Vastgoed verhuur cursus

In deze online cursus leer je alles wat moet weten om woningen succesvol te kunnen verhuren. De cursus is voor mensen die beginnen met verhuren van woningen, maar ook voor mensen die al verhuren en die dit slimmer en rendabeler willen doen.

Disclaimer: LET OP, regelgeving verandert op detailniveau voortdurend. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige details sneller wijzigen dan wij kunnen aanpassen op de website.

 • 10 Hoofdstukken
 • 34 Lessen
 • 3u 21min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Hoe vind je een pand en hoe maak je die klaar voor verhuur?
 • Kopen met of zonder financiering?
 • Prijs, contract, puntentelling, en beheer
 • De belasting; fiscale aandachtspunten

Wil jij weten wat er allemaal bij komt kijken als je een woning wilt gaan verhuren? Schrijf je dan nu in voor deze online cursus en voorkom dure beginnersfouten. 

Voor wie is deze vastgoed verhuur cursus?

De cursus is voor iedereen die voor het eerst een woning gaat verhuren, maar ook voor mensen die dit al een tijdje doen en slimmer en rendabeler willen gaan verhuren. Na het volgen van deze cursus weet je genoeg om alle beginnersfouten te voorkomen. Je leert beslissingen te nemen gebaseerd op juridische, financiële en strategische gronden. Maar belangrijker nog, je weet straks precies welke  vragen je aan welke experts moet stellen.

Er zijn helaas veel vastgoed platformen en cursussen die gebaseerd zijn op mooie verhalen en niet op realiteit en kennis van ervaren experts. Om die reden verzamelde ik 8 echte experts die allemaal een hoogwaardige staat van dienst hebben en die zich allemaal hard maken voor een veilige en kwalitatief goede verhuurmarkt. Deze experts komen allemaal aan bod in de cursus.

Om te zorgen dat jij een nog slimmere verhuurder wordt, laten we in deze e-learning 8 gerenommeerde experts aan het woord met ieder hun eigen specialisme. Alle experts, zijn partners of eigenaren van (grote) bekende advieskantoren.

Zelf was ik op oprichter en eigenaar van een verhuurmakelaarskantoor in Breda en Den Bosch. Vanuit die hoedanigheid heb ik honderden mensen geadviseerd bij tal van vastgoedtransacties. Ik was actief als belegger voor, tijdens, en na de financiële crisis, waardoor ik alle facetten van de markt ook zelf heb meegemaakt.

 

Cursus inhoud

Vouw uit
Hoofdstuk Inhoud
0% Voltooid 0/1 Steps

Over de instructeur

Vastgoed is mijn passie

Na de HEAO in Haarlem en het behalen van mijn MBA aan The University of Phoenix richtte ik 2 dienstverlenende bedrijven succesvol op. Omdat je als ondernemer zelf verantwoordelijk bent voor je pensioen besloot ik op relatief jonge leeftijd al dat ik in vastgoed zou gaan investeren voor 'later'. Dat verdienmodel achter het verhuren van woningen vond ik steeds fascinerender naar mate ik meer ervaring op deed. Vastgoed werd een steeds groter onderdeel van mijn ondernemingen. Ik wilde er alles van weten en hoe meer ik leerde, hoe groter de behoefte werd om nog meer te leren.

In 2016 richtte ik een verhuurmakelaarskantoor en vastgoedmanagement bedrijf op in Breda en in Den Bosch. Vanuit die hoedanigheid adviseerde ik honderden mensen bij diverse vastgoedtransacties. Om steeds het beste advies te kunnen geven volg ik zelf nog jaarlijks cursussen, waaronder de belangrijke huurrechtcursussen van vastgoedadvocatenkantoor Hielkema & co in Amsterdam.

Ik heb geïnvesteerd in te verhuren vastgoed voor, tijdens en na de financiële crisis en in de Corona crisis. Elke markt kent voor- en nadelen voor goed geïnformeerde verhuurder. Andere geïnteresseerden informeer ik graag via online cursussen en via de bijeenkomsten waar ik speek, zoals de informatieavonden van Interhouse Nederland.

Reviews

5 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  5
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Eindelijk helderheid. Ik heb deze cursus met veel interesse gevolgd. Duidelijk en overzichtelijk. Bedankt.

 2. Een absolute aanrader! Je komt op internet vele vastgoed verhuur / beleggingscursussen tegen die als sprookje gepresenteerd worden en snel verkopen. Echter is de cursus van Michiel eerlijk, duidelijk en geen wassen neus. Ik heb meerdere vastgoed cursussen gevolgd die qua inhoud overeenstemmingen hebben, maar waar echter alleen het ”perfecte plaatje” wordt geschetst. Vastgoed is en blijft iets waar je de juiste handgrepen voor moet hebben om aan te beginnen in mijn ogen, met een serieuze en eerlijke blik. Deze cursus bied de handgrepen die je nodig hebt en legt je op een duidelijke manier de do’s and dont’s uit.
  De experts die in de cursus aan bod komen zijn een absolute meerwaarde en leerzaam.

 3. Deze cursus heeft mij door de heldere uitleg, voorbeelden uit de praktijk van experts en direct toepasbare stappen het vertrouwen gegeven voor mijn eerste schreden op het gebied van vastgoedverhuur. Overweeg jij ook te beginnen met het inversteren in vastgoed voor verhuur of ben je net begonnen en ben je opzoek naar direct te gebruiken kennis over de Nederlandse markt? Via deze cursus leer je in korte tijd heel veel en weet je zo de meest voorkomende valkuilen te omzeilen en direct (meer) waarde uit jouw vastgoed te halen.

 4. Ik vond het allemaal erg leerzaam en ook zeer duidelijk
  ben erg blij met de cursus

  1. Heldere uitleg over investeren in vastgoed en het verhuren. Zinvolle cursus! Michiel zijn uitleg is duidelijk en eerlijk. Na elk hoofdstuk volgt er feedback van een andere expert.

49Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 41 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.