Onbeperkt leren met jouw team

€99 per lid per jaar

Grenzeloos groeien als team of organisatie: voor iedereen, maar wel ieder op z’n eigen tempo. Zorg ervoor dat jullie individueel en samen sterker worden door out-of-the-box te leren. Krijg direct toegang tot al onze cursussen, al vanaf €99 per persoon per jaar.

Ontworpen voor de groei 🌱

Team

Met het hele team toegang tot ál onze cursussen.

€99
per teamlid per jaar

/

3-40
personen

Organisatie

Een eigen academy met de hele organisatie

vanaf €8.000
per jaar

€99
per teamlid per jaar

/

Jouw plek om alles uit jouw team te halen

Ondersteun het hele team

Op Soofos vind je relevante cursussen voor jouw hele team. Van het maken van sterke marketing funnels tot geavanceerde berekeningen maken met Excel – onze praktische cursussen staan voor jullie klaar.

Ook op persoonlijk vlak kunnen jullie met ons groeien. Zo krijgt jouw hele team toegang tot al onze creatieve cursussen en onderwerpen zoals mindfulness en gezonder leven. 

0 +
video lessen
0 +
online cursussen

Echte experts, echte mensen

Je leert het beste van iemand die zelf volledig in de materie zit en een passie heeft voor het onderwerp. Daarom zie je op Soofos alleen maar instructeurs die eerstehands ervaring hebben met hun vak, en jou daar graag ook in zien groeien. Met levendige instructievideo’s vliegt de tijd en maak je de kennis binnen no-time eigen. 

Nieuwe kennis ligt binnen handbereik

Letterlijk. Je team kan namelijk zelfs via hun telefoon of tablet een cursus volgen. Het systeem is bovendien super toegankelijk en uiteraard 24/7 beschikbaar. Heb je dus even snel een opfrisser nodig? Ook dan kun je direct bij Soofos terecht.

Til jouw team naar een hoger niveau

Organisaties die al met ons leren 🧑‍💼

Al onze medewerkers mogen gebruik maken van het online abonnement van Soofos. Er worden heel veel leuke cursussen gedaan en de mensen zijn erg enthousiast. Het is een leuk extraatje om aan te bieden. Er zit echt van alles en nog wat tussen de cursussen. Ook voor mij als beheerder van de omgeving is het prettig werken met de mensen van Soofos. Leuk contact, snelle reacties, altijd behulpzaam en duidelijk. Wij zijn erg tevreden!

daphne blom elektro techniek
Daphne
Blom Elektrotechniek

Veelgestelde vragen

Het is op elk moment mogelijk om het aantal plekken in jouw team te verhogen. Je betaalt dan direct de extra kosten. Tussentijds verlagen is niet mogelijk. Wel kun je plekken in het team overdragen aan andere personen of medewerkers in jouw organisatie. 

Je hebt inzicht in welke cursussen jouw leden volgen en hoe ver ze zijn in de cursussen. Je ziet dit in een handig overzicht binnen jouw account.

Iedereen mag gebruik maken van Soofos teams. Ook als familie, vriendengroep of vereniging kun je Soofos teams inzetten. Er is één beheerder die een account aanmaakt en de betaling voldoet. De vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Je kunt al je eigen team starten vanaf 3 personen. Het maximum aantal plaatsen dat je direct kunt afsluiten via de website is gelimiteerd op 40 plaatsen. Voor meer dan 40 plaatsen kun je contact opnemen met [email protected].

Je krijgt toegang tot álle cursussen van Soofos. Van Photoshop tot mindfulness, online marketing tot gitaar spelen – jij en jouw team mogen alles volgen. Je krijgt ook automatisch toegang tot alle nieuwe cursussen die beschikbaar komen.

Het is vanaf 10 accounts mogelijk om op factuur te betalen. Neem daarvoor contact op met [email protected] en vermeld daarbij het aantal gewenste accounts en de bedrijfsgegevens.

Wil je direct starten? Als je via de site betaald krijg je direct toegang tot jouw omgeving en kunnen jullie gelijk starten met het volgen van cursussen.

De prijzen zijn exclusief 21% btw. Inclusief btw zit de prijs op 119,79 per gebruiker.

Ja, al is het al snel voordeliger om een abonnement af te sluiten voor het hele team. Als het toch gewenst is om losse cursussen te kopen, is dit uiteraard ook mogelijk. Neem daarvoor contact op met [email protected]. Vermeld daarin om welke cursus het gaat (de URL), evenals het gewenste aantal. Bij het aanschaffen van losse cursussen is het niet mogelijk om de voortgang van je gebruikers bij te houden.

Krijg onbeperkt toegang met jouw hele team tot de beste online cursussen van Nederland. 

€99 per lid per jaar

Start met jouw team

🙋 Zijn al je vragen beantwoord?

Zijn al je vragen beantwoord?

We helpen je graag persoonlijk verder

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.