iOS Cursussen

Ontdek de wereld van iOS development en leer hoe je apps kunt maken voor iPhones, iPads en andere Apple-apparaten. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

 • Cursus iOS Apps Maken met UIkit

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.
  5
  88

  In deze cursus UIKit Programmeren leer je met UIKit stap-voor-stap complete, interactieve iOS-apps maken die je zo in de app store kunt plaatsen.

 • Online Cursus Swift Programmeren – iOS App Maken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.
  20
  270

  Wil jij leren hoe je iOS-applicaties maakt? Dan is kennis van programmeren in de programmeertaal Swift onontbeerlijk. In deze online cursus leg je stap voor de stap de essentiële basis die je nodig hebt om zelf een applicatie te maken die zo in de iTunes-store kan.

iOS Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren hoe je iOS apps kunt ontwikkelen? Bij Soofos bieden we een breed scala aan cursussen aan die je helpen om de wereld van iOS development te verkennen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in iOS programming.

Ontdek iOS app development

Met onze iOS app development cursussen leer je stap voor stap hoe je je eigen apps kunt maken voor iPhones en iPads. Je leert de basisprincipes van iOS programming en krijgt inzicht in de verschillende tools en technieken die worden gebruikt in de iOS app development wereld. Of je nu wilt leren hoe je een eenvoudige app kunt maken of een complexe app met geavanceerde functies, onze cursussen bieden de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Word een expert in iOS software development

Als je je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, bieden onze cursussen ook de mogelijkheid om een expert te worden in iOS software development. Je leert geavanceerde programmeertechnieken en ontdekt hoe je complexe iOS apps kunt bouwen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met onze cursussen kun je jezelf uitdagen en je carrièrekansen vergroten in de spannende wereld van iOS app programming.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontdek de eindeloze mogelijkheden van iOS development. Met een abonnement op Soofos Plus kun je onze cursussen zelfs gratis volgen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in en begin je reis naar het worden van een iOS app development expert!

Deze instructeurs geven les over iOS

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.