F*ck die Onzekerheid Online

SheConsult · 13 december 2021
Brain-control. In deze 10-weekse training leer je op een andere manier te denken en de baas te worden over jouw gedachten. Je krijgt tien unieke video's met oefeningen, zodat je zelf aan de slag kan gaan. Daarnaast kan je onder deel worden van een besloten Facebookgroep en daar kan je bijvoorbeeld vragen stellen aan Vréneli Stadelmaier. Let op: deze training kun je niet volgen zonder het boek F*ck die Onzekerheid. Dat boek is overal te koop.
 • 1 Hoofdstuk
 • 10 Lessen
 • 1u 0min
 • Cursus Certificaat

Leer de baas te worden over jouw eigen gedachten!

Als je last hebt van onzekerheid of bang bent om door de mand te vallen, dan is dit een mooi compact en effectief programma voor jou om van je onzekerheid af te komen!

Je moet leren om op een andere manier te gaan denken, je moet leren om de baas te worden over jouw gedachten. Dat is niet gemakkelijk, immers je hele leven denk je al zoals je denkt, dus dat is ook niet een kwestie van een boek lezen en klaar. Om hier echt van af te komen moet je jezelf gedurende langere tijd hierop trainen. Dit intensieve online trainingsprogramma, in combinatie met de Facebookgroep helpt je daarbij. Door middel van de wekelijkse video’s en de huiswerkopdrachten en het contact met de andere deelnemers, train je je hersenen om anders te gaan denken en andere denkpatronen aan te leren.

 

Wat leer je in het programma van F*ck die Onzekerheid?

F*ck die Onzekerheid Online is een online programma, waarin je wekelijks een video met uitleg en huiswerkopdrachten ontvangt. De video’s duren ongeveer vijf minuten en bevatten theorie, heldere voorbeelden en inspiratie om daadwerkelijk aan de slag te gaan. In de cursus krijg je:

Tien unieke video’s (iedere week één);

Tien huiswerkopdrachten aan het eind van iedere video;

Deelname aan een besloten Facebookgroep;

De mogelijkheid om via Facebook vragen te stellen aan Vreneli Stadelmaier.

 

Waarom dit online programma over onzekerheid volgen?

F*ck die Onzekerheid Online bevat tien wekelijkse video’s, iedere week ontvang je er een. Om echt profijt te hebben van het programma is het belangrijk opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten krijg je elke week in de video’s. In een aantal gevallen heb je daar het boek F*ck die Onzekerheid bij nodig.  Dat boek is in iedere boekwinkel of online te koop. Aan het eind van iedere video krijg je een concrete opdracht om die week mee aan de slag te gaan. Deze huiswerkopdrachten zijn onder andere bedoeld om te reflecteren wat er gebeurt in je hoofd en lijf. Ook ga je hierdoor oefenen met bijvoorbeeld ander gedrag en anders denken.

Daarnaast word je lid van de besloten Facebookgroep. Hierin kan je ervaringen met andere deelnemers uitwisselen en kan je ook vragen stellen aan andere deelnemers, maar ook aan Vreneli Stadelmaier.

Door gebruik te maken van dit unieke programma word je er dagelijks aan herinnerd om met je onzekerheid aan de slag te gaan. Doordat je het dagelijks doet blijft het namelijk ‘on top of your mind’. Hierdoor kun je echt van je onzekerheidsgevoelens afkomen, omdat je er gedurende langere tijd, tweeënhalve maand, dagelijks mee bezig bent en ervaringen kunt delen met de andere deelnemers.

LET OP: Bij deze training heb je het boek F*ck die Onzekerheid nodig (vanaf de zevende druk). Dit boek is overal te bestellen, of via de website van SheConsult.

Over de instructeur

SheConsult

4 Cursussen

Oprichter directeur van SheConsult, Kijk op www.Sheconsult.nl of www.vreneli-stadelmaier.nl

Reviews

4.3 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Interessante cursus. Het boek is makkelijke te lezen, geeft veel informatie, voorbeelden en praktische handvatten om mee aan de slag te gaan. De video’s zijn daarbij een leuke aanvulling.

 2. Deze training betreft vooral een verdieping en verduidelijking van wat je al in het boek leest en leert. Het tempo zorgt er ook voor dat je er goed mee bezig gaat. Vreneli legt duidelijk uit en is prettig om naar te kijken en te luisteren. Ik vind wel dat het wat meer zou mogen toevoegen naast het boek. Ik heb niet heel veel nieuws gehoord en aan de ene kant lijkt dat logisch, maar aan de andere kant doe je de training natuurlijk niet voor niks. Het is wel een goede stok achter de deur om er ook werkelijk iets mee te doen. Wellicht is het ook alleen zo bedoeld.

39,50Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 48 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.