Profielfoto van

Vastgoed Verhuur Cursus

Verhuren van woningen

Instructeur

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Vastgoed

Vastgoed is mijn passie

Na de HEAO in Haarlem en het behalen van mijn MBA aan The University of Phoenix richtte ik 2 dienstverlenende bedrijven succesvol op. Omdat je als ondernemer zelf verantwoordelijk bent voor je pensioen besloot ik op relatief jonge leeftijd al dat ik in vastgoed zou gaan investeren voor 'later'. Dat verdienmodel achter het verhuren van woningen vond ik steeds fascinerender naar mate ik meer ervaring op deed. Vastgoed werd een steeds groter onderdeel van mijn ondernemingen. Ik wilde er alles van weten en hoe meer ik leerde, hoe groter de behoefte werd om nog meer te leren.

In 2016 richtte ik een verhuurmakelaarskantoor en vastgoedmanagement bedrijf op in Breda en in Den Bosch. Vanuit die hoedanigheid adviseerde ik honderden mensen bij diverse vastgoedtransacties. Om steeds het beste advies te kunnen geven volg ik zelf nog jaarlijks cursussen, waaronder de belangrijke huurrechtcursussen van vastgoedadvocatenkantoor Hielkema & co in Amsterdam.

Ik heb geïnvesteerd in te verhuren vastgoed voor, tijdens en na de financiële crisis en in de Corona crisis. Elke markt kent voor- en nadelen voor goed geïnformeerde verhuurder. Andere geïnteresseerden informeer ik graag via online cursussen en via de bijeenkomsten waar ik speek, zoals de informatieavonden van Interhouse Nederland.

Vastgoed geeft les over deze onderwerpen

Ondernemen Vastgoed Zakelijk

Cursussen

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.