Basiscursus Fotografie

Altijd al willen leren hoe je prachtige foto's kunt maken, zonder te hoeven investeren in dure camera's en cursussen? In deze basiscursus fotografie leer je met licht en compositie spelen en leer je de functies van je camera beter kennen. Zo maak je binnen de kortste keren de mooiste foto's!
 • 7 Hoofdstukken
 • 23 Lessen
 • 2u 11min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Krijg je camera onder controle
 • Hoe je mooie en professioneel uitziende foto's maakt
 • Hoe je composities maakt
 • Wat de belichtingsdriehoek is

Wil jij aan de slag met fotografie? Zelf de mooiste foto’s maken? Krijg je camera onder controle en maak mooie professioneel uitziende foto’s. In meer dan 20 praktische lessen leer jij hoe je betere foto’s maakt. Van de belichtingsdriehoek tot de compositie, het komt allemaal aan bod. Camera in de aanslag? Je kunt direct beginnen.

Praktische online cursus fotografie

Je gaat je kennis direct in de praktijk inzetten. In de online cursus fotografie komen veel praktische voorbeelden aan bod zodat je gelijk het verschil ziet tussen een normale en professionele foto. Het leukste? Het maakt niet uit met welke camera je het wilt doen: je krijgt info die voor iedere camera van toepassing is.

Belichtingsdriehoek met Fotografie

Binnen fotografie is het heel belangrijk om met belichting te werken. In deze online cursus leer je dan ook meer over de belichtingsdriehoek voor fotografie. Van het idee tot verschillende instellingen, je leert stap voor stap hoe je met licht kunt spelen. Daarnaast zul je diverse praktijkvoorbeelden zien en krijg je een goed gevoel over de impact van bepaalde keuzes.

Leer over Composities in Fotografie

Een foto maken gaat niet vanzelf. Je moet weten wát je wilt fotograferen en wat je op beeld wilt hebben. In deze cursus leer je meer over kadrering en hoe je op een natuurlijke manier jouw objecten in beeld kunt brengen.

Uiteindelijk krijg je ook nog extra informatie over de bewerking van jouw foto’s, zodat je de puntjes op de i kunt zetten.

Wat wil jij prachtig vastleggen? Start vandaag nog en geef je fotografieskills een boost!

 

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de instructeur

Hi, ik ben Joey. Van jongs af aan heb ik al een camera in mijn hand en ben ik bezig met het schieten van foto's en video's. Die kennis deel ik graag met jou, en met mijn klanten die ik help met hun videomarketing. Het mooie aan foto- en videografie vind ik dat je er zoveel mee kunt en er van alles in kwijt kunt: emotie, sfeer, informatie, soms wel een heel leven! De basis van dit alles deel ik graag met jou in mijn online cursussen!

Reviews

4.5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Leuke cursus en vlot door alle onderwerpen heen gegaan.
  Goede uitgangspunten om meteen aan de slag te gaan.

 2. Hele leuke cursus die goed in elkaar zit. Erg leuk om te zien dat Joey het zelf ook heel leuk vindt om te doen. Ik voel me nu een stuk zekerder achter de camera en ben helemaal klaar om mooie foto’s te maken. Dankjewel!

 3. Voor mij als beginner duidelijke uitleg. Met de opgedane kennis kan ik aan de slag om middels veel oefenen de stap te maken van het maken van kiekjes naar het maken van mooie foto’s.

37Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 83 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.