Droomdoelen bereiken

Linda Rosman · 26 november 2021
Ben je helemaal klaar met afwachten tot dat het vanzelf allemaal wel weer beter wordt? Is het tijd om de regie in eigen handen te nemen en een scherpe focus te krijgen op jouw nummer 1 verlangen? Wil je nu eindelijk jouw droomdoel waarmaken? Groeien in je zelfvertrouwen en meer focus om doelen te bereiken? Ontdek wat voor jou de juiste richting is en hoe je deze richting de juiste vorm kunt geven zodat het helemaal past bij jou normen, waarden en verlangen. Sta je eigen groei niet langer in de weg en laat jouw passie en talenten aan de wereld zien.
 • 10 Hoofdstukken
 • 30 Lessen
 • 1 Toets
 • 10u 5min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Met meer zelfvertrouwen jouw unieke idee of talenten naar voren brengen.
 • Meer focus.
 • De regie in eigen handen nemen.
 • Gaan voor wat je echt wilt, jouw droomdoel concreet maken.

Die droom, dat plan, dat ene waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je pretlichtjes van in je ogen krijgt… Komt maar niet van de grond… Want waar moet je beginnen?! Daardoor is het tot nu toe gebleven bij slechts een verlangen. Geen tijd, geen geld, teveel gedoe, heel spannend of een overtuiging dat je het niet kan of er niet klaar voor bent.

Zo jammer!

Stel je eens voor wat er gebeurt wanneer je jouw droom kunt vertalen naar een praktisch plan om er ook echt mee aan de slag te gaan. Dat jouw droom werkelijkheid wordt. De cursus droomdoelen bereiken neemt je stap voor stap mee. Van het precies helder krijgen wat je nou eigenlijk wilt, tot het overwinnen van obstakels en het maken van een concreet plan zodat je aan het einde van de cursus weet wat je te doen staat en kunt gaan voor wat je het allerliefste wilt. Of dat nou een bepaalde baan is, een promotie maken, een eigen bedrijf beginnen of een mooie reis maken. Ga aan de slag met zelfonderzoek, precies weten wie je zelf bent, waar je voor staat, wat jij wilt.

Weet je, jij bent de enige die je leven kan vormgeven, de enige die de regie in handen kan nemen, dus kies waar je aandacht aan besteed, kies waar jij de focus op legt.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de instructeur

Natuurlijk stel ik me graag even aan je voor.  Ik ben Linda Rosman en ik begeleid ambitieuze  vrouwen te groeien in hun zelfvertrouwen zodat ze al haar talenten kan inzetten en kan gaan voor wat ze het allerliefste wil. Ik help deze vrouwen een transformatie te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, zodat ze haar stem kan laten horen en ambities na te jagen.

 

Ik ben expert in persoonlijk leiderschap voor vrouwen. Groeien in je zelfvertrouwen zodat je kan excelleren in het waarmaken van je dromen.

 

En over mij persoonlijk? Ik zou mezelf omschrijven als rustig, een beetje introvert en een beetje extravert, sta stevig in m’n schoenen en ik weet precies wat ik wil. Dit is zeker niet altijd zo geweest. Ook ik zat lange tijd in een soort sleur waar ik maar moeilijk uit kon komen. Persoonlijke ontwikkeling was mijn antwoord. Veel lezen, talloze opleidingen en cursussen gevolgd en overal dingen uitgehaald die mij evenwichtig leerde denken. Ik weet het, dat klinkt totaal niet sexy of spannend. Maar zo simpel is het wel. Een goede dosis zelfliefde gecombineerd met zo’n zelfde dosis realisme  hebben mijn leven veranderd. Streven naar altijd maar gelukkig zijn is zooo overrated. Totaal niet realistisch. Ik vind het belangrijk veerkrachtig te zijn zodat ik met alle situaties die zich voordoen kan dealen.

 

Naast dat ik veel kennis kan delen vanuit persoonlijke ervaring ben ik ook gediplomeerd psychosociaal therapeut en Wielwerk therapeut.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik ga dan ook graag de natuur in. Paardrijden, wandelen met mijn hond en ik heb het geluk met mijn vriend in een heel fijn boerderijtje te kunnen wonen. Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt gekregen van wie ik ben. Heb je vragen of wil je meer weten? Stel deze dan gerust.

Reviews

4 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Echt een toffe cursus. Miste alleen in de cursus zelf iets meer stappen van het daadwerkelijk bereiken van de droomdoelen, dus meer het doen. Hier wordt je zelf nog best losgelaten. Verder echt een topcursus, heb er echt veel aan gehad en weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en hoe ik dat (zelf) kan bereiken.

297Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 14 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.