Profielfoto van

Jantine

Vegan eten

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Jantine

Hoi, wat leuk dat je op mijn profiel kijkt! Ik ben Jantine en sinds 2021 vegan voedingscoach en vegan voedingsdeskundige. Ik geloof dat iedereen die dat wil, op een gezonde manier plantaardig of vegan kan eten, zonder eventueel voedingstekort en zonder dat het als volhouden voelt.
Gespecialiseerd in vegan voor kinderen en vegan zwanger
Ik ben gespecialiseerd in vegan voeding voor kinderen en zwangere vrouwen. Daarom help ik als vegan voedingscoach en vegan voedingsdeskundige jou graag om plantaardig of vegan te eten tijdens je zwangerschap zónder onzekerheid voor een tekort aan voedingsstoffen. Voor een rechtvaardige wereld voor mens, dier, milieu, gezondheid en de toekomst van jouw kind.
Mijn weg van vegetariër naar vegan voedingscoach
Zelf ben ik zo'n 10 jaar geleden vegetariër geworden en 4 jaar geleden plantaardig / vegan gaan eten. Dat deed ik vooral vanwege dierenwelzijn. Inmiddels zie ik dat plantaardig of vegan eten echt een win-win-win is: voor dieren, mijn eigen gezondheid, het milieu, de wereldvoedselproblematiek, noem maar op.Tijdens mijn switch van vegetarisch naar vegan heb ik onwijs veel geleerd. Ik werkte in de communicatie van de biologische landbouwsector en leerde daar over mannelijke dieren in de veehouderij. Dat gaf voor mij uiteindelijk de doorslag om vegan / plantaardig te eten. Ik heb daarna nog een studie biologische landbouw gevolgd, waarin ik nog meer leerde over de veehouderij en steeds bevestigd werd van mijn plantaardige / vegan eetpatroon. Recent heb ik een studie plantaardige voeding voor kids en zwangere vrouwen afgerond.  Met deze kennis help ik als vegan voedingscoach en vegan voedingsdeskundige jou graag om plantaardig / vegan te eten tijdens (en ook al vóór) je zwangerschap. Zo weet jij hoe je dit zelfverzekerd op een leuke, gezonde én makkelijke manier kunt doen.
Online cursus vegan zwanger
Ik werk als vegan voedingscoach en vegan voedingsdeskundige voornamelijk online. Zo heb ik onder andere de cursus Vegan Zwanger ontwikkeld.
Ook kun je mij vinden op Instagram, waar ik regelmatig handige tips & tricks deel. Leuk om je daar ook te zien!
Heb je vragen? Stuur dan gerust een persoonlijk berichtje op Instagram of een mailtje naar [email protected]. Hopelijk tot snel!
Groetjes, Jantine

Jantine geeft les over deze onderwerpen

Gezondheid kinderen Ouderschap Vegetarisch Voeding Voedingscoach Zwangerschap

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →