De cursus in het kort:

Je aan je voedingsschema houden
Minder snel slechte dingen eten
Meer inzicht in hoe je brein en je lichaam werkt
Meer controle over wat je eet

Misschien heb je zelf een plan opgesteld of in ieder geval een idee van hoe je een effectiever voedingspatroon kunt uitrollen. Of misschien heb je een app gebruikt of gebruik je een online plan of schema of is er zelfs 1 voor je gemaakt door een coach. Dan komt het goed denk je dan. Maar om je aan zo’n schema te houden is nog niet zo simpel. Slechte gewoontes uit het systeem halen en weerstand bieden aan verleidingen is niet eenvoudig…

Daarom heb ik er in mijn cursus “Word je eigen voedingscoach” een complete module aan dit onderwerp gewijd. Nadat je deze gratis cursus hebt voltooid heb je meer inzicht in hoe je brein werkt, hoe je lichaam daar op reageert en hoe je dat effectief en met praktische methoden kunt managen.

Waarom deze gratis mini-cursus?

Als fulltime fitness coach en personal trainer zie ik dat voeding het moeilijkste onderdeel is van gezond en gelukkig zijn. Er is online zó veel tegenstrijdige informatie te vinden en heel veel mensen en organisaties verzinnen van alles om geld aan je te verdienen. Kijk naar een aflevering van de tv series Keuringsdienst van Waarde of Broodje Gezond en je ziet al snel hoeveel onzin er wordt verspreid én verkocht als het gaat om voeding. Hoog tijd dus om voeding in te gaan zetten om te bereiken wat jíj wilt!

Word je eigen voedingscoach en leer:

 • De waarheid over voeding
 • De juiste keuzes maken op het gebied van voeding
 • Gedrag > cijfertjes

Mijn jarenlange kennis en ervaring, waarin ik heb samengewerkt met andere coaches, personal trainers, voedingsspecialisten en organisaties die als doel hebben om mensen gezond en gelukkig te maken, zet ik in om van jou je eigen voedingscoach te maken. Duidelijke taal, zonder poespas!

Ben je klaar om eindelijk de baas te worden over wat je eet en hoe je je voelt?

Laten we beginnen!

 

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.
 • Toegang tot deze én alle andere online cursussen
 • Blijf jezelf ontwikkelen en leer nieuwe vaardigheden
 • Leer onbeperkt vanaf €8,25 p/m
Direct aanmelden
soofos plus cursussen op laptop

Over de Instructeur

Profielfoto

Renato van Bloemenhuis

Aloha, ik ben Renato van Bloemenhuis, 49 jaar en trotse Brabander. In mijn dagelijks leven werk ik als fulltime coach, personal trainer, content creator  en ondernemer. Het helpen van mensen om zichzelf te kunnen helpen is al jaren mijn passie en mijn missie. Via mijn werk in de gym, succesvolle Youtube kanalen (5+ miljoen views) en online coaching heb ik al duizenden mensen mogen helpen. Hier op Soofos deel ik mijn kennis en ervaring in scherp geprijsde, beknopte, praktijk gerichte cursussen zonder poespas. Meer weten? Check mijn Facebook pagina.

Bekijk meer cursussen van Renato van Bloemenhuis →

Cursusoverzicht

Welkom!
Introductie 00:02:00
Hoe zorg je ervoor dat je je houdt aan je voedingsplan
Discipline en wilskracht 00:11:00
Verleiding weerstaan 00:10:00
Personificatie van je verleiding 00:04:00
Combinatie met beweging en habit vorming 00:06:00
Succes!
Afsluiting 00:01:00

Reviews

2

2
2 beoordelingen
 • 5 Sterren0
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren2
 • 1 Sterren0
 1. Verleiding sprak mij aan.

  2

  Als gewichtsconsulente voor het gezin ben ik continue op zoek naar tips. Een aantal ideeën personificatie en verleiding doorstaan. Plus ipv voeding gaan bewegen.
  Bedankt voor jou tips
  Groet Annet

 2. Voor mij geen waardevolle cursus

  2

  Ik heb deze cursus gevolgd uit nieuwsgierigheid en omdat het gratis was, maar niet omdat ik het per se nodig had.
  Ik ben iemand die verleidingen makkelijk kan weerstaan. Mijns inziens is de eerste en tevens de beste stap: koop het niet! Want: wat je niet in huis hebt, kun je ook niet opeten. Zo simpel is het!
  Wil dat zeggen dat ik nooit snoep? Nee, zeker niet. Echter, ik ben iemand die van mening is dat je niet over je gewicht of lichaam moet klagen, als je jezelf volpropt met ongezonde dingen. Dus dit houd ik ook altijd in mijn achterhoofd.

  Maar om even terug te komen op de cursus: ik heb er weinig aan gehad, maar wellicht heeft een ander er wel baat bij.

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.