Dit ga je leren:

Gratis meer over Photoshop Elements.
Kennismaken met fotobewerking.
Leer automatisering van fotobewerking gebruiken.
Begin gratis met deze cursus.

Maak kennis met fotobewerking in Photoshop Elements

Photoshop Elements is onder de hobbyfotografen een van dé favoriete fotobewerkingstools die je kan vinden. Het is dus hoog tijd dat jij er mee aan de slag gaat. Dat deze tool zoveel gebruikt wordt, is natuurlijk niet geheel zonder reden. Doordat Adobe veel aandacht in het programma heeft gestoken, kan je zonder al teveel moeite mooie fotobewerkingen maken.

 

Wat is Photoshop Elements?

Photoshop Elements is het programma van Adobe dat het bewerken van foto’s automatiseert. Zo kan je zonder al teveel moeite en enorm makkelijk mooie bewerkingen maken van jouw foto’s. Met mooie bewerkingen krijg jij het voor elkaar om foto’s om te toveren tot kunstwerken, waarvan jij en anderen kunnen genieten. Ook kan je Elements foto’s makkelijk organiseren en delen met vrienden, familie of het internet. Op dit moment is versie 2019 van Photoshop Elements uitgekomen. Deze minicursus is op deze nieuwe update gericht. Elements is geen gratis programma, maar je kan wel een gratis proefversie downloaden op de website van Adobe.

 

In deze gratis cursus leer je:

In tien verschillende lessen ga ik je meenemen door verschillende belangrijke technieken binnen Photoshop Elements. Ik laat je zien hoe je een foto recht zet, een kleur vervangt en hoe je een achtergrond kan vervangen. Dit zijn de meest essentiële technieken, waarmee je snel zelf aan de slag kunt. In handige video’s maak je kennis met de mogelijkheden van Photoshop Elements 2019. Zo kun jij zelf aan de slag met het bewerken van jouw eerste foto’s! Dankzij deze minicursus heb je altijd een kleine handleiding van deze belangrijke technieken bij de hand.

 

Waarom starten met deze cursus?

Deze cursus geeft je de kans om gratis kennis te maken met het bewerken van foto’s in Photoshop Elements. Ben je dus benieuwd naar dit programma van Adobe of wil je graag weten of online leren iets voor jou is? Dan is deze cursus erg geschikt voor jou! Weet je nog niet zeker of Elements de juiste keuze is? Lees dan hier over de verschillen tussen Photoshop CC en Elements.

 

Ga aan de slag en leer gratis over Elements!

 

Meer leren over Photoshop Elements 2019?

Bekijk de volledige cursus >

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 30 dagen gratis  
 • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
 • De eerste 30 dagen gratis daarna €24 per maand
 • Opzeggen kan altijd
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

Flori Smink

Aan de basis van photoshopplezier staan twee vrouwen met een passie voor fotografie en het bewerken van foto's. Na zelf veel praktijk ervaring op te hebben gedaan zijn de twee dames met veel passie en enthousiasme cursussen gaan geven in Photoshop CC en Photoshop Elements.

Bekijk meer cursussen van Flori Smink →

Reviews

3.8

3.8
4 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren1
 • 2 Sterren1
 • 1 Sterren0
 1. leuke cursus

  3

  Het enige jammere is dat de stem in de instructeur wat eentonig was

© 2019 - Soofos B.V.