Quickstart Vormgeven met Microsoft Publisher

Belinda Kampf · 7 November 2023
Wil jij snel professionele folders en flyers leren ontwerpen met Microsoft Publisher? Start onze quickstart cursus en word een design pro in 33 min!
 • Alle niveaus
 • 15 Lessen
 • 33min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Krijg de interface van Microsoft Publisher onder de knie
 • Leer ontwerpen met sjablonen
 • Tekst en beeldmateriaal kunnen aanpassen
 • Voorbereiden van publicaties voor distributie

Quickstart cursus Vormgeven met Microsoft Publisher

Ontdek de magie van creativiteit met Microsoft Publisher

Welkom bij de online cursus “Vormgeven met Microsoft Publisher”, gepresenteerd door Belinda Kampf. Deze compacte en dynamische cursus van slechts 33 minuten biedt je een vliegende start in de wereld van desktoppublishing. Met 15 krachtige lessen leer je hoe je met Microsoft Publisher professionele en oogstrelende publicaties creëert.

Grafisch vormgeven met Microsoft Publisher

Microsoft Publisher is een desktoppublishing-programma dat speciaal is ontworpen voor het vormgeven van diverse publicaties zoals folders, flyers en brochures. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan sjablonen, maakt het zelf ontwerpen van professioneel ogende documenten voor iedereen toegankelijk.

Wil jij je eigen publicaties vormgeven zonder dat je grafisch ontwerper bent?

Velen worstelen met het vormgeven van documenten die zowel professioneel als aantrekkelijk zijn. Deze cursus neemt dat probleem weg door je de tools en technieken te leren die nodig zijn om met vertrouwen je eigen publicaties vorm te geven, zonder dat je daarvoor een expert in grafisch ontwerp hoeft te zijn.

Cursus Microsoft Publisher

In deze cursus leer je alles over het kiezen en aanpassen van sjablonen, werken met de interface van Publisher, en het toepassen van diverse opties voor layout en vormgeving. Je gaat ook aan de slag met tekststijlen, afbeeldingen, en hoe je een professionele uitstraling geeft aan je publicaties. Deze cursus is niet bedoeld om uitgebreide grafische ontwerptechnieken te leren, maar richt zich specifiek op de functionaliteiten van Microsoft Publisher.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is perfect voor iedereen die al enige ervaring heeft met Office-pakketten en zijn of haar creativiteit wil gebruiken om zelfstandig prachtige publicaties te maken. Of je nu jaarverslagen, boekjes, folders, flyers, of posters wilt creëren, na deze cursus heb je de vaardigheden in huis om dit te realiseren.

Wat maakt deze cursus uniek?

Wat deze cursus onderscheidt, is de doelgerichte aanpak en de expertise van Belinda Kampf. De video’s zijn strak en doelgericht gemonteerd om je in korte tijd de essentiële kennis bij te brengen. De cursus biedt Nederlands gesproken en ondertitelde video’s met downloadbaar oefenmateriaal, en is gestructureerd om je stap voor stap door alle functies van Publisher te leiden.

Meld je nu aan voor “Quickstart Vormgeven met Microsoft Publisher” en begin vandaag nog met het transformeren van je ideeën naar professionele publicaties!

Over de instructeur

Belinda Kampf

42 Cursussen

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen. Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Na veel offline les gegeven te hebben, heb ik nu van de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video's en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen. Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Leuke en duidelijke cursus die je in korte tijd wegwijs maakt in Publisher en een helder overzicht geeft van de mogelijkheden.

9,99Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 5 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.