Cursus kopen of abonnement nemen? Wat is slim?

Rick de Bie
  | 
20 november 2019

Blijven leren en blijven ontdekken, dat is het motto van Soofos. Met de recente toevoeging van Soofos Plus aan de mogelijkheden, wordt dat al stukken makkelijker. De keuze is namelijk uitgebreid en je kan nu een cursus kopen of abonnement afsluiten. Blijven leren is opeens onbeperkt leren. Voor een vast bedrag per maand alle cursussen van Soofos Plus (150+ cursussen) volgen. Hoe vet is dat?

 

Een nieuw dilemma

Een abonnement kan je al krijgen voor zo laag als €20,-. Voor een twintigje per maand kan je de beste cursussen van Soofos dus onbeperkt volgen. Klinkt goed toch? Waarom zou je nog een cursus kopen? Het einde van het abonnement tekent ook het einde van onbeperkt cursussen kijken en volgen. Er zijn bepaalde voordelen bij het kopen van een losse cursus, die je bij een abonnement niet krijgt. Wat zijn eigenlijk de grootste verschillen tussen kopen en een abonnement nemen?

 

Een losse cursus kopen

Het kopen van een losse cursus brengt bepaalde voordelen met zich mee, maar is natuurlijk beperkt tot, je raad het wel, één enkele cursus.

 

Voordelen kopen losse cursus

Het belangrijkste voordeel van het kopen van een losse cursus versus het afsluiten van een abonnement is dat je de cursus onbeperkt mag volgen, tot het einde der tijden (bij wijze van spreken). Daarnaast krijg je natuurlijk de andere voordelen, zoals onbeperkt vragen stellen aan de instructeur en het gebruik van de forums (waar mogelijk). Een voordeel is ook dat je dus onbeperkt een naslagwerk hebt waarin je alles kan terug kijken.

 

Een abonnement op alle cursussen nemen

Het afsluiten van een abonnement is uiteraard verschillend van het volgen van een losse cursus. Je beperkt jezelf namelijk niet.

 

Voordelen van afsluiten abonnement

Het nemen van een abonnement heeft als belangrijkste voordeel dat je niet alleen de cursus kan kijken die je eerst  wilde hebben, maar er véél meer (150+) extra bij krijgt. Deze kan je dan óók kijken. Dat is echte luxe toch? Dit betekent dat je naast Photoshop ook meditatie, en mixen en masteren kan leren. In plaats van één skill, heb je mogelijkheid er tientallen te leren. Zonder extra te hoeven betalen.

 

Cursus kopen of een abonnement nemen: wat kies je?

Dat ligt er net aan wat je wensen zijn. Heb je een cursus in gedachte en wil je deze onbeperkt terug kunnen blijven kijken en niks anders volgen? Dan is het kopen van een losse cursus handig. Wil je toegang hebben tot alle kennis die Soofos heeft? Meer leren dan je aan kan en nieuwe vaardigheden betaalbaar ontdekken? Dan is een abonnement de beste optie. Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden met Soofos Plus en de selectie van cursussen die je kan volgen.

 

Ga dus aan de slag en ontdek nieuwe talenten met een online cursus!

Artikel uit de categorie:
Tips

0 Reacties op "Cursus kopen of abonnement nemen? Wat is slim?"

  Geef een reactie op dit artikel

  Leer onbeperkt met Soofos Plus

  • Onbeperkte toegang tot honderden Nederlandse cursussen
  • Probeer 7 dagen volledig gratis
  • Maandabonnement vanaf €19 per maand
  Probeer gratis Meer informatie over Soofos Plus
  soofos plus cursussen op laptop
  Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.