Online Cursus Piano Leren Spelen

OnlineMuziekCursus · 28 Februari 2023
Deze online piano cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal en 20 video’s van hoge kwaliteit die je op elk gewenst apparaat kan bekijken. In de video’s en lesmateriaal leer ik jou stap voor stap de vele onderdelen van piano/keyboard spelen.
 • Beginner
 • 21 Lessen
 • 2u 15min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over het spelen van piano.
 • De geheimen van de keyboard en piano kennen.
 • Leer noten lezen en stukken spelen.
 • Aan de hand van video's en opdrachten.

Start vandaag nog met de piano leren spelen

Met deze online cursus pianospelen leer je je eigen liedje op de piano of het keyboard spelen. Zo kan jij je vrienden en vriendinnen verassen met een leuk en bekend pianostuk. Wil jij je man, vrouw of kinderen versteld doen staan van je pianospel met een privéconcertje? In deze cursus leer je jouw favoriete nummers en stukken met volledige overgave (mee)spelen. Zo wordt je hobby steeds leuker en krijg je steeds meer motivatie om verder te groeien.

Je krijgt direct toegang tot de cursus op Soofos. Hier kun je alle video’s makkelijk vinden en terugkijken. Zo kun je dus op elk gewenst moment oefenen en leren piano spelen. Her kun je ook het lesmateriaal downloaden en uitprinten om zo een overzichtelijk lesboek te maken en deze bij de hand te houden tijdens de cursus. Op deze wijze wordt piano leren spelen wel heel bereikbaar, waarom zou je niet vandaag al beginnen?

Dit biedt deze online muziekcursus:

Aanleggen van een goede basis voor het pianospelen.

Leren van praktische basistechnieken.

Leren noten lezen en super veel handige tips.

Ruim 20 liedjes leren spelen op de piano of keyboard.

Les van professionele muziekdocenten van de Online Muziekschool.

Waarom deze cursus piano spelen volgen?

Het spelen van piano is tegenwoordig echt een kunst. Hoe vaak zie je nog mensen die een instrument echt goed kunnen bespelen? Leer dus pianospelen met deze online cursus. Aan de hand van video’s leer je snel en effectief de piano en keyboard kennen. Zo leer je binnen no-time jouw favoriete nummers spelen op een van de mooiste instrumenten. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan eens de introductievideo en laat je overtuigen. Wat wil je vandaag leren.

Deze cursus pianospelen is geschikt voor beginners

Zelfs voor de beginners is dit een geschikte manier om keyboard te leren spelen, omdat alle stappen rustig doorlopen worden. Misschien heb je nog nooit een muziek- of pianoles gevolgd? Dan is dit misschien de makkelijkste en meest toegankelijke manier om te beginnen met leren.

Over de instructeur

De online Muziekschool bestaat ui vier docenten die gedreven zijn om uit iedereen iets muzikaals te halen. In 20 video's van hoge kwaliteit leer je stap voor stap jouw muzikale talent te ontplooien. Bij de online muziek school krijg je zangles van Mirjam, drumles van Nick, gitaarles van Rogier of pianoles van Elize. Stuk voor stuk professionals met veel ervaring in de muziekwereld.

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Fijne cursus, geeft elke beginnende pianospeler een goede basis mee aan de hand van veelal bekende muziek.

 2. In slechts 3 weken van het volgen van de pianocursus ben ik in staat om bladmuziek te lezen en te spelen. Ben echt super tevreden met de duidelijke video’s en lesmateriaal bedankt.

Oorspronkelijke prijs was: €70.Huidige prijs is: €49.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 318 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.