Profielfoto van

Linda Rosman

Persoonlijke ontwikkeling/coaching

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Linda

Natuurlijk stel ik me graag even aan je voor.  Ik ben Linda Rosman en ik begeleid ambitieuze  vrouwen te groeien in hun zelfvertrouwen zodat ze al haar talenten kan inzetten en kan gaan voor wat ze het allerliefste wil. Ik help deze vrouwen een transformatie te maken naar een leven vol zelfvertrouwen, zodat ze haar stem kan laten horen en ambities na te jagen.

 

Ik ben expert in persoonlijk leiderschap voor vrouwen. Groeien in je zelfvertrouwen zodat je kan excelleren in het waarmaken van je dromen.

 

En over mij persoonlijk? Ik zou mezelf omschrijven als rustig, een beetje introvert en een beetje extravert, sta stevig in m’n schoenen en ik weet precies wat ik wil. Dit is zeker niet altijd zo geweest. Ook ik zat lange tijd in een soort sleur waar ik maar moeilijk uit kon komen. Persoonlijke ontwikkeling was mijn antwoord. Veel lezen, talloze opleidingen en cursussen gevolgd en overal dingen uitgehaald die mij evenwichtig leerde denken. Ik weet het, dat klinkt totaal niet sexy of spannend. Maar zo simpel is het wel. Een goede dosis zelfliefde gecombineerd met zo’n zelfde dosis realisme  hebben mijn leven veranderd. Streven naar altijd maar gelukkig zijn is zooo overrated. Totaal niet realistisch. Ik vind het belangrijk veerkrachtig te zijn zodat ik met alle situaties die zich voordoen kan dealen.

 

Naast dat ik veel kennis kan delen vanuit persoonlijke ervaring ben ik ook gediplomeerd psychosociaal therapeut en Wielwerk therapeut.

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik ga dan ook graag de natuur in. Paardrijden, wandelen met mijn hond en ik heb het geluk met mijn vriend in een heel fijn boerderijtje te kunnen wonen. Ik hoop dat je een beetje een beeld hebt gekregen van wie ik ben. Heb je vragen of wil je meer weten? Stel deze dan gerust.

Linda geeft les over deze onderwerpen

Persoonlijke Groei Persoonlijke Ontwikkeling

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →