Profielfoto van
Instructeur

Dogs Talk Hondentraining en Gedrag

Hondentraining en gedragsproblemen

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Dogs

De instructeurs van Dogs Talk Hondentraining en Gedrag zijn allen gediplomeerd Kynologisch instructeur en eigenaresse Daniëlle is tevens gediplomeerd kynologisch gedragsdeskundige. Zij heeft al ruim 30 jaar ervaring in het trainen, opvoeden van honden en heeft door zich te blijven opleiden in diverse disciplines ruime ervaring in onder andere NoseWork en alle opvoedcursussen die gegeven worden op de hondenschool. Alle instructeurs zorgen ieder jaar voor bijscholing op gebieden waar ze nog beter in willen worden en intern wordt ook ieder jaar veel gedaan aan het op peil houden van het kennisniveau. De basis van de trainingsmethodes van alle cursussen zit in het concept trainen. Wij omschrijven de algemene principes die we onze honden allemaal graag willen leren als concepten. Denk hierbij aan dingen zoals; aandacht voor de baas, komen als ze geroepen worden, rustig kunnen zijn als er bezoek is, in een nieuwe omgeving ontspannen blijven, niet achter wild aanjagen etc.  Sommige honden zullen een deel van deze concepten al van nature hebben en andere niet.Door aan deze concepten te werken en niet alleen aan het gedrag dat er uit voort vloeit, leren honden sneller om juist op die punten waar ze het nog lastig vinden verbetering te laten zien.
Naast de opvoedcursussen wordt er ook NoseWork gegeven en deze cursus is voor ieder ras en iedere hond te volgen. Je kunt je hond geen leukere baan geven dan met zijn neus mogen werken, want daar is hij voor gemaakt. 

Dogs geeft les over deze onderwerpen

Dieren Honden Vrije Tijd

Cursussen

  • Introductie in Nose Work voor je hond

    Oorspronkelijke prijs was: €95.Huidige prijs is: €75.
    0
    39

    Voor alle hondenrassen en leeftijden. Nose Work past bij elke neus. Leeftijd bepaalt trainingsduur. Geschikt voor pup tot senior, zelfs beperkte honden. Niet-belastend en leuk!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.