Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z

Wil je de day trade cursus of één van de andere cursussen doen van de Bitcoin Consultant? Ga dan naar de nieuwe cursussen pagina! cursus.debitcoinconsultant.nl. Deze pagina bestaat alleen nog voor het lezen van de oude reviews.
 • 6 Hoofdstukken
 • 38 Lessen
 • 4u 29min
 • Incl. Certificaat

Wil je de day trade cursus of één van de andere cursussen doen van de Bitcoin Consultant? Ga dan naar de nieuwe cursussen pagina! cursus.debitcoinconsultant.nl.
Deze pagina bestaat alleen nog voor het lezen van de oude reviews.

Cursus Inhoud

Alles uitklappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Stappen
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/2 Stappen

Over de instructeur

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier. Liever kijken naar een dagelijkse video update? Klik dan hier.

Ratings and Reviews

4.9 Avg. Rating

51 Ratings

 • 5
  47
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Misschien een beetje rare titel van deze review, vecht en kom boven, maar hier zit een verhaal aan. Als beginnend ‘crypto trader’ zat me echt alles mee, ik verdiende aan bijna elke trade, ik leerde niet van mijn fouten want alles ging goed. Technische analyse leren vond ik onzin, want ik snapte alles toch…Totdat de handel klapte vorig jaar maart, ik deed vervolgens alles fout en verloor mijn winst maar ook mijn inleg. Daar zit je dan knock -out, toen kwam ik op internet John van der meer tegen, alias de De Bitcoin Consultant. Ik ging deze cursus doen en hem volgen met zijn bijna dagelijkse filmpjes op you-tube. Het traden ging ik leren van hem en leuk vinden. Ik begon letterlijk met €100,- inleg en hiermee te traden. Inmiddels mijn oorspronkelijke inleg weer terug verdiend en nog mooier, ik zit in de winst. Dus heb je tijd over om wat moois te leren, doe deze cursus en maak er wat van.

 2. Gouden tijden voor de bitcoin en altcoins. Maar er is veel te leren voordat je de gouden bergen ook echt kunt beklimmen. Zonder plan, kennis van technische analyse en goede support wordt het al snel een drama. Uiteraard lees je alleen de succesverhalen. Mocht je toch de stap willen zetten doe dan de cursus van de bitcoinconsultant. In korte sessies leer je belangrijkste aandachtspunten en begrippen die de basis zijn voor je succes. Zonder deze cursus kun je het ook leren, maar dan is de weg langer terwijl je al op korte termijn positieve resultaten kunt boeken. Een goede investering en zeker aan te raden.

 3. Super fijne manier van leren doordat je elke video nog eens op je gemak kunt terugkijken. John legt het allemaal erg goed uit en blijft ook steeds werken aan het verbeteren of vernieuwen van de content.

  Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden die wil gaan handelen in aandelen of crypto en zijn of haar eigen technische analyses wil kunnen maken.

 4. Dag John,

  Dank je wel voor de goede en uitgebreide cursus. Ik had de cursus al een paar maanden eerder gedaan, maar is inderdaad vrij veel stof en heb deze de afgelopen dagen nogmaals doorlopen en wederom het een en ander bijgeleerd
  Kan iedereen adviseren om de cursus nog een keer te doorlopen want je komt toch weer “oh ja” momenten tegen.

  Ik kan de cursus iedereen aanbevelen. Ook al heb je totaal geen kennis, na de cursus kan je beginnen met traden.
  De cursus heb ik er inmiddels al dik en dwars uit.

  Frans Spronk

  Nogmaals dank

 5. Ik heb zojuist je cursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z” afgerond.
  Bedankt voor de cursus, erg leerzaam!

 6. Zeer goede en uitgebreide cursus, duidelijke uitleg en heel veel leerstof.
  Hier heb ik echt wat aan, Super!

 7. De cursus van John is erg duidelijk en overzichtelijk. Hij geeft een heldere uitleg bij alle onderwerpen en gaat, zoals beloofd, van a tot z. Bedankt John, ik heb er echt iets aan gehad.

 8. John,
  Dank voor de heldere uitleg in de cursus. Ik wist niets van traden voordat ik begon. Ik heb door de cursus een goed idee gekregen wat traden is. Het is een down to earth cursus waar je veel leert en zeker geen gouden bergen belooft. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd en heb zeker een goed idee gekregen waar je rekening mee moet houden voordat gaat handelen. Ik hoop in de toekomst contact te houden met je via de discord groep.
  Nogmaal fijne cursus met veel plezier gevolgd.
  Vriendelijke groet,
  Chris de Boer

 9. Mooie duidelijke cursus waarin veel aspecten worden behandeld voor het traden in verschillende cryptocurrencies!
  Op je eigen tempo leren en terug kijken en tegelijkertijd oefenen op bijvoorbeeld Tradingvieuw!

 10. Hele duidelijke cursus, volgde John al langer via bitcoinmagazine. Ik heb hier heel veel van opgestoken, alles word goed uitgelegd met duidelijke en toepasbare onderwerpen. Geeft je overigens ook meer vertrouwen in hetgeen wat je doet. Ik kan dit bij iedereen die begint met traden aanraden, als al niet voor iemand die er al meer ervaring mee heeft.

  Bijna alle denkbare onderwerpen worden behandeld om je op weg te helpen met traden. De discord groep is overigens erg prettig om je geleerde zaken in praktijk te brengen en te delen, of dit qua visie overeen komt met de traders die net wat meer ervaring hebben dan jij!

  Ik ben heel tevreden!

  Xander

 11. Super bedankt voor alle info en ja nu komt het echte werk, maar door alle info en de overzichtelijke manier waarop het is gebracht heb ik daar alle vertrouwen in. Mijn verwachting is dat ik het cursusgeld de komende tijd snel terugverdiend heb.

 12. Cursus geeft absoluut voldoende theorie die je uiteindelijk zelf in de praktijk zal moeten brengen. Voorheen “deed ik altijd maar wat”, maar na het doen van deze cursus zal ik met meer vertrouwen aan de slag gaan met het traden; immers baseer ik het nu op TA’s. 🙂 Dankjewel voor de cursus en voor iedereen die twijfelt; als je 249 euro kan missen, is dit een uitstekende investering en zal je geen spijt hebben!

 13. Na John al een aantal maanden te hebben gevolgd in zijn video’s op youtube heb ik de cursus gedaan. Dit is een absolute aanrader! In de video’s van John op youtube wordt weleens gezegd als je deze trade had gemaakt dan had je nu waarschijnlijk de investering van de cursus er al uit gehaald. Nou ik ga even “long” want ik heb de investering voor de langere termijn al te pakken doordat ik in de toekomst niet mijn eigen risico van de zorgverzekering er doorheen hoef te jagen aan pillen tegen een hoge bloeddruk en hart en vaatziekten als gevolg van stress. In de cursus leer je met een heldere blik te kijken naar wat historie, indicators en grafieken vertellen. Dat geeft rust en overzicht wat misschien wel het allerbelangrijkste is om stress en emoties de baas te blijven om objectief beslissingen te kunnen nemen als je gaat traden. Ik heb er heel veel van opgestoken en raad het iedereen aan die ook wil gaan traden. De basis die je hiermee legt, is een mooie support om altijd weer op terug te vallen.

 14. Hier wordt heel duidelijk in een voor iedereen te begrijpen taal de basis uitgelegd.
  Alle belangrijkste onderdelen komen aan bod en je kunt hier op elk moment weer op terug vallen. Ook de getoonde voorbeelden helpen je om de theorie in de praktijk te laten zien.
  Kortom een cursus waar je echt iets aan hebt als je echt wil gaan traden zonder ook teveel risico te lopen. Gewoon doen en oefenen !!!

 15. Een leerzame cursus waarbij een goede basis op verschillende vlakken wordt neergelegd.
  Als je al wat langer mee gaat in de wereld van het traden, dan ben je wellicht al bekend met verschillende zaken, maar zeer zeker komen ook nieuwe zaken aan bod waardoor je evengoed voldoende zal leren. Al met al een fijne en leerzame cursus die ik met plezier hebt afgerond.

 16. De stof die wordt behandeld in de cursus is erg leerzaam en maakt je ongetwijfeld een betere trader. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen in het traden en kan niet wachten om me er verder in te gaan verdiepen. John hartstikke bedankt!

 17. De duidelijke voorbeelden maar vooral ook eerlijke en open uitleg zijn ‘n geweldig handvat om te leren ‘n betere technisch analist te worden en er ook steeds meer lol in te krijgen!
  Alle belangrijke technische, strategische en psychologische onderwerpen komen aan bod op een rustige en begrijpelijke toon.

 18. Bedankt John voor deze fijne cursus! Ik was al enige tijd aan het twijfelen of ik deze cursus zou gaan doen omdat ik toch al enige kennis van traden heb. Echter ik heb besloten om deze cursus toch te doen. Het is een fijne aanvulling en zet voor mij de puntjes op de i. John legt alles heel rustig en duidelijk uit, wat ik erg fijn vind. Verder is het handig dat je de onderdelen altijd terug kunt kijken omdat je daar toch nog een paar keer mee wilt oefenen. Bedankt John voor je geduld en dat je mensen zo verder wil helpen!

 19. duidelijke uitleg, geen “get rich quick” nonsense en ook veel aandacht voor het beperken van verliezen. Ik heb er erg veel aan gehad

 20. He John, bedankt voor deze interessante cursus. Echt zijn geld waard.
  Ik handel in bitcoins en altcoins met een trading bot omdat heel weinig tijd heb om zelf te traden. Echter, ik ben geen persoon die blind vertrouwen heeft in een trading bot en daar brengt deze cursus veel toegevoegde waarde. Ik kan nu de grafieken lezen en de bot beter tunen. Verder kijk ik iedere dag naar jouw analyses om beter te worden. Ook de Discord groep kan ik iedereen van harte aanbevelen. Helaas heb ik niet de tijd om hierin actief aan deel te nemen. Ik gebruik deze voornamelijk om kennis tot mij te nemen.

  Zou zeggen, blijf je dagelijkse koers updates uitzenden op Youtube. Super interessant!

  Groet, Burt

 21. Leerzame cursus met daarnaast als bonus deelname aan de discord groep waar je dagelijks veel info leest om nog meer en sneller te leren over TA van je medecursisten.

 22. Deze cursus geeft een zeer volledig overzicht! Ik was al even bezig met traden en volgde ook al even koerskijken. Mijn plan was in eerste instantie om bitcoin te hodlen als hedge tegen de inflatie die op ons af gaat komen. Vervolgens ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de koers en TA. Hier is wel veel info over te vinden maar het is moeilijk te bepalen wat nu echt belangrijk is. Daar geeft deze cursus een zeer goed overzicht van. Ik kan het iedereen aanraden.

 23. Zeer leerzame cursus die je de basis van traden leert. John legt alles erg makkelijk uit. Met de opgedane kennis heb ik inmiddels een aantal trades gedaan en winst behaald. Daarmee kun je dus zeggen dat de cursus het doel heeft behaald 🙂

  Wat ik zelf erg prettig vond, is dat John alles rustig uitlegt en niet doet alsof je binnen een maand een Lamborghini voor je deur hebt staan. Ook legt hij goed uit over risico’s zodat je weloverwogen beslissingen kunt maken.

  Daarnaast merk ik dat ik het traden ook gewoon leuk vind. Als jij het leuk vindt om naar grafieken te kijken en deze te analyseren, dan kan ik je deze cursus van harte aanraden.

 24. Ik volg je video’s al enige tijd, leuk begin van de dag. Vandaag je cursus doorgelopen, mooi compleet en helder uitgelegd. Ondanks de reeds aanwezige kennis toch een aantal nieuwe zaken opgepikt. Zeker een aanrader!

  Tim

 25. Hoi John, Bedankt voor je leerzame cursus en heldere uitleg, ik ben leek en voor mij is deze cursus een mooi begin!
  Echt een aanrader.

 26. Superleuk om deze cursus te volgen ,wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd.
  Ik ben een beginner en heb na deze cursus echt zin om aan de slag te gaan.
  Mvg,

  Dennis

 27. Hoi John,

  Hartelijk dank voor deze cursus. Ik ben er super blij mee dat ik deze heb gedaan.

  Het is een duidelijk geheel met heel veel informatie. Ik heb ook gemerkt dat jij de cursus update aan de hand van de vragen van de cursisten. TOP!!
  Dat je na de cursus ook nog eens toegevoegd wordt op jouw Discord groep, waar je met al je vragen terecht kan en ook nog eens op de hoogte gehouden wordt over de markt en trade signalen is het kersje op de taart.

  Jouw cursus is dan met recht een aanrader.
  Groeten,
  Steven Meijer

 28. Heel mooi en duidelijk uitgelegd. Met alle info ben ik helemaal klaar om eigen analyses te maken. Top cursus. Super bedankt!

 29. Goeie duidelijke uitleg, hoop geleerd en zeker een aanrader.
  Ben net een paar maanden bezig maar dit geeft een hoop handvatten om verder te komen.
  Bedankt John.

 30. En dan nu de complimenten.

  Ik ben een beginnend trader en heb jouw cursus handelen in bitcoin en cryptocurrencies a tot z met enorm veel plezier gevolgd.
  Wat kun jij goed en eenvoudig uitleggen hoe zaken werken, daar waar ik eerst nog twijfelde om de €149,- te betalen, zeg ik nu meer dan waard.

  Dank voor de tijd die je er in heb gestoken en wellicht ga ik je deel twee ook volgen. Wie ik in ieder geval blijf volgen dat ben jij, want ik kan nog veel meer van je leren. B.T.W, de gratis Kennismaking: Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse is ook niet verkeerd, dan heb je alvast een idee hoe John zaken uitlegt.

  Dus denk je aan beginnen met traden en weet je niet waar te beginnen, begin hier!

  Gr,
  Bob

 31. Ik had nog geen ervaring met traden en crypto. Ik heb dan ook erg veel geleerd van deze cursus waarin John alles duidelijk uitlegt.
  Een hoop informatie dus fijn dat je dingen nog een keer kan terug kijken. Ik zou deze cursus iedereen aanraden!

  Bedankt John! en happy trading!

 32. Dit is inmiddels mijn 5e cursus en telkens leer ik weer iets bij. Ik heb dus ook weer een aantal zaken opgestoken. Het zijn de details waar het om gaat.

  Thanks en happy trading.

 33. Hele duidelijke opbouw en handvatten voor startende & meer ervaren traders. John legt alles rustig en duidelijk uit en houdt het overzichtelijk. De praktische invulling met de eerste concrete trades en (vervolg)adviezen zijn erg waardevol.
  De kers op de taart 🙂

 34. Ik volg John al een tijdje met zijn video’s op YouTube.
  Er zijn er honderden te vinden, maar John is altijd duidelijk en to the point…zonder schreeuwende headlines. Daar hou ik van.
  Uiteindelijk ook ervoor gekozen om zijn cursus te gaan volgen, na eerst de free cursus te hebben gedaan.
  Je leert hier duidelijk zoveel meer van dan alleen naar video’s te kijken en dan zelf te gaan proberen.
  Het is het dubbel en dwars waard. Als je 2 of 3 “betere” trades hierdoor maakt, heb je de cursus alweer terug verdiend. En ik ben er zeker van dat na deze cursus het meer dan 2 of 3 goede trades gaan worden.

  Bedankt John and happy trading

 35. Het traden en vooral de technische analyses en de tools worden goed uitgelegd en de toepassing ervan.

 36. Zeer duidelijke cursus waarin veel wordt uitgelegd op een duidelijke manier. Ik raad deze cursus zeker aan als je meer wil begrijpen van het traden met cryptocurrencies.

 37. Veel praktische informatie. Rustig en duidelijk uitgelegd. Handig dat je de hoofdstukken los van elkaar onbeperkt terug kunt kijken.
  Geeft een realistisch beeld van wat het traden voor een beginner inhoud en gaat niet al te veel in op verwarrende details.

 38. Cursus doorgenomen en tevreden over de content. Duidelijk weergegeven en overzichtelijk met goede voorbeelden. 5 star rating!

 39. Hulde John. Netjes verzorgde cursus. Heel goed opgebouwd. Er is veel tijd in gestopt en dat uit zich dan ook in een acceptabele prijs/kwaliteit verhouding van deze (Day)traden A-Z Cursus. Alle Trade in & outs worden besproken waardoor de titel “van A tot Z” zeker gerechtvaardigd is.
  Doch voel ik me na deze cursus nog geen (volleerd) Trader. Zal nog veel vlieguren moeten maken en (vrees ik) leergeld moeten betalen.

 40. John een geweldige cursus. Je legt het goed uit. Ik ben erg enthousiast! Het helpt me zonder emotie te traden. Dat zal het risico zeker beperken!
  Erg leuk en waardevol om in de Discord groep te zitten en zaken met elkaar te delen
  Succes!

 41. Heldere uitleg voor beginner, je krijgt handvaten aangereikt waar je mee aan de slag kan.

 42. Ik heb jouw trading cursus afgerond en ik ben heel tevreden dat ik deze begonnen ben. Heel veel zaken zijn herkenbaar doch je vat het zo goed samen dat ik het verhelderend vind en de essentie weer eens goed samengevat ingeprent krijg. Ik liet mij inderdaad te veel leiden door emotie, de verlieslatende trades waren steeds toe te schrijven aan impulsiviteit, handelen zonder strategie en af en toe zonder stoploss. Ik heb veel leergeld betaald in de praktijk maar de aanschaf van de cursus was het zeker waard 😊 !

 43. Dank voor deze heldere cursus. Het heeft mij in laten zien hoe ik grafieken kan lezen, indicatoren kan gebruiken en met een goede onderbouwing een trade kan gaan inzetten. Mede de tips voor aan het einde van de cursus de hulp die je her en der kan krijgen gaan mij zeker verder op weg helpen.

 44. Hallo John,

  Ik heb net je cursus afgerond.
  Ik heb meerdere cursussen gevolgd, maar ben na langere tijd
  zelfstudie eindelijk op het juiste adres beland.
  Inzichtelijk ,duidelijk en gericht advies hoe alle informatie te verwerken.
  Ik wil graag mij aansluiten bij je community Discord.
  Heel hartelijk bedankt en hoop nog veel van je te leren.

  Met vriendelijke groeten

  Martin van Schaik

 45. Na eerst een persoonlijke cursus gedaan te hebben bij John heb ik oog de online cursus besteld.
  John is een goede leermeester en prettig in de omgang dus zeker een aanrader. nu met de online cursus kan je toch op elk moment alles nog even goed terug kijken en opfrissen. echt een aanrader, dus hierdoor geef ik deze cursus 5 sterren.

 46. Zeer duidelijke en uitgebreide cursus, ik ben er zeer tevreden over de behandelende lesstof.

 47. John legt op rustige wijze de basisbeginselen uit van het (day)traden. Hij geeft je de tools die nodig zijn om succesvol te kunnen traden. Fijn ook dat de cursus altijd toegankelijk blijft, zodat je altijd nog eens iets kan terugkijken of een update kan kijken. Kortom, erg tevreden!

 48. Van je technische analyses doorgegaan naar je gratis kennismakingscursus en nu hier geëindigd. Hele uitgebreide, heldere cursus met super veel informatie. Blij dat ik het terug kan kijken, want zelfs ik krijg niet zoveel informatie in ene keer in mijn hoofd. Hoewel ik het idee heb dat ik nog oefening nodig heb gaat het nu al beter met de trades die ik maak. Ik wou dat ik de cursus eerder had gedaan, ik weet nu veel beter waar ik op moet letten. Bedankt!

#Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+152 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 30 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag


Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account


Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.