Online Cursus Photoshop CC – Werken met Pixels

Belinda Kampf · 17 december 2021
Door pixels te manipuleren in Photoshop CC kun je de precieze details van afbeeldingen bewerken. In deze cursus leer je hoe je dit kunt doen!
 • 4 Hoofdstukken
 • 43 Lessen
 • 3u 57min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over pixelmanipulatie in Photoshop.
 • De geheimen van Photoshop kennen.
 • Leer lagen bewerken en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer alles over het maken en bewerken van Pixels in Photoshop

Er valt veel te leren over het uitgebreide programma Photoshop. Deze beeldbewerkingsapplicatie van Adobe is wereldwijd geliefd bij iedereen die aan fotobewerking of design doet. Hoog tijd dus om er meer over te leren dan alleen de basis. De mogelijkheden om met dit programma bepaalde factoren te bewerken zijn vrijwel eindeloos. Dat geldt ook voor het werken en maken met pixels in afbeeldingen. Met behulp van lagen kun je elke compositie creëren in Photoshop die jij wilt. Door gebruik te maken van slimme lagen en met behulp van maskertechnieken bouw jij het beeld dusdanig op dat je het altijd nog kan aanpassen. Het non-destructief kunnen werken met Photoshop zorgt er voor dat je er altijd de controle houd over het eindresultaat.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

 

Omschrijving van deze online cursus werken met Pixels

In deze cursus leer je alles over de verschillende elementen van het retoucheren en manipuleren van afbeeldingen. Jij wordt meester in het retoucheren, verwijderen van rimpels, vlekken en ongewenste elementen. Zodra jij de kracht kent van de content-aware gereedschappen, wil je niet meer zonder. Dankzij het retouche gereedschap bepaal jij wat wel én wat niet in beeld mag blijven.

Je leert hoe je de beste kleurcorrecties en toonaanpassingen op een non-destructieve wijze kunt doen. Zo kan je bijvoorbeeld licht en donker herstellen, kleuren opfrissen, kleurafwijkingen verwijderen, het contrast wijzigen en nog veel meer. Door de manier van werken kun je op de pixel nauwkeurig de aanpassingen wel of niet toepassen. Let op! De video’s zijn Nederlands gesproken maar er wordt wel gebruik gemaakt van de Engelse Interface.

 

In deze online cursus leer je:

Alles over het werken met verschillende lagen en wat de mogelijkheden zijn;

Op welke wijze je aanpassingslagen kan gebruiken in Photoshop;

Zelf retoucheringen uit te voeren door pixels aan te passen.

 

Waaruit bestaat deze cursus over het werken met Pixels in Photoshop?

Deze cursus is opgebouwd door middel van drie hoofdstukken met daarin 43 lessen. De lessen bestaan uit instructievideo’s en oefenbestanden, waardoor jij snel en effectief pixels leert te manipuleren in Photoshop. De lessen zijn gewoon Nederlandstalig in gesproken en dus makkelijk te volgen. Na aanschaf van de cursus heb je onbeperkt en altijd toegang tot de cursus en de materialen. Ook krijg je na afronding van de cursus een certificaat van deelname, waarmee je kan laten zien dat je dit onder de knie hebt.

 

Start meteen en ontdek alles over het werken met pixels in Photoshop!

Cursus inhoud

Vouw uit

Over de instructeur

Belinda Kampf

31 Cursussen

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen. Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Na veel offline les gegeven te hebben, heb ik nu van de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video's en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen. Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Reviews

4.7 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Hele fijne en leerzame cursus waarin heel veel tools gedetailleerd worden uitgelegd. Hier heb ik veel aan. Dank je Belinda!

29Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 8 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.