Word expert in Adobe Photoshop

In dit traject leer je afbeeldingen professioneel en tot in de perfectie bewerken met Photoshop en krijg je alle krachtige gereedschappen van het fotobewerkingsprogramma van Adobe goed onder de knie.

Volledig traject €995, of volg gratis met STAP budget

In het tweede onderdeel gaan we werken met Camera RAW
In dit traject leer je hoe je jouw foto's het beste kunt bewerken met Adobe Photoshop
In dit traject leer je alles over Adobe Photoshop

Dit ga je leren 👨‍🎓

Eerst beginnen we met de basis van Adobe Photoshop. Hoe stel je je werkruimte in en welke tools zijn er? Al snel gaan we door naar geavanceerdere onderwerpen zoals camera RAW fotobewerkingen en het maken van cinemagraphs (GIF’jes) met Photoshop. Tijdens het traject ga je zelf aan de slag met het bewerken van foto’s in de diverse praktische opdrachten.

Zo zit het traject in elkaar

Profielfoto Belinda Kampf, online instructeur op Soofos voor cursussen over grafische vormgeving
Video afspelen over Profielfoto Belinda Kampf, online instructeur op Soofos voor cursussen over grafische vormgeving

Krijg les van Belinda

Mijn naam is Belinda Kampf. Ik ben al jaren actief in de grafische sector en weet alles van de programma’s waarmee jij grafisch kunt ontwerpen.

Na lang zelf actief te zijn geweest als grafisch ontwerper geef ik nu voornamelijk les over alles wat met design te maken heeft. Ik heb veel ‘offline les’ gegeven en heb nu de belangrijkste kennis gebundeld in online cursussen. Met deze kennis kun je zelf snel aan de slag. Met behulp van video’s en oefenbestanden kun je op je eigen tempo leren door te doen.

Ik hoop ook jou enthousiast te krijgen en help je met veel plezier op weg in de grafische sector.

Dit kun je na afloop van het traject 💪

Zo werkt het registreren met STAP 🚀

Vanaf 2022 maakt de Nederlandse overheid het STAP budget beschikbaar. Hiermee heb jij een budget van €1000,- beschikbaar om nieuwe skills te leren. Lees hier meer over STAP & Soofos.

Stap 1 Registreren
Registreer je voor het traject door het formulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging.
Stap 2 Bevestig jouw aanmelding
Wij zetten de aanvraag binnen 2 werkdagen door. Bevestig jouw aanvraag bij het UWV.
Stap 3 Begin met leren
Jij kunt je nu focussen op het volgen van het traject. Het UWV handelt de betaling af en jij kunt snel beginnen.
Stap 4 Behaal jouw certificaat
Zodra je het traject afrondt ontvang je het certificaat - en belangrijker, jij weet nu meer van Adobe Photoshop!

Dit zijn alle onderdelen

Leer slim werken met lagen in adobe photoshop in dit stap traject op soofos

Werken met lagen in Photoshop

Een van de basisprincipes van Photoshop ligt in het gebruik van lagen in afbeeldingen. We gaan hier in dit onderdeel uitgebreid op in. Je leert werken met lagen en laagmaskers en hoe je hier slim mee om kunt gaan.

Leer gedetailleerde selecties maken met Photoshop in dit online leertraject op soofos dat je met je stap budget kunt volgen

Gedetailleerde selecties maken

Door selecties te maken in afbeeldingen kun je effecten toepassen op verschillende onderdelen van een afbeelding. Verschillende selectiegereedschappen komen aan bod, zodat je hier goed mee kunt werken.

In dit onderdeel leer je alles over de verschillende transformaties in Photoshop

Transformaties toepassen

Een afbeelding transformeren als een professional. In dit onderdeel gaan we dieper in op de verschillende transformaties en hoe je deze kunt toepassen.

Aan de hand van voorbeelden leer je hoe je afbeeldingen kunt retoucheren of repareren met Adobe Photoshop

Retoucheren en reparatie

Aan de hand van voorbeelden gaan we afbeeldingen retoucheren. Ook gaan we bijvoorbeeld witte tanden maken en dit echt in de praktijk inzetten. 

In dit onderdeel van het photoshop traject op soofos leer je werken met lagen

Werken met Vectorvormen

Ook vectorvormen kun je in Photoshop gebruiken. We gaan in op het manipuleren en wijzigen er van, evenals het toepassen van laagmaskers op vectorvormen.

In dit onderdeel van het Photoshop traject leer je jouw creaties goed voorbereiden voor publicatie

Exporteren en publicatie

Jouw creaties moet je voorbereiden om te publiceren. In dit onderdeel gaan we in op het exporteren en publiceren van jouw afbeeldingen. Hoe doe je dit efficiënt en waar moet je op letten?

In het tweede onderdeel gaan we werken met Camera RAW

Camera Raw

Werken met Camera Raw geeft jou meer flexibiliteit en mogelijkheden als je gaat werken met foto’s. In dit onderdeel gaan we hier dieper op in.

Vervolgens kijken we naar hoe je GIFjes kunt maken met Photoshop

Cinemagraphs (GIF) maken

Met Photoshop kun je veel meer dan afbeeldingen maken en bewerken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om Cinemagraphs (GIF’jes) te maken. We zullen hier verder op in gaan, zodat je ook hier mee kunt werken.

Tijdens de webinars kun je meekijken met een professional of vragen stellen

Bonus: Webinars

Regelmatig worden er live sessies gegeven over dit onderwerp door professionals in hun vakgebied. Hier kun je eventueel vragen stellen of wordt een bepaald onderwerp besproken.

Volledig traject €995, of volg gratis met STAP budget

Dit maakt leren bij ons zo uniek

Krijg les van echte experts

Geen presentatoren die een stuk tekst voordragen, maar echte specialisten uit de praktijk die zelf het cursusmateriaal hebben ontwikkeld.

Waar en wanneer je wil

Geen saaie boeken of seminars, jij gaat aan de slag met praktische video’s! Waar je dit doet, is aan jou. Thuis, in de trein, of in de hangmat – jij bepaalt! 

Cursisten zijn gek op ons

Al meer dan 50,000 cursisten gingen je voor, en zij beoordelen ons gemiddeld met een 9.1. Lees hier hun ervaringen.

Veelgestelde vragen

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid die je kan inzetten om cursussen en trainingen te volgen. Het is maximaal €1000 per persoon per jaar. Meer informatie hier over vind je op: stap-budget.nl.

Het is de bedoeling dat je binnen 6 maanden het traject afrondt. Na afronding houd je toegang tot bijbehorende cursussen, als naslagwerk.

Je hebt 6 maanden toegang tot het traject, wat ruim voldoende is om het succesvol te kunnen afronden. Na deze 6 maanden houd je nog wel toegang tot de studie materialen maar verlies je toegang tot de traject groep en live sessies.

De videoduur van de cursus (excl. live sessies) is 9 uur, je hoeft niet alle video’s te bekijken om de eindopdracht te kunnen maken.

De doorlooptijd van het traject hangt van jouw eigen leersnelheid, inzet en beschikbaarheid af.

Afhankelijk van je eigen tempo en ervaring, moet je rekenen op ongeveer 2 – 4 uur per week. Daarnaast heb je nog tijd nodig voor de eindopdracht of -toets.

Niet elke cursus is een verplicht onderdeel van het traject. Een aantal is verdiepend en gaat in op geavanceerde stukken. Deze mag je uiteraard volgen om jezelf nóg beter voor te bereiden. 

De overheid betaalt namens jou. Jij hoeft dus niets meer te betalen. De voorwaarde hierbij is wel dat je het traject volledig doorloopt en het certificaat van deelname behaalt.

De trajecten zijn specifiek afgestemd op elkaar, met een groter doel voor ogen. Een traject is een collectie van cursussen, aangevuld met overkoepelende informatie. Om bijvoorbeeld een online marketeer te worden heb je niet genoeg aan alleen een cursus over SEO. In de trajecten hebben we belangrijke elementen gebundeld en extra’s toegevoegd. 

Wij zullen je aanvraag doorgeven bij het UWV. Jij kunt deze vervolgens bevestigen met jouw DigiD. 

Je kunt eventueel ook zelf direct naar het UWV gaan en daar de aanvraag voortzetten met de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. 

Zodra het UWV de aanvraag goedkeurt, ontvang je van ons de volgende uitleg en krijg je toegang om te starten met jouw traject. Houd er rekening mee dat dit ongeveer 30 dagen duurt. 

Niet alle cursussen op Soofos zijn geschikt voor het STAP budget. Ook is het belangrijk om te weten dat je maar 1x per jaar het budget kunt gebruiken. 

De Soofos Trajecten vallen allemaal onder het STAP budget. Je maakt met de trajecten optimaal gebruik van jouw beschikbare budget en krijgt toegang tot meerdere trainingen als onderdeel van het traject. 

Er is ook een aantal losse cursussen te volgen met het STAP budget. Indien dit mogelijk is, staat dit vermeld op de cursuspagina zelf. 

Wil jij gratis meedoen aan het Professioneel Photoshoppen traject en dit leren:

€995, of gratis met STAP budget

Meer weten over het traject?
Vraag de brochure aan 📘

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.