Fotografie cursus – Van beginner naar pro

Roy · 26 Maart 2024
In vier modules leer je alles over de basis van fotografie en gaan we samen de diepte in. Je krijgt toegang tot exclusieve videocontent, illustrerende animaties met extra uitleg en individuele opdrachten om meteen jouw kennis toe te passen.
 • Beginner
 • 15 Lessen
 • 1u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • De basis van fotografie
 • Camera instellingen, sluitertijd, ISO, diverse camera posities
 • Welke fotolenzen zijn er en wat past bij mij?
 • Alle instellingen leren kennen voor jouw perfecte foto!

Fotografie cursus –  Van beginner naar pro

Fotografie is veel meer dan alleen het vastleggen van momenten; het is een kunstvorm die ons in staat stelt de wereld om ons heen op unieke wijze te zien en te interpreteren. Deze online cursus van 1 uur en 19 minuten dompelt je onder in de wereld van fotografie, beginnend met de basisprincipes en geleidelijk de diepte in gaand.

De kracht van fotografie

Fotografie biedt eindeloze mogelijkheden om je creativiteit te uiten, herinneringen vast te leggen en verhalen te vertellen zonder woorden. Of je nu streeft naar professionele fotografie of je vaardigheden als hobbyist wilt verbeteren, de veelzijdigheid van fotografie opent een wereld aan creatieve uitdagingen en kansen.

Voor elke aspirant fotograaf

Deze cursus is ontworpen voor iedereen die gepassioneerd is over fotografie, ongeacht ervaringsniveau. Of je nu een beginner bent die de basis wil begrijpen of iemand met enige ervaring die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze cursus biedt waardevolle inzichten en technieken om je fotografische reis te verrijken.

Fotograferen is niet moeilijk!

Hoewel fotografie voor velen ingewikkeld lijkt, bewijst deze cursus het tegendeel. Met stapsgewijze instructies en praktische opdrachten maken we het leerproces toegankelijk en leuk. Je zult ontdekken dat met de juiste instructies en oefening, jij ook indrukwekkende foto’s kan maken.

Krijg les van fotograaf Roy Ensink

Roy Ensink, fotograaf, deelt zijn jarenlange ervaring en passie voor fotografie met jou. Je leert niet alleen over technieken zoals witbalans, diafragma, en sluitertijd, maar ook over de kunstzinnige aspecten, zoals perspectief en ‘schrijven met licht’. Deze mix van technische kennis en creatieve expressie biedt een rijke leerervaring.

Wat ga je leren?

De cursus is opgebouwd uit vier modules die je meenemen van de basis van fotografie tot geavanceerdere concepten. Je krijgt toegang tot exclusieve videocontent, illustrerende animaties, en praktische opdrachten die je onmiddellijk kunt toepassen. Dit alles vormt een compleet pakket waarmee je jouw fotografie naar een hoger niveau tilt.

Jouw moment om te schitteren

Dus, ben je klaar om de wereld door een andere lens te bekijken en te fotograferen als een echte professional? Wil je jouw creatieve visie tot leven brengen en onvergetelijke momenten vastleggen? Schrijf je dan nu in voor deze online fotografiecursus en begin aan een avontuur dat je kijk op fotografie voor altijd zal veranderen!

Over de instructeur

Roy

1 Cursus

Welkom! Mijn naam is Roy Ensink. Vraag mijn vrienden en familie naar wie ik ben, en ze zullen me omschrijven als een ondernemer, een energiebom en een prater, maar boven alles als een fotograaf. Fotografie zit al vanaf jonge leeftijd in mijn bloed. Als kind trok ik er vaak op uit om alles wat ik zag vast te leggen. Deze passie werd nog verder aangewakkerd door mijn opa, met wie ik deze liefde voor fotografie bleek te delen. We gingen regelmatig samen op pad om foto's te maken. Urenlang konden we zwerven op zoek naar dat ene perfecte plaatje. Stiekem keek ik altijd het meest uit naar het moment dat we in de donkere kamer de foto's gingen ontwikkelen. De magie die destijds van analoge camera's uitging, zal ik nooit vergeten.

Meer weten? Bekijk ook mijn website!

Beoordelingen

4.6 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. De basisprincipes zijn even weer op een rijtje gezet. Ik vind de cursus een beetje kort, er zijn betere cursussen op Soofos.
  De uitleg is wel duidelijk.

 2. Een fantastische fotografie cursus! De lessen waren gestructureerd, informatief en inspirerend. Ik ben heel enthousiast om verder te gaan experimenteren met de verschillende instellingen en technieken en kijk uit naar een eventuele vervolg cursus.

 3. Super leerzame en duidelijke cursus. Goeie uitleg en ook veel handige tips en tricks! Ook echt duidelijk te volgen en leuke opdrachten! Echt een aanrader!

 4. Goede en duidelijke uitleg wat je met een camera kunt doen! Infographics helpen om de technische aspecten duidelijker te maken. Zo kun je eindelijk van de automatische stand af met deze nuchtere no-nonsens cursus! Je wordt namelijk geholpen om je camera eigen te maken en niet gestuurd om één bepaalde stijl te gaan volgen. Zo kun je je eigen smaak te gaan ontdekken!

 5. Mooie cursus om zo gemakkelijk mogelijk betere foto’s te maken met de principes die Roy omschrijft. Top!

Oorspronkelijke prijs was: €35.Huidige prijs is: €19.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 20 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.