Profielfoto van
Instructeur

Dimitri Visch

DJ, coaching, muziek, ondernemen

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Dimitri

Dimitri Visch is DJ, DJ-coach, eventmanager, entertainer, spreker, ondernemer, Rotterdammer en vooral ook een levensgenieter. Hij is de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière".

Als eventmanager is hij betrokken bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en staat hij vaak zelf als stralend middelpunt op het podium.

Achter de schermen is hij de organisator, opdrachtgever, ondernemer en de kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Met meer dan 20 jaar dj-ervaring, coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven met hun dj-carrière.
Dimitri aan het woord:
"Als coach bij djcoaching.nl begeleid ik DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. In meer dan 20 jaar tijd heb ik veel samengewerkt met DJ’s en kwam ik erachter dat de meeste DJ’s technisch heel goed zijn, maar niet denken aan marketing en ondernemerschap. Ik heb veel van deze DJ’s gevraagd en ongevraagd van advies voorzien. Ik wil dan ook zoveel mogelijk DJ’s helpen kwalitatief beter en succesvoller te worden, zodat het vak meer aanzien krijgt. De resultaten die ik hierin heb behaald, motiveerden me om een boek te schrijven over dit onderwerp en een succesvolle coachingspraktijk op te zetten. Ook spreek ik regelmatig voor grote groepen over dit onderwerp.
Naast mijn werkzaamheden als coach verzorg ik als DJ en eventmanager, met Disco Royaal en Royaal Events, opdrachten voor bedrijven en particulieren. Elke boeking is een beleving, waarbij ik ook naar de doelstellingen van de opdrachtgever kijk.
Mijn specialiteit als DJ is het publiek meenemen op een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden, waarbij de rode draad disco is, gecombineerd met guilty pleasures. Hierbij gebruik ik ook ouderwets vinyl.
Publieksopwarming is één van mijn talenten. Ik probeer het publiek niet alleen met mijn muziek bij mijn optreden te betrekken, maar ik bedenk ook altijd iets ludieks wat past bij de opdracht. Presenteren of aankondigen doe ik met gemak, ook hierin probeer ik er altijd iets speciaals van te maken.
Als regiomanager van The Wedding DJ ben ik verantwoordelijk voor alle bruiloftsboekingen in Rotterdam en stuur ik een team van allround DJ’s aan die staan voor kwaliteit. De afgelopen jaren is The Wedding DJ betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland . Alle DJ’s van The Wedding DJ hanteren de stappen uit mijn boek en behalen zichtbaar en blijvend resultaat.
Kijk voor meer referenties en diensten op www.royaalevents.nl en www.discoroyaal.nl
Wil je meer over mij weten als DJ, DJ coach, eventmanager of wil je echt aan de slag met de stappen uit mijn boek of cursus en zoek je de juiste begeleiding? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder met 1-op-1-coaching of met één van de cursusprogramma’s."

Dimitri geeft les over deze onderwerpen

Dj Muziek Vrije Tijd

Cursussen

  • In 10 weken een succesvolle dj-carrière

    97
    0
    15

    In 10 weken een succesvolle dj-carrière! Geef met deze online cursus je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.