Google Analytics Cursussen

Ontdek de wereld van data met een Google Analytics cursus. Leer de basisprincipes en optimaliseer je online prestaties. Start vandaag nog op Soofos!

  • Online Cursus Google Analytics 3

    Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
    118
    456

    In deze uitgebreide cursus leer je welke inzichten je kunt verkrijgen met Google Analytics om nog meer uit jouw website te halen. Wil jij weten hoe Google Analytics jou hierbij kan helpen? Schrijf je dan in voor de cursus!

Google Analytics Cursus - Online leren | Soofos

Wil je meer leren over Google Analytics en hoe je deze krachtige tool kunt gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan die je helpen om je kennis en vaardigheden op het gebied van Google Analytics te vergroten. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Waarom een Google Analytics cursus volgen?

Een Google Analytics cursus biedt je de mogelijkheid om dieper in te gaan op de vele functies en mogelijkheden van deze tool. Je leert hoe je data kunt analyseren en interpreteren, zodat je beter inzicht krijgt in het gedrag van je websitebezoekers. Met deze kennis kun je vervolgens je website optimaliseren en je online prestaties verbeteren.

Onze Google Analytics cursussen

Bij Soofos hebben we een breed scala aan Google Analytics cursussen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een introductiecursus om de basisprincipes te leren, of juist een gevorderde cursus om je kennis verder uit te breiden, wij hebben de juiste cursus voor jou. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door de lesstof en zorgen ervoor dat je de opgedane kennis direct kunt toepassen in de praktijk.

Daarnaast bieden we ook een Google Analytics certificeringstraining aan. Met deze training bereid je je voor op het officiële Google Analytics certificeringsexamen. Het behalen van dit certificaat is een waardevolle toevoeging aan je CV en kan je helpen om je carrièrekansen te vergroten.

Start vandaag nog met een Google Analytics cursus op Soofos!

Wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van Google Analytics vergroten? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over Google Analytics

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.