De cursus in het kort:

Alles over jouw eigen toekomst.
Aan de hand van duidelijke videolessen.

Wat houdt de cursus Creëer je Eigen Toekomst in?

Deze cursus gaat over de onderdelen die noodzakelijk zijn om te creëren. Allereerst een uitleg over mediteren en aarden; oefeningen die belangrijk zijn om te creëren. Daarna neem ik je stap voor stap mee om jouw toekomst/dromen zorgvuldig te creëren en dit vanuit jouw hart te vragen. Als je het hebt gevraagd ga ik je leren om het los te laten, vertrouwen en geloof op te bouwen. Zodat het universum het naar jou toe kan laten komen en jij het kan ontvangen. Je leert hoe je jouw vibe verhoogt en hoe jij geïnspireerde actie gebruikt om jouw leven positief te veranderen.

 

Wat leer jij in deze cursus?

In mijn online cursus neem ik je stap voor stap mee. Je leert hoe je tot rust komt, je leert hoe jij in de positieve flow van het leven kunt stappen, hoe je daadwerkelijk vraagt, hoe je jouw geloof kunt aansterken en hoe jij jouw creaties ontvangt. Daarnaast leer je aan de hand van ervaringen uit mijn leven hoe jij dit kunt toepassen in jouw leven.

 

Welke resultaten kan je verwachten na deze cursus?

Jij gaat persoonlijk groeien en de creaties zullen al uit komen voordat je klaar bent. Je hebt nu alle kennis om te gaan beginnen met creëren. Je voelt je dichter bij jezelf en word nu meer bewust van het en jouw leven. Jij staat nu open om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Jij staat open voor mooie gebeurtenissen in jouw leven. Je begrijpt nu waarom sommige mensen alles hebben wat ze kunnen wensen. Jij staat nu aan het begin om iemand te zijn vol geluk, liefde en vrijheid.

 

Ben je al enthousiast geworden? Volg de cursus en begrijp waarom iedereen zo enthousiast is!

 

Vind je na aankoop de online cursus Creëer je Eigen Toekomst toch niks? Geen probleem, binnen 14 dagen mag je de cursus kosteloos annuleren!

Over de Instructeur

Profielfoto

Maurice Kok

Maurice is van jongs af aan al bezig met persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft zelf lang gezocht naar zijn ware identiteit. Na veel mensen te spreken en veel te leren van boeken en het internet kwam Maurice steeds dichter bij zichzelf. Zijn interesse gaat nu voornamelijk uit naar het "creëren". Om meer mensen te inspireren en te activeren heeft Maurice verschillende online trainingen gemaakt die jou helpen om positief in het leven te staan en jou in staat stellen jouw eigen toekomst te creëren.

Bekijk meer cursussen van Maurice Kok →

Cursusoverzicht

Creëer je eigen toekomst
IntroductiePROEFLES 00:04:00
Les 1 – Wet van aantrekking 00:03:00
Les 2 – Meditatie 00:08:00
Les 3 – Aarden 00:10:00
Les 4 – Dankbaar 00:05:00
Les 5 – Duidelijkheid 00:04:00
Les 6 – Vragen door middel van het opschrijven 00:06:00
Les 7 – Moodboard 00:05:00
Les 8 – Voelen 00:08:00
Les 9 – Los laten 00:05:00
Les 10 – Vertrouwen en geloof 00:07:00
Les 11 – Ontvangen 00:06:00
Les 12 – Geïnspireerde actie 00:07:00
Les 13 – Verhogen van vibe 00:09:00
Nawoord 00:02:00

Reviews

0

0
beoordelingen
  • 5 Sterren0
  • 4 Sterren0
  • 3 Sterren0
  • 2 Sterren0
  • 1 Sterren0

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze cursus. Wees de eerste die er een schrijft!

Gemaakt met in NL © 2021 - Soofos B.V.