Online Cursus Selecteren en Transformeren in Photoshop

Belinda Kampf · 17 december 2021
Het selecteren en transformeren van selecties is misschien wel de belangrijkste tool van Photoshop. In deze online cursus leer je de verschillende tools en mogelijkheden.
 • 5 Hoofdstukken
 • 38 Lessen
 • 2u 34min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over selecteren en transformeren in Photoshop.
 • De geheimen van selecties kennen.
 • Leer Adobe Photoshop kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer selecteren en transformeren in Adobe Photoshop

Photoshop is een uitgebreide fotobewerkingsprogramma van Adobe. Belangrijke functies voor mensen die meer met Photoshop willen doen, worden in deze cursus besproken. Je kan het met Photoshop namelijk zo lastig maken als je zelf wilt. Ben je al bekend met de basis van Photoshop? Dan is deze vervolgcursus echt wat voor jou! In deze cursus worden de mogelijkheden van selecties en transformaties besproken.

 

Omschrijving van deze cursus selecteren en transformeren

In deze online cursus leer je hoe je met Adobe Photoshop betere selecties kan gaan maken. Ook leer je meer over hoe je selecties kan transformeren. Dit doe je onder andere met verschillende selectiegereedschappen, elk met zijn eigen functie en werking. Ook ga je aan de slag met het manipuleren, opslaan, uitwisselen, verplaatsen en kopiëren van verschillende soorten selecties. Een goede selectie maken in Photoshop is namelijk essentieel om jouw afbeeldingen goed te kunnen bewerken. Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

De verschillende gereedschappen en selectiemethodes worden in de instructievideo’s getoond. Elke methode heeft zijn eigen toegevoegde waarde en kracht. Er zijn bijvoorbeeld gereedschappen voor het maken van specifieke selecties, zoals de lasso en de toverstaf. Door alle selectietechnieken te combineren, ontdek je de ware kracht van Photoshop. Het is daarom ook erg belangrijk om ze allemaal te kennen en te beheersen. Let op! De video’s zijn Nederlands gesproken maar er wordt wel gebruik gemaakt van de Engelse Interface.

 

In deze online cursus leer je:

Alle verschillende gereedschappen kennen en gebruiken;

Hoe je selecties kan opslaan en uitwisselen;

Op welke wijze je selecties kan verplaatsen en kopiëren;

Hoe je zelf selecties kan gaan transformeren.

 

Wat krijg je allemaal in deze online cursus?

Deze online cursus bestaat uit instructievideo’s die jou gaan helpen bij het maken van perfecte selecties in Photoshop CC. In 37 uitgebreide videolessen leer je alles dat je moet weten. Daarna kan je zelf gaan selecteren en transformeren in Photoshop. Met dank aan de oefenbestanden kan je jouw aangeleerde vaardigheden meteen in de praktijk uitproberen. Zo leer je snel en efficiënt meer over het maken van selecties. Na aanschaf van de Nederlandstalig gesproken cursus heb je onbeperkt en levenslang toegang tot de materialen uit deze cursus. Je kan dus altijd bij de video’s en de bestanden.

 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich bezig houdt met grafische vormgeving of met Adobe Photoshop. Heb je al basiskennis van het programma en wil je er meer over leren? Dan is deze cursus echt wat voor je! Je leert namelijk skills waarmee je het jezelf op de lange termijn makkelijker maakt. Nog niet overtuigd? Bekijk dan eens de introductievideo bovenaan de pagina, zodat je een beter beeld krijgt van deze cursus.

 

Ga aan de slag met selecties en transformaties in Photoshop!

Cursus inhoud

Vouw uit

Over de instructeur

Belinda Kampf

31 Cursussen

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen. Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Na veel offline les gegeven te hebben, heb ik nu van de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video's en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen. Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Reviews

4.5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Aanrader voor wie meer wil weten over selecteren en transformeren. Zeer duidelijke uitleg.

 2. Ik ken Photoshop best al goed, maar ik vond dit echt een mooie cursus. Ongelooflijk wat je allemaal in Photoshop kan qua selecteren en transformeren!

 3. Duidelijke uitleg om selecties te maken en om transformaties door te voeren.
  Dit maakt het oefenen een stuk aangenamer en geeft mooie resultaten.

29Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.