Profielfoto van

Sabrina

Dwarsfluit en saxofoon spelen

Instructeur

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Sabrina

Hoi, ik ben Sabrina en ik speel dwarsfluit en alt saxofoon.

Ik ben begonnen met blokfluit spelen, maar dat begon al snel te vervelen.

Mijn ouders luisterden naar me en hebben mij gestimuleerd om dwarsfluit te gaan spelen. We hadden uiteindelijk al een fluitist in de familie 🙂

Op mijn 11e of 12e kreeg ik een tweedehands dwarsfluit van mijn ouders. Iedere week werd ik weggebracht door, meestal mijn moeder, naar een lerares die mij privé les gaf. Dit elke week 30 minuten.

Uiteraard kreeg ik ook een nieuwe dwarsfluit, een YAMAHA, die ik nog steeds heb (30 jaar) Als je je dwarsfluit goed onderhoud, dan kun je er lang mee doen. Wanneer je er veel op speelt, is het aan te raden om deze 1x per jaar weg te brengen voor onderhoud.

Op mijn 16e tot mijn 18e mocht ik in de "band" van onze  evangelische kerk spelen, wat ik natuurlijk hartstikke leuk vond. Daarna heb ik een tijd niet meer zo intensief gespeeld. Tot ik op mijn 38e weer bij een evangelische kerk kwam en ze daar wel een fluitiste konden gebruiken. Dit heb ik 2 jaar gedaan totdat ik (weer) ging verhuizen. In mijn nieuwe woonplaats kwam ik in aanraking met een groepje mensen (nu mijn vrienden) die in een aantal bands zaten. In januari 2023 hebben we onze eigen band opgericht en ben ik een nieuw instrument gaan leren spelen, de alt sax. Door mijn ervaring op de dwarsfluit kan ik eigenlijk al redelijk saxofoon spelen, misschien ondertussen wel beter dan dwarsfluit (ik heb de alt saxofoon in juli 2022 gekocht). Ik heb ook best wel veel mazzel, omdat iemand in de band al goed saxofoon kan spelen en mij dit aan het leren is :)

Door weer een ander instrument te leren spelen, vergroot je je kennis toch weer. Je bent nooit uitgeleerd ;) Ik zit alweer te denken om een klarinet te kopen. Je wilt altijd meer kunnen!

 

Sabrina geeft les over deze onderwerpen

Bladmuziek Dwarsfluit Muziek Vrije Tijd

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.
Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.
Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →