Online Cursus Werken met Vectoren in Photoshop

Belinda Kampf · 16 december 2021
Ook in Photoshop kun je werken met vectoren. In deze handige cursus leer je precies hoe!
 • 4 Hoofdstukken
 • 28 Lessen
 • 2u 1min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over het werken met vectoren.
 • De geheimen van grafisch werk kennen.
 • Leer Photoshop kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer werken met vectoren in Adobe Photoshop

Wanneer we denken aan vectoren, dan denken we natuurlijk eerder aan Adobe Illustrator. Ook in Photoshop is mogelijk om te werken met vectoren en zelf een vector te maken. Het mooie aan vectoren is dat ze oneindig schaalbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor grafisch werk, zoals illustraties, vormen en tekst. Photoshop heeft al een grote hoeveelheid van deze bestanden in haar eigen bibliotheek staan. Deze mag je vrij gebruiken en daarom leer je in deze cursus hoe dat in z’n werk gaat. Vectorvormen zijn handig als jij grafische illustraties wilt maken. Vectorvormen en teksten worden als aparte laag in Photoshop geplaatst. Op deze lagen kun je dus ook alle manipulatie opties toepassen. Denk aan laageffecten, laagaanpassingen en maskerlagen.

Heb je nog geen abonnement op Adobe of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

 

Omschrijving van deze online cursus

In deze online cursus leer je zelf vormen, illustraties en paden te tekenen. Dit ga je doen met het pen-gereedschap van Adobe Photoshop. Dit is zeker geen eenvoudig gereedschap om onder de knie te krijgen, maar het is wel de moeite waard. Zodra je het kan ga je er namelijk enorm veel plezier van hebben. Met vectorpaden kan je uiteindelijk de mooiste vrijstaande beelden maken, die je dan vervolgens voor verder grafische verwerking kan gebruiken.

Wist je al dat teksten oorspronkelijk ook vectoren zijn? Je leert hoe je tekst en beeld in elkaar kunt zetten. Ook leer je hoe je tekst en beeld in elkaar kunt laten weven, zodat het een onderdeel wordt van het beeld of de illustratie. Op deze manier krijgt jouw typografie ook echt een meerwaarde. Let op! De video’s zijn Nederlands gesproken maar er wordt wel gebruik gemaakt van de Engelse Interface.

 

In deze online cursus over vectoren leer je:

Hoe je kan tekenen met vectoren in Photoshop;

Werken met teksten en de relatie met vectoren;

Hoe je vectorpaden kan tekenen en toepassen.

 

Wat krijg je allemaal in deze online cursus?

In deze cursus krijg je instructievideo’s, waarmee jij kan leren tekenen en schilderen met vectoren in Photoshop. Aan de hand van 25 uitgebreide videolessen met oefenbestanden leer je snel en efficiënt meer over vectoren. De cursus is volledig Nederlandstalig ingesproken en na afronding kan je een certificaat van afronding krijgen. Deze kan je vervolgens gebruiken om aan te tonen dat je het werken met vectoren geleerd hebt.

 

Begin met leren en ontdek het werken met vectoren in Photoshop!

Cursus inhoud

Vouw uit

Over de instructeur

Belinda Kampf

30 Cursussen

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen. Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Na veel offline les gegeven te hebben, heb ik nu van de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video's en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen. Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. erg interresant en een duidelijke uitleg.

 2. leerzame cursus, duidelijke uitleg

 3. Werken met Vectoren in Photoshop is een prachtige aanvullende cursus, Belinda Kampf legt het duidelijk en heel toegankelijk uit hoe je de fijne kneepjes van PhotoShop leert kennen. Een aanrader.

29Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.