Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z

Wil je de day trade cursus of één van de andere cursussen doen van de Bitcoin Consultant? Ga dan naar de nieuwe cursussen pagina! cursus.debitcoinconsultant.nl. Deze pagina bestaat alleen nog voor het lezen van de oude reviews.
 • 38 Lessen
 • 4u 29min
 • Incl. Certificaat

Wil je de day trade cursus of één van de andere cursussen doen van de Bitcoin Consultant? Ga dan naar de nieuwe cursussen pagina! cursus.debitcoinconsultant.nl.
Deze pagina bestaat alleen nog voor het lezen van de oude reviews.

Over de instructeur

De Bitcoin Consultant, John van Meer, is al jaren bezig om het grote publiek over cryptocurrency te onderwijzen door middel van webinars en seminars en nu óok een online handel cursus. Geschreven technische analyses vind je hier. Liever kijken naar een dagelijkse video update? Klik dan hier.

Ratings and Reviews

4.9 Gemiddelde beoordeling

51 Beoordelingen

 • 5
  47
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Misschien een beetje rare titel van deze review, vecht en kom boven, maar hier zit een verhaal aan. Als beginnend ‘crypto trader’ zat me echt alles mee, ik verdiende aan bijna elke trade, ik leerde niet van mijn fouten want alles ging goed. Technische analyse leren vond ik onzin, want ik snapte alles toch…Totdat de handel klapte vorig jaar maart, ik deed vervolgens alles fout en verloor mijn winst maar ook mijn inleg. Daar zit je dan knock -out, toen kwam ik op internet John van der meer tegen, alias de De Bitcoin Consultant. Ik ging deze cursus doen en hem volgen met zijn bijna dagelijkse filmpjes op you-tube. Het traden ging ik leren van hem en leuk vinden. Ik begon letterlijk met €100,- inleg en hiermee te traden. Inmiddels mijn oorspronkelijke inleg weer terug verdiend en nog mooier, ik zit in de winst. Dus heb je tijd over om wat moois te leren, doe deze cursus en maak er wat van.

 2. Goed overzicht van essentiele dingen die je moet kennen om goed te traden

 3. Gouden tijden voor de bitcoin en altcoins. Maar er is veel te leren voordat je de gouden bergen ook echt kunt beklimmen. Zonder plan, kennis van technische analyse en goede support wordt het al snel een drama. Uiteraard lees je alleen de succesverhalen. Mocht je toch de stap willen zetten doe dan de cursus van de bitcoinconsultant. In korte sessies leer je belangrijkste aandachtspunten en begrippen die de basis zijn voor je succes. Zonder deze cursus kun je het ook leren, maar dan is de weg langer terwijl je al op korte termijn positieve resultaten kunt boeken. Een goede investering en zeker aan te raden.

 4. Super fijne manier van leren doordat je elke video nog eens op je gemak kunt terugkijken. John legt het allemaal erg goed uit en blijft ook steeds werken aan het verbeteren of vernieuwen van de content.

  Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden die wil gaan handelen in aandelen of crypto en zijn of haar eigen technische analyses wil kunnen maken.

 5. Dag John,

  Dank je wel voor de goede en uitgebreide cursus. Ik had de cursus al een paar maanden eerder gedaan, maar is inderdaad vrij veel stof en heb deze de afgelopen dagen nogmaals doorlopen en wederom het een en ander bijgeleerd
  Kan iedereen adviseren om de cursus nog een keer te doorlopen want je komt toch weer “oh ja” momenten tegen.

  Ik kan de cursus iedereen aanbevelen. Ook al heb je totaal geen kennis, na de cursus kan je beginnen met traden.
  De cursus heb ik er inmiddels al dik en dwars uit.

  Frans Spronk

  Nogmaals dank

 6. Ik heb zojuist je cursus “Handelen in Bitcoin en Cryptocurrencies met behulp van Technische Analyse – van A tot Z” afgerond.
  Bedankt voor de cursus, erg leerzaam!

 7. Zeer goede en uitgebreide cursus, duidelijke uitleg en heel veel leerstof.
  Hier heb ik echt wat aan, Super!

 8. De cursus van John is erg duidelijk en overzichtelijk. Hij geeft een heldere uitleg bij alle onderwerpen en gaat, zoals beloofd, van a tot z. Bedankt John, ik heb er echt iets aan gehad.

 9. John,
  Dank voor de heldere uitleg in de cursus. Ik wist niets van traden voordat ik begon. Ik heb door de cursus een goed idee gekregen wat traden is. Het is een down to earth cursus waar je veel leert en zeker geen gouden bergen belooft. Ik heb met veel plezier de cursus gevolgd en heb zeker een goed idee gekregen waar je rekening mee moet houden voordat gaat handelen. Ik hoop in de toekomst contact te houden met je via de discord groep.
  Nogmaal fijne cursus met veel plezier gevolgd.
  Vriendelijke groet,
  Chris de Boer

 10. Mooie duidelijke cursus waarin veel aspecten worden behandeld voor het traden in verschillende cryptocurrencies!
  Op je eigen tempo leren en terug kijken en tegelijkertijd oefenen op bijvoorbeeld Tradingvieuw!

 11. Hele duidelijke cursus, volgde John al langer via bitcoinmagazine. Ik heb hier heel veel van opgestoken, alles word goed uitgelegd met duidelijke en toepasbare onderwerpen. Geeft je overigens ook meer vertrouwen in hetgeen wat je doet. Ik kan dit bij iedereen die begint met traden aanraden, als al niet voor iemand die er al meer ervaring mee heeft.

  Bijna alle denkbare onderwerpen worden behandeld om je op weg te helpen met traden. De discord groep is overigens erg prettig om je geleerde zaken in praktijk te brengen en te delen, of dit qua visie overeen komt met de traders die net wat meer ervaring hebben dan jij!

  Ik ben heel tevreden!

  Xander

 12. Super bedankt voor alle info en ja nu komt het echte werk, maar door alle info en de overzichtelijke manier waarop het is gebracht heb ik daar alle vertrouwen in. Mijn verwachting is dat ik het cursusgeld de komende tijd snel terugverdiend heb.

#Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 153 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →