Cursussen Over De Wia-Beoordeling

Leer alles over de Wia keuring en aanvragen. Vergroot je kans op een positieve beoordeling en ontdek hoe je aan de Wia criteria kunt voldoen.

  • de WIA beoordeling (het SV College)

    125
    5
    30

    In de cursus DE WIA BEOORDELING wordt uitgelegd wanneer een WIA uitkering aan de orde is, hoe de WIA beoordeling tot stand komt, welke verschillende uitkeringen er zijn, wat de voorwaarden zijn en wat de consequenties zijn bij wijziging in inkomsten uit arbeid en/of beperkingen. Deze cursus is voor arbeidsdeskundigen door de NVVA geaccrediteerd met 5 PE punten.

Wia Beoordeling - Leer alles over de beoordelingsprocedure

Wil je meer weten over de Wia beoordeling en de bijbehorende procedure? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze online cursussen bieden jou de mogelijkheid om alles te leren over de Wia beoordeling, in een vriendelijke en begrijpelijke manier.

Wat houdt de Wia beoordeling in?

De Wia beoordeling is een belangrijk onderdeel van het aanvragen van een Wia uitkering. Bij deze beoordeling wordt er gekeken naar de mate van arbeidsongeschiktheid en of je voldoet aan de Wia criteria. Het is dus van groot belang om goed voorbereid te zijn op de Wia keuring en de beoordelingsprocedure.

Leer alles over de Wia beoordeling bij Soofos

Bij Soofos bieden wij verschillende cursussen aan die jou helpen om alles te leren over de Wia beoordeling. Onze cursussen zijn opgesteld in een vriendelijke en begrijpelijke toon, zodat je de informatie gemakkelijk kunt opnemen. Daarnaast maken we gebruik van koppelwoorden en actieve woordvormen om de tekst nog toegankelijker te maken.

Of je nu wilt weten hoe je een Wia aanvraag moet indienen, welke criteria er gelden voor een Wia uitkering, of hoe je je het beste kunt voorbereiden op de Wia keuring, onze cursussen bieden jou de benodigde kennis en vaardigheden. Met onze online cursussen kun je op je eigen tempo leren en heb je altijd toegang tot de lesmaterialen.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een cursus over de Wia beoordeling op Soofos! En het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Dus waar wacht je nog op? Meld je aan en vergroot je kennis over de Wia beoordeling!

Deze instructeurs geven les over Wia Beoordeling

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.