In 10 weken een succesvolle dj-carrière

Dimitri Visch · 3 April 2024
In 10 weken een succesvolle dj-carrière! Geef met deze online cursus je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer.
  • 22 Lessen
  • 3u 30min
  • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

  • Leer hoe je als DJ meer boekingen krijgt en meer bekendheid als DJ
  • Krijg door het toepassen van de stappen een vollere DJ agenda
  • Draai vaker op de mooiste en leukste locaties
  • Inclusief e-book en werkboek

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen

In 10 weken een succesvolle(re) DJ-carrière

Tegenwoordig zijn er meer DJ’s dan dat er kapsalons zijn in een middelgrote stad. Iedereen die op zijn zolderkamer weleens een playlist heeft gemaakt, of een cd wisselt, noemt zichzelf een DJ. Wie kent er niet een neefje van de buurman die DJ is? Je drukt op een knop en de software doet de rest. De zorgvuldig opgebouwde muziekcollectie op cd en vinyl is vervangen door een online bibliotheek van muziek die je kunt streamen. Als het schijnbaar zo makkelijk is, hoe overleef je dan in deze wereld als fulltime DJ? Je moet dus blijvend onderscheidend, vernieuwend en verrassend zijn.

Is het jouw missie als DJ om zoveel mogelijk mensen te vermaken met het draaien van muziek? Wil je groeien en wil je meer en betere boekingen krijgen, waardoor je bekender wordt? Schrijf je dan in voor deze cursus.

Voor wie is deze DJ cursus geschikt?

Waar je ook staat in je carrière, je wilt verder. Alle stappen uit de cursus, zijn op alle niveaus uit te voeren. Het maakt niets uit of je een beginnende DJ bent, of juist heel ervaren bent. Haal eruit wat voor jou werkt.

Wat krijg ik in deze cursus?

21 videolessen in 3,5 uur
Extra content en informatie die niet in het bijgeleverd e -book staan vermeld
Opdrachten (die ook in het werkboek staan)
Bijbehorende downloads
Een afgeschermd forum in de community
Het e-book: “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière”

Stuur na het volgen van de cursus je certificaat toe en ontvang gratis het fysieke boek : “In 10 stappen een succesvolle dj-carrière”

Groeien als DJ en als ondernemer

Als DJ ben je vaak onbewust alleen bezig met de techniek, maar niet met de marketing of met het ondernemen als DJ. Om te groeien, moet je echter niet alleen weten hoe je moet draaien, maar ook hoe je moet ondernemen.

Dimitri leert je in deze cursus hoe je moet denken en handelen als een ondernemer. Hij vertelt je niet hoe je moet draaien, maar wel hoe je jouw dj-carrière een boost geeft en hoe je een professional wordt en blijft. In elke stap vind je praktijkvoorbeelden van DJ’s die dit stappenplan ook met succes hebben toegepast. Met de opdrachten aan het eind van elke stap kun je gelijk aan de slag. Ook krijg je als deelnemer van deze cursus een profiel op www.vindeendj.nl en toegang tot een online community, waar je samen met andere DJ’s werkt aan je dj-carrière.

Alle begin is moeilijk, maar je moet ergens starten. Misschien begin je net aan je dj-carrière, of ben je een doorgewinterde DJ met veel draai-ervaring. Je wilt deelnemen aan deze cursus omdat je wilt groeien als DJ en als ondernemer. Je wilt meer en betere boekingen en succesvol zijn en blijven.

Wie is de instructeur?

“Dimitri Visch is al meer dan 20 jaar een veelgevraagde en succesvolle DJ en coach. Hij heeft als DJ meer dan 10.000 mensen vermaakt, heeft op veel plekken gedraaid en van alles gezien. Met deze ervaring heeft hij het recept gevonden om succesvol te zijn en te blijven als DJ. Met zijn jarenlange ervaring coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. “

De cursus bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1. Onderscheid jezelf als DJ

Om succesvol te zijn als DJ is het belangrijk dat je weet welk type DJ je bent, wat je stijl is, en welk publiek en soorten opdrachten je het fijnst vindt. Deze eerste stap is misschien wel de belangrijkste stap uit het hele boek.

Stap 2. Denk als een ondernemer

Een DJ is een ondernemer. Je zet jezelf en je diensten in de markt. In deze stap leert DJ coach Dimitri je te denken en handelen als een ondernemer.

Stap 3. Bepaal je verdienmodel

In deze stap maak je een verdienmodel. Dit doe je door een overzicht te maken van je kosten en het in kaart brengen van je werkelijke uren die je per boeking kwijt bent. Met een eenvoudige rekensom bepaal je voor jezelf wat je minimaal moet verdienen aan een klant en welke gage je moet rekenen.

Stap 4. Straal succes uit

Breng het geleerde in de praktijk tijdens een boeking. Je leest hier hoe je succes en zelfverzekerdheid uitstraalt als je als DJ aan het werkt bent.

Stap 5. Word herkend

Hoe kom je aan boekingen? Werk aan je marketing. In deze stap geeft DJ coach Dimitri je tips om beter herkend (offline en online) te worden, zodat je meer boekingen krijgt.

Stap 6. Verkoop belevingen

Een DJ is een beleving. Klanten boeken geen persoon die alleen maar plaatjes draait, maar een persoonlijkheid die het feest maakt of kraakt. Het is de muziek die de toon zet. Aan de hand van het fasemodel leer je een boeking vooraf vorm te geven, zodat je optimaal aansluit bij de verwachte klantbeleving. Verkoop een verhaal.

Stap 7. Wees voorbereid

Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem elke boeking serieus. In deze stap geef ik je tips hoe je goed beslagen ten ijs komt bij elke opdracht.

Stap 8. Weet hoe je apparatuur werkt

Weet als geen ander hoe je eigen apparatuur werkt. Dit scheelt enorm in de opbouwtijd en als er calamiteiten zijn, ben je voorbereid. DJ coach Dimitri geeft je handreikingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het misgaat. Wat er ook gebeurt, blijf altijd kalm en raak niet in paniek.

Stap 9. Zorg goed voor jezelf

Er zijn veel DJ’s die op jonge leeftijd een burn-out hebben. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in alles wat je doet. In deze stap geeft DJ coach Dimitri je tips hoe je het langer volhoudt en hoe je gezond blijft. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je mentaal ook alles aankan.

Stap 10. Geniet en evalueer

In deze laatste stap leert DJ coach Dimitri je het nut en het belang van evalueren, zodat je groeit als DJ en meer kan genieten. Zo word je uiteindelijk beter in wat je doet.

Over de instructeur

Dimitri Visch is DJ, DJ-coach, eventmanager, entertainer, spreker, ondernemer, Rotterdammer en vooral ook een levensgenieter. Hij is de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière".

Als eventmanager is hij betrokken bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en staat hij vaak zelf als stralend middelpunt op het podium.

Achter de schermen is hij de organisator, opdrachtgever, ondernemer en de kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Met meer dan 20 jaar dj-ervaring, coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven met hun dj-carrière.
Dimitri aan het woord:
"Als coach bij djcoaching.nl begeleid ik DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. In meer dan 20 jaar tijd heb ik veel samengewerkt met DJ’s en kwam ik erachter dat de meeste DJ’s technisch heel goed zijn, maar niet denken aan marketing en ondernemerschap. Ik heb veel van deze DJ’s gevraagd en ongevraagd van advies voorzien. Ik wil dan ook zoveel mogelijk DJ’s helpen kwalitatief beter en succesvoller te worden, zodat het vak meer aanzien krijgt. De resultaten die ik hierin heb behaald, motiveerden me om een boek te schrijven over dit onderwerp en een succesvolle coachingspraktijk op te zetten. Ook spreek ik regelmatig voor grote groepen over dit onderwerp.
Naast mijn werkzaamheden als coach verzorg ik als DJ en eventmanager, met Disco Royaal en Royaal Events, opdrachten voor bedrijven en particulieren. Elke boeking is een beleving, waarbij ik ook naar de doelstellingen van de opdrachtgever kijk.
Mijn specialiteit als DJ is het publiek meenemen op een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden, waarbij de rode draad disco is, gecombineerd met guilty pleasures. Hierbij gebruik ik ook ouderwets vinyl.
Publieksopwarming is één van mijn talenten. Ik probeer het publiek niet alleen met mijn muziek bij mijn optreden te betrekken, maar ik bedenk ook altijd iets ludieks wat past bij de opdracht. Presenteren of aankondigen doe ik met gemak, ook hierin probeer ik er altijd iets speciaals van te maken.
Als regiomanager van The Wedding DJ ben ik verantwoordelijk voor alle bruiloftsboekingen in Rotterdam en stuur ik een team van allround DJ’s aan die staan voor kwaliteit. De afgelopen jaren is The Wedding DJ betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland . Alle DJ’s van The Wedding DJ hanteren de stappen uit mijn boek en behalen zichtbaar en blijvend resultaat.
Kijk voor meer referenties en diensten op www.royaalevents.nl en www.discoroyaal.nl
Wil je meer over mij weten als DJ, DJ coach, eventmanager of wil je echt aan de slag met de stappen uit mijn boek of cursus en zoek je de juiste begeleiding? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder met 1-op-1-coaching of met één van de cursusprogramma’s."

Oorspronkelijke prijs was: €197.Huidige prijs is: €97.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 12 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.