Word interieur designer

In dit traject leer jij de basistechnieken van het tekenen in 2D en 3D zodat je jouw ideeën kunt omzetten in de prachtigste interieurontwerpen.

Volledig traject €995, of volg gratis met STAP budget

In dit traject leer je werken met het programma Vectorworks
In dit onderdeel leer je hoe je verdiepingen bouwt met vectorworks
In dit traject ga je leren hoe je jouw ontwerpen fotorealistisch maakt

Dit ga je leren 👨‍🎓

Eerst beginnen we met de basis van Vectorworks. Hoe stel je je werkruimte in en welke tools zijn er? Al snel gaan we door naar geavanceerdere onderwerpen zoals renderen en het bouwen van verdiepingen. Ook ga je praktisch aan de slag met het ontwerpen van een ruimte en het presenteren hiervan.

Zo zit het traject in elkaar

Nadia leert je in dit traject alles over interieurdesign

Krijg les van Nadia

Nadia is al jaren werkzaam in de creatieve sector. Haar passie ligt bij interieurontwerp en grafische vormgeving. Van haar passie heeft zij haar beroep gemaakt als interieurontwerper.

Zij gebruikt in haar vakgebied diverse grafische software pakketen en ze heeft zich gespecialiseerd in het programma Vectorworks. Hierin werkt ze al haar ideeën uit in 2D en 3D. Van technische tekeningen tot fotorealistische 2D- en 3D-visuals en 3D-animaties, Nadia weet alles uit het programma Vectorworks te halen.

De kennis van haar jarenlange ervaring als interieurontwerper en als docent in het middelbaar beroepsonderwijs heeft zij gebundeld in dit traject.

Dit kun je na afloop van het traject 💪

Zo werkt het registreren met STAP 🚀

Vanaf 2022 maakt de Nederlandse overheid het STAP budget beschikbaar. Hiermee heb jij een budget van €1000,- beschikbaar om nieuwe skills te leren. Lees hier meer over STAP & Soofos.

Stap 1 Registreren
Registreer je voor het traject door het formulier in te vullen. Vervolgens ontvang je een bevestiging.
Stap 2 Bevestig jouw aanmelding
Wij zetten de aanvraag binnen 2 werkdagen door. Bevestig jouw aanvraag bij het UWV.
Stap 3 Begin met leren
Jij kunt je nu focussen op het volgen van het traject. Het UWV handelt de betaling af en jij kunt snel beginnen.
Stap 4 Behaal jouw certificaat
Zodra je het traject afrondt ontvang je het certificaat - en belangrijker, jij weet nu meer over interieur ontwerp!

Dit zijn alle onderdelen

We beginnen bij de basis van vectorworks

De basis van Vectorworks

In dit onderdeel ga je de basis goed neerzetten. Je leert werken met het programma Vectorworks en de basis van 2D en 3D tekenen.

Vervolgens gaan we de gevorderde functies van vectorworks bekijken

Meer over Vectorworks

In dit onderdeel ga je bezig met de gevorderde functies van Vectorworks. Ook leer je hoe je snel en efficiënt met het programma kunt werken.

In het derde onderdeel van dit traject leer je alles over renderen met het programma vectorworks

Renderen

Je gaat leren hoe je jouw ontwerpen kunt renderen. Met deze technieken zorg je voor een professionele presentatie waarmee je jouw klant overtuigt. 

In dit onderdeel leer je hoe je verdiepingen bouwt met vectorworks

Verdiepingen bouwen

Leer georganiseerd werken met ontwerplagen en verdiepingen in Vectorworks, zodat je grotere gebouwen kunt ontwerpen, inrichten en presenteren.

In dit onderdeel leer je je ontwerp presenteren aan je klant via 3d animaties

3D animaties

Leer hoe je jouw ontwerp kunt presenteren aan je klant. Met een 3D animatie neem je de opdrachtgever mee, terwijl je door de ruimte loopt. In dit onderdeel leer je verschillende technieken voor het maken van animaties, zodat jouw ontwerp tot leven komt!

Stel al je vragen live tijdens de webinar of kijk mee over de schouder van een interieur ontwerp professional

Bonus: Webinars

Volg de webinars samen met andere cursisten. Stel al je vragen live, of kijk mee over de schouder van een professional.

Volledig traject €995, of volg gratis met STAP budget

Dit maakt leren bij ons zo uniek

Krijg les van echte experts

Geen presentatoren die een stuk tekst voordragen, maar echte specialisten uit de praktijk die zelf het cursusmateriaal hebben ontwikkeld.

Waar en wanneer je wil

Geen saaie boeken of seminars, jij gaat aan de slag met praktische video’s! Waar je dit doet, is aan jou. Thuis, in de trein, of in de hangmat – jij bepaalt! 

Cursisten zijn gek op ons

Al meer dan 50,000 cursisten gingen je voor, en zij beoordelen ons gemiddeld met een 9.1. Lees hier hun ervaringen.

Veelgestelde vragen

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid die je kan inzetten om cursussen en trainingen te volgen. Het is maximaal €1000 per persoon per jaar. Meer informatie hier over vind je op: stap-budget.nl.

Het is de bedoeling dat je binnen 6 maanden het traject afrondt. Na afronding houd je toegang tot bijbehorende cursussen, als naslagwerk.

Je hebt 6 maanden toegang tot het traject, wat ruim voldoende is om het succesvol te kunnen afronden. Na deze 6 maanden houd je nog wel toegang tot de studie materialen maar verlies je toegang tot de traject groep en live sessies.

De videoduur van de cursus (excl. live sessies) is 9 uur, je hoeft niet alle video’s te bekijken om de eindopdracht te kunnen maken.

De doorlooptijd van het traject hangt van jouw eigen leersnelheid, inzet en beschikbaarheid af.

Afhankelijk van je eigen tempo en ervaring, moet je rekenen op ongeveer 2 – 4 uur per week. Daarnaast heb je nog tijd nodig voor de eindopdracht of -toets.

Niet elke cursus is een verplicht onderdeel van het traject. Een aantal is verdiepend en gaat in op geavanceerde stukken. Deze mag je uiteraard volgen om jezelf nóg beter voor te bereiden. 

De overheid betaalt namens jou. Jij hoeft dus niets meer te betalen. De voorwaarde hierbij is wel dat je het traject volledig doorloopt en het certificaat van deelname behaalt.

De trajecten zijn specifiek afgestemd op elkaar, met een groter doel voor ogen. Een traject is een collectie van cursussen, aangevuld met overkoepelende informatie. Om bijvoorbeeld een online marketeer te worden heb je niet genoeg aan alleen een cursus over SEO. In de trajecten hebben we belangrijke elementen gebundeld en extra’s toegevoegd. 

Wij zullen je aanvraag doorgeven bij het UWV. Jij kunt deze vervolgens bevestigen met jouw DigiD. 

Je kunt eventueel ook zelf direct naar het UWV gaan en daar de aanvraag voortzetten met de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen. 

Zodra het UWV de aanvraag goedkeurt, ontvang je van ons de volgende uitleg en krijg je toegang om te starten met jouw traject. Houd er rekening mee dat dit ongeveer 30 dagen duurt. 

Niet alle cursussen op Soofos zijn geschikt voor het STAP budget. Ook is het belangrijk om te weten dat je maar 1x per jaar het budget kunt gebruiken. 

De Soofos Trajecten vallen allemaal onder het STAP budget. Je maakt met de trajecten optimaal gebruik van jouw beschikbare budget en krijgt toegang tot meerdere trainingen als onderdeel van het traject. 

Er is ook een aantal losse cursussen te volgen met het STAP budget. Indien dit mogelijk is, staat dit vermeld op de cursuspagina zelf. 

Wil jij gratis meedoen aan het interieur design traject en dit leren:

€995, of gratis met STAP budget

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.