Online Cursus Fotobewerking met Photoshop

Martijn van Weeghel · 3 februari 2022
In deze online cursus leer je hoe je foto's bewerkt met Photoshop. Alle tools van dit uitgebreide programma komen aan bod. Je zal merken hoe eenvoudig het is om te photoshoppen, zolang je weet wat er allemaal mogelijk is.
 • 14 Hoofdstukken
 • 122 Lessen
 • 9u 45min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over fotobewerking in Photoshop.
 • De geheimen van Adobe Photoshop kennen.
 • Leer Photoshop kennen en gebruiken.
 • Aan de hand van videolessen en opdrachten.

Leer foto’s bewerken met de Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het bewerken van afbeeldingen, foto’s en ander digitaal beeldmateriaal. Zo kan je bijvoorbeeld jouw foto’s nabewerken om ze nóg mooier te maken of om er kleine foutjes uit te halen. Het wordt veel gebruikt in de grafische sector, binnen de fotografie en in het bedrijfsleven. Daarnaast kan je het ook heel goed gebruiken voor je eigen projecten, zodat je deze nóg beter kan maken.

Wat houdt deze cursus fotobewerking met Photoshop in?

In deze online cursus fotobewerking met Adobe Photoshop leer jij hoe je met Photoshop foto’s en afbeeldingen op alle mogelijke manieren kunt bewerken. Photoshop wekt vaak de indruk dat het een heel complex programma is dat moeilijk is om te gebruiken. Dat valt heel erg mee! In deze cursus leg ik je alle tools uit die je in Photoshop kunt gebruiken en zul je zien dat je na afloop van de cursus zonder problemen aan de slag kan met het bewerken van foto’s.

Benieuwd hoe deze cursus gegeven wordt? Bekijk dan de gratis les bovenaan de pagina of scroll door het cursus overzicht en bekijk een van de gratis lessen. Na aankoop kun je direct van start met de cursus, zodat je het direct in de praktijk kan uitproberen. Is de cursus toch niks voor jou? Geen probleem, binnen 14 dagen kun je de cursus namelijk kosteloos retourneren.

Je krijgt les van Martijn Weeghel, Photoshop Certified Expert en winnaar van de beste opleider 2015 en 2016. Aan de hand van 120 video’s en opdrachten leidt hij je door het programma heen in leuke, creatieve oefeningen die inhaken op zijn dagelijks werk als opleider in de grafische sector.

Heb je nog geen Creative Cloud abonnement of Adobe Photoshop? Bekijk dan hier de website van Adobe!

In deze cursus fotobewerking met Photoshop leer je:

De gehele Photoshop interface kennen en gebruiken;

Werken met Adobe Bridge en met Camera RAW;

Werken met verschillende lagen en maskers in Photoshop;

Hoe je objecten uit hun achtergrond kan isoleren;

Hoe retouching werkt en kan je dus ogen ophelderen en de huid verzachten;

Waar je in het programma bepaalde functies kan terugvinden;

Verschillende filters toe te passen op afbeeldingen;

Hoe je zelf foto’s kan transformeren.

Wat biedt deze complete cursus fotobewerking?

In deze complete cursus fotobewerking met Photoshop leer je hoe je foto’s en afbeeldingen compleet kan veranderen. Deze fotobewerkingsvaardigheden leer je van de beste opleider van het jaar 2015 en 2016: Martijn van Weeghel. Nadat je de cursus hebt gekocht, heb je levenslang en onbeperkt toegang tot de cursus. Je kan dus in principe 24/7 informatie terugvinden in de cursus. Met 9,5 uur aan videomateriaal én oefenbestanden leer je snel en effectief alle ins-en-outs van fotobewerking.

Wie is de doelgroep voor deze online cursus fotobewerking?

Deze cursus is geschikt voor veel verschillende personen. Zo kan je als fotograaf aan de slag met de nabewerking van afbeeldingen, als marketeer aan de slag met het maken van promotiemateriaal en als fan van Adobe aan de slag met beeldbewerking. De toepassingen van het programma zijn dus vrij uitgebreid en dat is de doelgroep dus ook! Mocht je nog niet zeker weten of deze cursus wat voor jou is, bekijk dan eens een van de gratis lessen in het cursusoverzicht.

Disclaimer: Dit artikel bevat een affiliate link. Dat wil zeggen dat als jij je aanmeldt via deze link, Soofos hier een kleine bijdrage voor ontvangt.

Cursus inhoud

Vouw uit
1 of 2

Over de instructeur

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Reviews

4.6 Gemiddelde beoordeling

18 Beoordelingen

 • 5
  11
 • 4
  6
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Heel heldere cursus die precies de zaken behandelt die je het meest gebruikt met Photoshop.

 2. Deze cursus fotobewerking was super duidelijk. Martijn legt alles heel helder uit en je kunt alles stap voor stap volgen dankzij de filmpjes. Ik vond het ook heel fijn dat ik de cursus kon doen wanneer het mij uitkomt en dat ik onbeperkt toegang tot de lessen blijf houden. Zo kan ik dus altijd weer even iets terugzoeken. Echte aanrader dus!

 3. Leuke en duidelijke cursus, wel jammer dat de oefenbestanden veelal niet aanwezig waren.

 4. Na reeds een cursus photoshop van Rino de Boer te hebben gevolgd kwam ik deze cursus van Martijn van Weeghel tegen. Het blijkt een mooie aanvulling te zijn, tevens een stukje herhaling en ook zeker nieuwe dingen die ik nog niet geleerd had.
  Al met al een leuke fijne cursus en ik ga er zeker verder mee door veel te oefenen.

 5. Een super duidelijke cursus, wat heb ik veel geleerd van deze cursus.
  Dank je Martijn.
  Groetjes Miriam.

 6. Weer een goede cursus van Martijn over Photoshop. Top! Ik heb deze cursus gevolgd om te blijven oefenen met Photoshop. Deze cursus is echter een oudere versie van, en bevat minder informatie dan de Online Cursus Photoshop CS5 / CS6 / CC, ook van Martijn, waar de Engelse versie van Photoshop wordt behandeld. Advies is dan om de Online Cursus Photoshop CS5 / CS6 / CC te volgen. Wil je een cursus met de Nederlandse versie van Photoshop volgen, dan adviseer ik de Online Cursus Photoshop 2018 van Martijn, helaas niet zo compleet als Online Cursus Photoshop CS5 / CS6 / CC.

 7. heel fijne cursus met veel lesstof en duidelijk uitgelegd. hoop van geleerd

45Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.