Voorstelrondje: Anouk volgt vier cursussen tegelijk

Er zijn duizend-en-één-redenen om een online cursus bij Soofos te volgen. Voor de fun, of voor je werk. In deze blog maken we kennis met Anouk Pluijm, die midden in de pandemie net begon aan een nieuwe baan, en daar ook nog eens vier online cursussen bovenop gooide. Die moeten we nodig een keertje spreken!

Eerste echte grote-mensen baan

In januari 2020, toen alles nog normaal was, studeerde Anouk af aan het hbo. Al vrij snel kon ze aan de slag bij haar eerste ‘echte grote-mensen baan’, zoals ze het zelf noemt: marketeer bij een bedrijf dat containers maakt voor de luchtvracht. “Het was best apart om tijdens de pandemie te beginnen aan mijn eerste echte grote-mensen baan. Toch kan ik mijn creativiteit erin kwijt en heb ik het erg naar mijn zin in mijn functie.”

Vier cursussen volgen? Toe maar!

Stilzitten zit er voor Anouk niet in: “Ik ben de cursussen Photoshop, InDesign, Lightroom en WordPress gaan volgen. Allemaal van Martijn van Weeghel. Ik doe dit voor mijn werk, ik moet namelijk ook een beetje behendig zijn op het vlak van dit soort programma’s. Voordat ik werkzaam was, ben ik amper in aanraking gekomen met deze programma’s. Die cursussen waren dus wel echt nodig.” Anouk wil bereiken dat ze plezier heeft in het werken met de programma’s en snapt hoe het werkt. 

En dat lijkt te lukken! “Momenteel heb ik bijna een jaar ervaring, maar ik ben nog steeds wel echt een groentje. Ook al raak ik niet meer in de stress van Photoshop of andere programma’s, wat ik in het begin van mijn baan wel deed. Ik wilde bijna opgeven omdat ik dacht dat ik de programma’s nooit onder de knie zou krijgen, gelukkig heb ik het wel geleerd en kon ik mijn werk gewoon uitvoeren.” Dat vinden we top om te horen, en Martijn vast ook.

Soofos: voor iedere situatie

Anouk kwam dankzij haar werkgever bij Soofos terecht. Waarom ze niet koos voor een offline cursus? “Ik heb een auto-immuunziekte, met de pandemie moet ik dus heel erg goed opletten. Ik spendeer liever tijd met mijn vriendinnen en vrienden die mij kennen en dus rekening met mij houden dan dat ik een cursus volg met mensen die niet op de hoogte zijn van mijn situatie.”

Een goede keuze van haar werkgever. Daar is Anouk het mee eens: “Een goede werkgever geeft je de ruimte om te ontwikkelen, dit kan zeker met cursussen.” Daar hebben we niks aan toe te voegen. Dankjewel en succes, Anouk!

Artikel uit de categorie:

Ontdek onze cursussen, gratis.

Ben je nog niet uitgeleerd? Maak kennis met onze instructeurs. Echte mensen die hun passies met jou delen. Maak een gratis account en begin direct.

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →