Dit ga je leren:

Alles over het laten groeien van creaties.
Aan de hand van inspirerende videolessen.

Leer hoe jij jouw creaties kan laten groeien

Deze online cursus Creaties Laten Groeien bevat onderwerpen die invloed hebben op jouw creaties. Informatie en oefeningen om het creëren te verbeteren, makkelijker te maken en dichter bij jouw ware ik te komen. Oefeningen om door momenten van weerstand te komen, jouw overtuigingen boven water te halen en hier mee aan de slag te gaan. Naast deze oefeningen laat ik jou inzien hoe jij jouw omgeving kunt gebruiken om jouw creaties te laten groeien. Ook geef ik weer hoe het verleden en toekomst limieten invloed hebben om jouw dromen.

 

Wat leer jij in deze cursus?

In cursus laat jouw creaties groeien neem ik je mee om ‘achter de schermen ‘ te kijken. Wat er nog meer bij komt kijken als je begint aan het creëren. Waarom de ene creatie wel lukt en de andere niet. Ook geef ik je meer inzichten, tips en trucks om je creaties te bevorderen. Van altijd ‘groen licht’ bij het stoplicht naar serieuze en grote creaties. Je leert onder andere meer over hoe je bepalende factoren in het leven kan gebruiken tot jouw eigen voordeel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de natuur, jouw lichaam,vriendschappen en meer.

 

Als je geleerd hebt hoe je moet creëren, is dat nog maar het begin is van de hele pret!

 

Welke resultaten kan je verwachten na deze cursus?

Je voelt je dichter bij jezelf en word nu meer bewust van het en jouw leven. Je begrijpt nu hoe je kunt omgaan met frustraties en weerstand op een creatie. Jij hebt je verder ontwikkelt in het bewust creëren, je beleefd jouw leven intenser en je leeft vanuit jouw passie. Jij bent iemand geworden die weet dat hij zich niet druk hoeft te maken en dat jijzelf de enige kunt zijn die invloed heeft op jouw leven.

Over de Instructeur

Profielfoto
Maurice Kok
Maurice is van jongs af aan al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft zelf lang gezocht naar zijn ware identiteit. Na veel mensen te spreken en veel te leren van boeken en het internet kwam Maurice steeds dichter bij zichzelf. Zijn interesse gaat nu voornamelijk uit naar het "creëren". Om meer mensen te inspireren en te activeren heeft Maurice verschillende online trainingen gemaakt die jou helpen om positief in het leven te staan en jou in staat stellen jouw eigen toekomst te creëren.

Bekijk meer cursussen van Maurice Kok →

Cursusoverzicht

Inhoud
Les 1 – Shift focus naar positief 00:05:00
Les 2 – Deel jouw dromen 00:05:00
Les 3 – Timing 00:04:00
Les 4 – Focus op wat je wilt, laat al het andere zitten 00:04:00
Les 5 – Focus op het gene waar je geen weerstand voor hebt 00:04:00
Les 6 – Passie 00:04:00
Les 7 – Vrienden maken met geld 00:08:00
Les 8 – Weggeven 00:05:00
Les 9 – Maak jouw lichaam schoon 00:05:00
Les 10 – Vergeven 00:05:00
Les 11 – Houd je lichaam fit 00:06:00
Les 12 – Gebruik de natuur 00:05:00
Nawoord 00:02:00

Reviews

0

beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

© 2019 - Soofos B.V.