Ontwikkel meer Overtuiging

Marcel Treurniet · 26 November 2021
Een informatieve DOE training specifiek gericht op het onderwerp 'Overtuiging'. 'Hoe ontwikkel je meer overtuiging?' Want hoe meer overtuigd je bent; van jezelf, van jouw kennisniveau en van jouw sociale vaardigheden, hoe meer zelfvertrouwen, hoe meer zelfverzekerdheid, hoe meer je voor elkaar zult krijgen en hoe meer succes en resultaat je zult behalen in jouw leven.
 • 6 Lessen
 • 43min
 • Incl. Certificaat

Leer stap voor stap hoe je een high-performance overtuiging ontwikkeld

”Willen we meer bereiken in ons leven, dan is het zaak dat ons overtuigingsniveau op de drie overtuigingsgebieden, zo hoog mogelijk is.”

In deze online training behandelt high-performance-coach Marcel Treurniet het onderwerp ‘Overtuiging’. In deze 44 minuten durende praktische training, bespreekt hij namelijk de drie overtuigingsgebieden waar wij allemaal mee te maken hebben in het leven. Ook bespreekt hij de zes high-performance-kaders welke het systeem vormt om jouw overtuigingsniveau’s op de drie gebieden, aanzienlijk te verhogen. Om je daarbij te helpen, is deze online training ook voorzien van twee werkboeken die jou helpen om op koers te blijven; een werkboek waarin alle vragen staan die antwoord geven op hoe je er vandaag de dag voor staat qua overtuigingsniveau’s en een beoordelingsformulier waarmee je de aankomende tien weken jezelf iedere week zult gaan beoordelen. Meten is namelijk weten.

 

Waaruit bestaat deze cursus?

 Toegankelijk voor iedereen die meer overtuiging wilt ontwikkelen over zichzelf, het kennisniveau en de sociale vaardigheden.

zes trainingsvideo’s, 44 minuten totale duur.

Uitgebreid werkboek waarin alle vragen en opdrachten zijn verwerkt.

Beoordelingsformulieren waarmee je de aankomende tien weken jezelf ‘on-track’ houdt.

De training is gebaseerd op het grootste onderzoek ter wereld op het gebied van high-performers en vormt daarmee een blauwdruk van hoe de top 5% van de meest succesvolle high-performers ter wereld over dit onderwerp (overtuiging) denken en zichzelf consistent ontwikkelen.

 

Wat is de inhoud van de training?

1. Introductie

2. Toelichting

3. Drie overtuigingsgebieden

4. High-Performance kaders 1 + 2

5. High-Performance kaders 3 + 4

6. High-Performance kaders 5 + 6

 

Wat levert deze training jouw op?

In welke mate je nu ook overtuigd bent van jezelf, van jouw kennisniveau en van jouw sociale vaardigheden; deze training zorgt ervoor dat je het huidige niveau bewust, consistent en gedisciplineerd gaat verhogen. En hoe meer overtuigd we zijn over deze drie gebieden, hoe meer capaciteiten en meer potentieel we kunnen ontgrendelen en hoe meer we dus voor elkaar zullen krijgen.

Ik wens je heel veel plezier en overtuiging toe!

Over de instructeur

Marcel Treurniet is gepassioneerd Personal Trainer en High-Performance-Coach. Met ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van fysieke en mentale coaching van high-performers, heeft Marcel 2 jaar geleden besloten om zijn expertise op deze gebieden te gaan verbreden. Inmiddels is Marcel gecertificeerd High-Performance-Coach en NLP Practitioner en begeleid hij voornamelijk topsporters en succesvolle ondernemers. Marcel heeft als doel om de beschikbare kennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en optimalisatie (high-performance), over te dragen door het geven van betaalbare online trainingen. Niet iedereen heeft het budget om een high-performance-coach in de armen te nemen, maar op deze manier wordt deze internationaal zeer populaire coachingsmethodiek voor iedereen bereikbaar. Naast het feit dat 'mensen' zijn grote passie zijn, is Marcel ook een zeer sportief persoon. Naast het lopen van marathons, volgt hij ook de ontwikkelingen van Formule 1 coureur Max Verstappen op de voet. Zijn interessegebieden zijn; het lezen van boeken, het volgen van seminars en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, neurowetenschap (breinoptimalisatie) en coaching EN natuurlijk zijn vriendschappen en dochter Tesse.

Beoordelingen

4.4 Gemiddelde beoordeling

19 Beoordelingen

 • 5
  9
 • 4
  8
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. leuke cursus, duidelijke uitleg en nu zelf aan de slag!

 2. Goede heldere training. Heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Dank!

 3. De training is kort maar krachtig! En biedt voor mij handvatten om concreet aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken door de concrete stappen zoals omschreven in het werkboek uit te voeren. Door bijvoorbeeld elke zondagavond je beoordelingsformulier in te vullen, wordt je bewust van de groei die je doormaakt en dat smaakt naar meer!!! Ik ben enthousiast!

 4. Een fijne cursus die je helpt bij het ontwikkelen van meer overtuiging. Doormiddel van het werkboek word je zelf ook meer bewust van wat je doet.

 5. Het zijn veel ‘open deuren’, danwel bekende kaders, die (on)bewust bekend voorkomen.
  Goed om hier weer van bewust te zijn!

 6. Duidelijke uitleg met meerwaarde die lang kan blijven. Leuk ook dat je op verschillende manieren wordt uitgedaagd hier mee aan de slag te blijven!

20Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 76 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.