Cursus Reset Yourself in 21 Dagen

Lekkerder in je vel in 21 dagen! Ga op meerdere vlakken aan de slag met jezelf, want jij weet het beste wat jij nodig hebt. Het is een praktische en theoretische cursus. Je krijgt uitleg, maar gaat vooral ook aan de slag.
 • Beginner
 • 28 Lessen
 • 2u 45min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Je leert regie te houden over je eigen gezondheid en welbevinden.
 • Je leert het verschil tussen spanning en ontspanning en hoe daarmee om te gaan.
 • Je leert hoe belangrijk je darmgezondheid voor je hele welbevinden is.
 • Je leert welke ingang voor jou helpend is: ademhaling, yoga, darmgezondheid, nachtrust, ontspanning enz.

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

Verbeter je gezondheid en welzijn in 21 dagen

De cursus “Reset Yourself in 21 Dagen” biedt waardevolle tools en inzichten om je welzijn en gezondheid te verbeteren, en dit alles in een praktische en theoretische setting. In slechts 21 dagen krijg je de kans om op verschillende gebieden aan jezelf te werken, met de nadruk op zelfregie en persoonlijke groei. De cursus is ontworpen om je op een boeiende en interactieve manier te laten leren, en je leert door zowel informatie op te nemen als actief te oefenen.

In deze unieke cursus leer je:

 1. Regie over gezondheid en welzijn: Je krijgt de vaardigheden om controle te nemen over je eigen gezondheid en welzijn, waardoor je bewuste keuzes kunt maken voor een betere levensstijl.
 2. Stress en ontspanning: Je begrijpt het verschil tussen spanning en ontspanning en leert technieken om effectief met stress om te gaan.
 3. Darmgezondheid: Ontdek de cruciale rol van darmgezondheid voor je algehele welzijn en leer hoe je je darmen in balans kunt houden.
 4. Ademhalingstechnieken: Verdiep je in de kracht van ademhaling en leer verschillende ademhalingstechnieken die je kunt toepassen voor verbeterde gezondheid.
 5. Nachtrust en slaap: Begrijp het belang van een goede nachtrust en leer technieken om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Een holistische benadering van welzijn

Wat deze cursus onderscheidt van anderen is de grondige aanpak en de diversiteit aan onderwerpen die behandeld worden. Van darmgezondheid tot ademhaling en van mindset tot slaap, elke component draagt bij aan een holistische benadering van welzijn. Bovendien is de cursus opgebouwd in behapbare stappen die je gedurende 21 dagen kunt volgen, zodat je de tijd hebt om de aangeboden informatie te absorberen en de opdrachten te voltooien.

Breng positieve veranderingen in je leven

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar verbeteringen in hun welzijn en gezondheid. Of je nu worstelt met stress, slaapproblemen hebt, je darmgezondheid wilt verbeteren of gewoon bewuster wilt leven, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische technieken om je op weg te helpen. Het maakt niet uit waar je nu staat; deze cursus geeft je de tools om positieve veranderingen in je leven aan te brengen.

Dus waar wacht je nog op? Neem de controle over je gezondheid en welzijn in eigen handen door je in te schrijven voor deze cursus en begin vandaag nog aan een reis naar een betere versie van jezelf!

Over de instructeur

Met een eigen yogastudio en een baan in het onderwijs, combineer ik alles wat ik met heel veel liefde doe: (samen)werken met en coachen van kinderen en volwassenen, mijn eigen yoga ervaringen en het geven van yogalessen aan volwassenen en kinderen. Maar ook het regelen en organiseren van activiteiten en het geven van presentaties.
 
Uit eigen ervaring weet ik wat yoga, adem, ontspanning, slaap en voeding met je kan doen. Allemaal manieren om alle beslommeringen en bezigheden los te laten en je even alleen met jezelf bezig te houden. Dit wil ik heel graag overdragen op anderen.
 
Darmklachten, spijsverteringsklachten, huidklachten enz. hoorden jarenlang bij mijn leven. Vele jaren later, vele boeken en opleidingen later, waaronder Hormoonfactortrainer, orthomoleculaire voeding en darmtherapie, is dit stukken beter! Ik voel me zelfs zo goed, dat ik ook dit heel graag wil delen met anderen.
 
Deze cursus  is dus een verlengstuk van alles wat ik dagelijks doe. Ik loop graag een stukje met je op en gun je een RESET.

Beoordelingen

4.8 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Fijn om alle simpele, maar o zo essentieel en belangrijk voor het lichaam weer te herhalen via deze cursus: spijsvertering, voeding, slaap en ontspanning. Fijne rustige stem die je goed begeleidt.

 2. Wat is “Reset yourself in 21 dagen” een fijne online cursus!
  Misschien verwacht je, wanneer je de titel ziet, dat je 21 dagen achter elkaar met de cursus bezig bent. Dat kan wel, maar dat hoeft helemaal niet. Je kunt de onderdelen, verdeeld in dagen, doen wanneer het jou uitkomt. Er zitten oefeningen bij waarbij je een dagboekje bij kunt houden, er zijn ontspannings- en ademhalingsoefeningen, korte yogalessen en nog veel meer. De oefeningen zijn erg toegankelijk en goed te combineren met een baan en/of huishouden. Heerlijk een ontspanningsmoment voor jezelf! Je leert nieuwe dingen over jezelf, je krijgt tips over voeding, mindset en nachtrust waar je wat mee kunt en waardoor je je beter gaat voelen. Wie wil dit nou allemaal niet? Vaak gebeurt het dat je nieuwe dingen in het begin enthousiast toepast, maar na verloop van tijd vergeet je ze weer of neem je de tijd niet om even lekker te ontspannen. Wat fijn is het dan dat je (delen van) de cursus weer opnieuw kunt herhalen, je hoeft alleen maar in te loggen. Ik vind het een hartstikke mooie cursus, echt een aanrader! Ook een fijne betaalbare cursus om cadeau te doen!

 3. Een prettige cursus met veel basis-informatie over voeding, slaap, stress en dergelijke. Niet alles was nieuw voor mij, maar wel goed om weer even bij stil te staan. Fijne stem, rustige uitleg. Ik heb het niet precies in 21 dagen gedaan, maar dat hoeft gelukkig ook niet. De yin-yoga-les en de visualisaties ga ik zeker nog eens vaker doen!

49,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 61 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.