je niet alleen meer uit je marketing, maar bouw je ook een waardevolle relatie op met de klant.

Je hoeft geen marketingexpert te zijn om te starten met deze cursus!

 

Over de instructeur

Rachelle Blok

3 Cursussen

Al jaren hou ik mij bezig met online marketing. Ik heb daarbij veel verschillende marketingtools gebruikt, zoals MailChimp en Aweber. Uiteindelijk ben ik ActiveCampaign tegen gekomen en mij hier in gaan verdiepen. Ondertussen ben ik ActiveCampaign Expert en geef ik veel mensen advies en training in het gebruik van dit programma.

Beoordelingen

4.2 Gemiddelde beoordeling

6 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  3
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Bedankt voor de basis. nu op zoek naar uitgebreidere uitleg.

 2. Het wordt echt heel duidelijk uitgelegd. Ik heb zelf Mailblue maar alles is het zelfde van Active Campaigne. Heel veel kennis gekregen en zal de cursus nog wel meerdere keren herhalen om het allemaal goed in te voeren.

 3. Ik heb de vernieuwde cursus reeds gevolgd via Rachelle Blok, deze cursus als naslag nog een keer doorgenomen. Enigzins verouderd maar duidelijke stappenplannen. Ik kan ermee aan de slag!

 4. Goede cursus de basiscursus Active Campaign door Rachelle.
  Ik wist niet dat Active-Campaign zoveel mogelijkheden had, bedankt Rachelle
  Ik heb in het verleden dikwijls geprobeerd met MailChimp maar boste daar steeds op problemen. Als het ware de boom niet vinden in het bos.
  Rachelle legt alles duidelijk en op een goed verstaanbaar manier uit.

 5. Goede cursus, geeft een goede basis. Ik gebruikte eerst altijd Mailchimp, maar liep daar tegen een paar problemen aan die je met ActiveCampaign wel kunt tackelen.

 6. De cursus is heel duidelijk en Rachelle behandelt geeft je heel veel nuttige tips. Ik wist niet dat je zo veel kon doen met e-mail marketing. Echt top!

Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €27.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 66 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.