Gratis cursus verleiding weerstaan in voeding

Er mogen wel wat kilo's af en je wil "gezonder eten". Top. Maar hoe weersta je de verleiding om steeds weer te grijpen naar ongezonde tussendoortjes? Om je te houden aan je voedingsschema en voedingsplannen? In deze gratis mini-cursus bied ik je de module "hoe zorg je ervoor dat je je houdt aan je voedingsplan" aan uit mijn cursus "Word je eigen voedingscoach!". Deze module wijdt zich geheel aan het psychologische en mentale aspect van weerstand bieden aan verleiding en het versterken van je wilskracht. Met praktische tips en handvatten die je in het dagelijkse leven kunt gebruiken.
 • 6 Lessen
 • 34min
 • Incl. Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Je aan je voedingsschema houden
 • Minder snel slechte dingen eten
 • Meer inzicht in hoe je brein en je lichaam werkt
 • Meer controle over wat je eet

Misschien heb je zelf een plan opgesteld of in ieder geval een idee van hoe je een effectiever voedingspatroon kunt uitrollen. Of misschien heb je een app gebruikt of gebruik je een online plan of schema of is er zelfs 1 voor je gemaakt door een coach. Dan komt het goed denk je dan. Maar om je aan zo’n schema te houden is nog niet zo simpel. Slechte gewoontes uit het systeem halen en weerstand bieden aan verleidingen is niet eenvoudig…

Daarom heb ik er in mijn cursus “Word je eigen voedingscoach” een complete module aan dit onderwerp gewijd. Nadat je deze gratis cursus hebt voltooid heb je meer inzicht in hoe je brein werkt, hoe je lichaam daar op reageert en hoe je dat effectief en met praktische methoden kunt managen.

Waarom deze gratis mini-cursus?

Als fulltime fitness coach en personal trainer zie ik dat voeding het moeilijkste onderdeel is van gezond en gelukkig zijn. Er is online zó veel tegenstrijdige informatie te vinden en heel veel mensen en organisaties verzinnen van alles om geld aan je te verdienen. Kijk naar een aflevering van de tv series Keuringsdienst van Waarde of Broodje Gezond en je ziet al snel hoeveel onzin er wordt verspreid én verkocht als het gaat om voeding. Hoog tijd dus om voeding in te gaan zetten om te bereiken wat jíj wilt!

Word je eigen voedingscoach en leer:

 • De waarheid over voeding
 • De juiste keuzes maken op het gebied van voeding
 • Gedrag > cijfertjes

Mijn jarenlange kennis en ervaring, waarin ik heb samengewerkt met andere coaches, personal trainers, voedingsspecialisten en organisaties die als doel hebben om mensen gezond en gelukkig te maken, zet ik in om van jou je eigen voedingscoach te maken. Duidelijke taal, zonder poespas!

Ben je klaar om eindelijk de baas te worden over wat je eet en hoe je je voelt?

Laten we beginnen!

 

Over de instructeur

Aloha, ik ben Renato van Bloemenhuis, 49 jaar en trotse Brabander. In mijn dagelijks leven werk ik als fulltime coach, personal trainer, content creator  en ondernemer. Het helpen van mensen om zichzelf te kunnen helpen is al jaren mijn passie en mijn missie. Via mijn werk in de gym, succesvolle Youtube kanalen (5+ miljoen views) en online coaching heb ik al duizenden mensen mogen helpen. Hier op Soofos deel ik mijn kennis en ervaring in scherp geprijsde, beknopte, praktijk gerichte cursussen zonder poespas. Meer weten? Check mijn Facebook pagina.

Ratings and Reviews

3.8 Gemiddelde beoordeling

8 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  3
 • 1
  0
 1. Ik vond het eerlijk gezegd een beetje saai. Het is mijn niet duidelijk waarom de hele cursus in een rommelige keuken werd opgenomen, waarom er maar één camerastandpunt is gebruikt en waarom er niet meer met schema’s en steekwoorden is gewerkt. Dit hele verhaal had ook op schrift kunnen staan. Deze cursusvorm voegt eigenlijk niets toe.

 2. Prima, duidelijke cursus. Het klinkt voor mij nu alleen nog iets teveel als een systeem en wat minder als een proces. Waarbij Zelfliefde een hele belangrijke rol speelt. Processen gaan met vallen en opstaan. Je bent aan het leren. Het hoeft niet in een keer goed te gaan. Wees mild voor jezelf. Gaat het een dag minder, het is oké, morgen proberen we het weer opnieuw. Blijven proberen en doen.

  🙏

 3. Duidelijk en interessant. Voor mij is het zinvol geweest. Dank je wel!

 4. Als gewichtsconsulente voor het gezin ben ik continue op zoek naar tips. Een aantal ideeën personificatie en verleiding doorstaan. Plus ipv voeding gaan bewegen.
  Bedankt voor jou tips
  Groet Annet

 5. Ik heb deze cursus gevolgd uit nieuwsgierigheid en omdat het gratis was, maar niet omdat ik het per se nodig had.
  Ik ben iemand die verleidingen makkelijk kan weerstaan. Mijns inziens is de eerste en tevens de beste stap: koop het niet! Want: wat je niet in huis hebt, kun je ook niet opeten. Zo simpel is het!
  Wil dat zeggen dat ik nooit snoep? Nee, zeker niet. Echter, ik ben iemand die van mening is dat je niet over je gewicht of lichaam moet klagen, als je jezelf volpropt met ongezonde dingen. Dus dit houd ik ook altijd in mijn achterhoofd.

  Maar om even terug te komen op de cursus: ik heb er weinig aan gehad, maar wellicht heeft een ander er wel baat bij.

Gratis Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 97 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →