Profielfoto van
Instructeur

Linda

Persoonlijke ontwikkeling/coaching

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Linda

Ik ben Linda  en ik begeleid ambitieuze vrouwen om te groeien in hun zelfvertrouwen en hun talenten volledig in te zetten.

Hoewel ik rustig en een beetje introvert ben, weet ik precies wat ik wil. Na een periode van persoonlijke groei en het volgen van diverse cursussen, ben ik nu gediplomeerd psychosociaal therapeut en werk ik met passie. In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, paardrijden en wandelen met mijn hond.

Als transformatie therapeut help ik ondernemers en leiders hun blokkades te doorbreken zodat zij de handrem van hun leven en bedrijf kunnen halen. Benieuwd naar wat ik nog meer doe, lees meer op mijn website lstrn.nl.

Linda geeft les over deze onderwerpen

Persoonlijke Groei Persoonlijke Ontwikkeling

Cursussen

  • Droomdoelen bereiken

    297
    1
    25

    Ben je helemaal klaar met afwachten tot dat het vanzelf allemaal wel weer beter wordt? Is het tijd om de regie in eigen handen te nemen en een scherpe focus te krijgen op jouw nummer 1 verlangen? Wil je nu eindelijk jouw droomdoel waarmaken? Groeien in je zelfvertrouwen en meer focus om doelen te bereiken? Ontdek wat voor jou de juiste richting is en hoe je deze richting de juiste vorm kunt geven zodat het helemaal past bij jou normen, waarden en verlangen. Sta je eigen groei niet langer in de weg en laat jouw passie en talenten aan de wereld zien.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.