Projectmanagement met Scrum

Koen · 12 Juni 2024

Natuurlijke en flexibele projectmanagementmethode. Leer Scrum, pas het toe in je werk en bereik verbeterde resultaten, ongeacht je vakgebied. Optimaliseer je proces en verbeter je productiviteit met onze diepgaande Scrum-cursus.

 • Beginner
 • 16 Lessen
 • 1 Toets
 • 42min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe je Scrum toepast binnen de dagelijkse praktijk
 • Leer hoe Scrum opgebouwd is en wat je ermee kunt
 • Leer Scrum toepassen met de Scrum Guide als leidraad
 • Leer de Scrum rollen kennen en wat er bij welke rol komt kijken

Online Cursus Projectmanagement met Scrum

Ontdek hoe je met Scrum jouw projecten efficiënter en succesvoller kunt maken. Onze Nederlandstalige online cursus Projectmanagement met Scrum is ontworpen om jou de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om Scrum effectief toe te passen in je werk, ongeacht je vakgebied.

Wat is Scrum?

Scrum is een flexibele en resultaatgerichte projectmanagementmethode die vooral populair is in de IT- en softwareontwikkelingsindustrie. Het biedt een gestructureerde maar flexibele manier om projecten te beheren, waarbij de focus ligt op samenwerking, klantwaarde en continue verbetering. Met Scrum werk je in korte, overzichtelijke periodes (sprints) en lever je telkens een werkend product op dat verder ontwikkeld kan worden.

Haal meer uit je projecten met Scrum

Het toepassen van Scrum in je werk biedt talloze voordelen. Scrum helpt je om projecten beter te organiseren, de productiviteit te verhogen en de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren. Of je nu werkt in IT, marketing, onderwijs of een ander vakgebied, Scrum kan je helpen om efficiënter en effectiever te werken. Je leert prioriteiten te stellen, beter samen te werken met je team en flexibel in te spelen op veranderingen.

Welk probleem lost deze cursus op?

Veel professionals worstelen met het beheren van complexe projecten en het efficiënt samenwerken met hun team. Traditionele projectmanagementmethoden schieten vaak tekort in dynamische omgevingen waar flexibiliteit en snelheid cruciaal zijn. Onze Scrum-cursus biedt een oplossing door je te leren hoe je met een gestructureerde, maar flexibele aanpak je projecten kunt managen en je team kunt motiveren om samen naar het beste resultaat te werken.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zijn of haar projectmanagementvaardigheden wil verbeteren, ongeacht ervaring of achtergrond. Of je nu een beginnende projectmanager bent, een ervaren professional op zoek naar nieuwe methoden, of gewoon iemand die zijn of haar productiviteit wil verhogen, deze cursus biedt waardevolle inzichten en praktische tools om Scrum succesvol toe te passen.

Inclusief Examentraining

Naast de theoretische en praktische kennis, biedt de cursus ook een uitgebreide examentraining. Hierin behandelen we mogelijke examenvragen zodat je goed voorbereid bent om een officiële Scrum-certificering te behalen.

Praktische informatie

De cursus is volledig online en je kunt deze in je eigen tempo volgen. De lessen zijn verdeeld in korte, overzichtelijke hoofdstukken met video’s, leesmateriaal en praktische oefeningen. Je hebt levenslang toegang tot het cursusmateriaal, zodat je altijd kunt terugkeren om je kennis op te frissen.

Schrijf je in!

Ben je klaar om de kracht van Scrum te ontdekken en je projecten naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor onze online cursus Projectmanagement met Scrum. Ontvang direct toegang tot alle cursusmaterialen en begin met leren in je eigen tempo. Verhoog je productiviteit, verbeter je samenwerking en behaal betere resultaten met Scrum. Schrijf je nu in en transformeer je manier van werken!

Over de instructeur

Koen

1 Cursus

Als instructeur wil ik jou elke dag iets nieuws leren. Ondernemerschap en ICT zijn twee onderwerpen waar ik mijn energie uit haal, ik weet er veel van en vertel anderen er graag over.

Ik werk zelf in de ICT, heb een eenmanszaak ernaast en zit ook in het bestuur van een stichting. Ik ben graag bezig ;)

Naast hard werken vind ik het ook leuk om te paaldansen (Pole Sport) en beoefen ik dit in mijn vrije tijd.

Beoordelingen

4 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. De vormgeving is mooi en uitnodigend. Wat ik mis, is wat meer uitleg over de gebruikte termen, te denken aan een Nederlandse vertaling ervan. Mijn Engels is nl nogal slecht. Ik kan me totaal geen voorstelling maken van die termen. Ook zou ik het fijn vinden als er wat praktijkvoorbeelden geven worden.

19,99Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 4 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.